Ben Heck's Atari junk-toetsenbord, deel 1

Tijd voor Ben en Atari om samen prachtige muziek te maken - bijna. Het team creëert een instrument dat is geïnspireerd op de geluiden die je op een Atari-console zou horen, met behulp van een techniek die circuitbending wordt genoemd. Dit betekent dat Ben zijn digitale flip-flops aantrekt en de digitale circuits helemaal opnieuw creëert, gecombineerd met een bijna volledig pianotoetsenbord en veel analyse met behulp van een oscilloscoop. Als je geïnteresseerd bent in hoe dit klinkt, sluit Felix variabele weerstanden (potentiometers) aan op het circuit en laat het proefdraaien. Zorg ervoor dat je het volgende deel bekijkt om erachter te komen hoe de build verloopt, en word lid van de element14 Community om ons te vertellen over je muziekhacks.

Meer verhalen

Grafische Linux-desktoptoepassingen uitvoeren vanuit de Bash Shell van Windows 10

De Bash-shell van Windows 10 ondersteunt officieel geen grafische Linux-desktoptoepassingen. Microsoft zegt dat deze functie alleen is ontworpen voor ontwikkelaars die Linux-terminalhulpprogramma's willen gebruiken. Maar het onderliggende Windows-subsysteem voor Linux is krachtiger dan Microsoft laat zien.

10 snelle manieren om een ​​trage Mac sneller te maken

Macs kunnen ook langzaam presteren. Als uw Mac langzamer lijkt te werken dan zou moeten, kunnen de verschillende tips hier u helpen het probleem te identificeren en op te lossen. Net als bij een Windows-pc, zijn er veel redenen waarom een ​​Mac traag kan zijn.De 3 eenvoudigste manieren om online of onderweg te videochatten

Videochat was ooit de toekomst. In 2001: A Space Odyssey moest de videotelefoon een ontzagwekkend voorbeeld zijn van toekomstige technologie. Welnu, die toekomst is hier - videochat is al vele jaren bij ons.

Dubbele bestanden zoeken en verwijderen op Windows

Dubbele bestanden verspillen kostbare ruimte op de harde schijf van uw computer - vooral als u een SSD hebt - en maken de back-ups van uw computer zonder goede reden groter. Hier leest u hoe u wat schijfruimte kunt vrijmaken.

Hoe u Click-to-Play-plug-ins in elke webbrowser kunt inschakelen

De meeste webbrowsers laden Flash en andere plug-in-inhoud zodra u een webpagina opent. Als u click-to-play-plug-ins inschakelt, laadt uw browser in plaats daarvan een tijdelijke aanduiding - klik erop om de inhoud daadwerkelijk te downloaden en te bekijken.

Wat is de beste manier om een ​​back-up van mijn computer te maken?

Iedereen verliest op een bepaald moment in zijn leven gegevens. De harde schijf van uw computer kan morgen defect raken, ransomware kan uw bestanden gijzelen of een softwarefout kan uw belangrijke bestanden verwijderen. Als u niet regelmatig een back-up van uw computer maakt, kunt u die bestanden voor altijd kwijtraken.

Hoe u de beste VPN-service kiest voor uw behoeften

Virtual Private Networks (VPN's) zijn echte Zwitserse legermessen als het gaat om privacyverbetering, censuurvermijding, anoniem delen van bestanden en meer. Maar niet alle VPN's zijn gelijk gemaakt en het heeft geen zin om te betalen voor functies die u niet nodig hebt. Lees verder terwijl we de ins en outs van het plukken verkennen

14 speciale Google-zoekopdrachten die directe antwoorden weergeven

Google kan meer dan alleen lijsten met websites weergeven - Google geeft u snel antwoord op veel speciale zoekopdrachten. Hoewel Google niet zo geavanceerd is als Wolfram Alpha, heeft het nogal wat trucjes in petto.

Microsoft beëindigt ondersteuning voor Windows XP in 2014: wat u moet weten

Microsoft beëindigt op 8 april 2014 de ondersteuning voor Windows XP, na 12 en een half jaar ondersteuning. Microsoft heeft bij verschillende gelegenheden zijn best gedaan om de ondersteuning uit te breiden, maar de deadline van 2014 lijkt de laatste.

Nest versus Ecobee3 versus Honeywell Lyric: welke slimme thermostaat moet je kopen?

Als het gaat om slimme thermostaten, is er een handvol om uit te kiezen, maar de grote drie die opvallen zijn de Nest, Ecobee3 en Honeywell Lyric. We hebben ze alle drie uitgeprobeerd om te zien welke de bovenrand heeft en waar hun kenmerken verschillen.