Ben jij een IT-nerd? Waarom niet schrijven voor How-To Geek?

Ben jij een nerd op het gebied van IT die je vaardigheden met de wereld wil delen? We zijn op zoek naar een ervaren Sysadmin / IT-beheerder / Webmaster-nerd met schrijfvaardigheid die ons team op parttime basis wil komen versterken.

Solliciteer dan als je over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Je moet een nerd in hart en nieren zijn, bereid om te proberen de saaie wereld van IT glamoureus en sexy te laten klinken. Als dat niet mogelijk is, wees dan op zijn minst bereid om je wijsheid en vaardigheden te delen om andere IT-nerds te helpen tijd te besparen en beter te worden in wat ze doen.
  • Je moet artikelen kunnen schrijven die gemakkelijk te begrijpen zijn.
  • Zowel Windows- als Linux-schrijvers kunnen zich aanmelden.
  • Je moet in staat zijn om onze stijlgids te volgen.
  • Je moet creatief zijn. U moet zelf ideeën voor artikelen genereren en suggesties als een pro aannemen.
  • Je bent ambitieus, wilt je vaardigheden en je naam opbouwen en bent bereid om hard te werken.

Als je niet bereid bent om hard te werken, toewijding en trots in je werk te stoppen, of niet echt geïnteresseerd bent in het onderwerp, dan is deze baan misschien niet voor jou. We zijn op zoek naar serieuze mensen die met ons mee willen groeien, en als wij groeien, groei jij ook.Hoe toepassen?

Als je denkt dat deze baan goed bij je past, stuur dan een e-mail naar i.am.supergeeky@howtogeek.com en voeg wat achtergrondinformatie over jezelf toe, waarom je goed bij je past, enkele onderwerpen waarmee je bekend bent, en hopelijk wat voorbeelden van je werk.

ben-je-een-het-geek-waarom-niet-schrijven-voor-hoe-geek foto 2

Bonuspunten als je een ninjakostuum en een toetsenbord op je rug hebt.

Meer verhalen

Google-zoekopdrachten met meerdere kolommen inschakelen met een gebruikersscript

Wilt u de weergave van zoekresultaten bij Google verbeteren en de webpaginaruimte beter benutten? Met een beetje magie van gebruikersscripts kun je die zoekresultaten er beter uit laten zien en beter laten passen in je favoriete browser.

Converteer gratis .3GP- en .3G2-bestanden naar AVI / MPEG

Download de Pazera gratis 3GP naar AVI Converter. U moet de downloadmap uitpakken, maar het is niet nodig om de applicatie te installeren. Dubbelklik op het bestand 3gptoavi.exe om de toepassing uit te voeren.

Eenheidsconversies uitvoeren met de Windows 7-rekenmachine

Wilt u eenvoudig oppervlakte, volume, temperatuur en vele andere eenheden omrekenen? Met de rekenmachine in Windows 7 is het eenvoudig om vrijwel elke eenheid naar een andere te converteren.

ClearType Tuner gebruiken in Windows 7

Terug in Windows XP was er een belangrijk Power-speelgoed gemaakt om ClearType in te schakelen voor gebruikers van LCD-schermen. Nu is het standaard in Windows 7, maar misschien weet u er niets van. Dus laten we eens kijken.

Media streamen van Windows 7 naar XP met VLC Media Player

Dus je hebt een nieuwe computer met Windows 7 en je staat te popelen om te profiteren van de mogelijkheid om media via je thuisnetwerk te streamen. Maar de rest van de familie gebruikt nog steeds Windows XP en je bent nog niet helemaal klaar om het geld voor de upgrades uit te geven. Nou, vandaag laten we je zien hoe je dat doet

Lege nieuwe tab Quick-Fix voor Google Chrome

Als u andere browsers heeft die u gebruikt, ingesteld op about:blank voor nieuwe tabbladen, voelt u zich waarschijnlijk nogal gefrustreerd over de standaard nieuwe tabbladpagina van Google Chrome. De Blank New Tab-extensie is de perfecte oplossing voor dat probleem.

Fix Firefox scrolt niet met pijltoetsen omhoog/omlaag of Home/End-toetsen

Als u een probleem bent tegengekomen waarbij uw Firefox-installatie niet meer scrolt wanneer u de pijltoetsen omhoog of omlaag gebruikt, en zelfs de Home- of End-toetsen niet meer werken, is er een eenvoudige oplossing.

Onze kijk op de Internet Explorer 9 Platform Preview

Heb je alles gehoord over het werk van Microsoft aan Internet Explorer 9 en ben je er benieuwd naar? Als je een voorproefje wilt van de aanstaande release, sluit je dan bij ons aan terwijl we de Internet Explorer 9 Platform Preview bekijken.

Beheer bestanden eenvoudiger met Aero Snap in Windows 7

Vóór de dagen van Aero Snap moest je je Windows op een rare manier ordenen om al je bestanden te zien. Vandaag laten we u zien hoe u snel de Aero Snap-functie kunt gebruiken om het in een paar toetsaanslagen in Windows 7 voor elkaar te krijgen.

Ervaar de iPad-gebruikersinterface op uw pc

Wilt u een proefrit maken met iPad zonder naar een Apple Store te gaan? Hier is een manier waarop u een deel van de iPad-gebruikersinterface rechtstreeks vanuit uw browser kunt ervaren!