Bekijk woorddefinities in Google Chrome met DictionaryTip

Heeft u af en toe snelle toegang tot een woordenboek of thesaurus nodig tijdens het browsen, maar vindt u het lastig om een ​​nieuw tabblad met de juiste website te openen? Nu heb je snel en gemakkelijk toegang op hetzelfde tabblad met de DictionaryTip-extensie voor Chrome.

WoordenboekTip in actie

Voor ons voorbeeld lieten we de standaardinstellingen staan ​​en gebruikten we de muis om naar DictionaryTip te gaan. Om uw muis te gebruiken, beweegt u de cursor over een woord, zoals hier wordt weergegeven...bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 1

Dubbelklik en het woord wordt gemarkeerd. Merk op dat er ook een klein pictogram is net onder het gemarkeerde woord ... om het pop-upreferentievenster te openen, beweegt u uw muis over het pictogram.

bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 2

Het pop-upreferentievenster verschijnt snel en u kunt het desgewenst naar een andere locatie in het browservenster verplaatsen. Het pop-upreferentievenster kan ook worden aangepast aan uw behoeften. Hier kunt u de definitie zien van ons voorbeeldwoord van dictionary.com...

bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 3

Als u liever een van de andere services gebruikt, kunt u deze wijzigen via het vervolgkeuzemenu.

bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 4

De definitie voor ons voorbeeldwoord van thefreedictionary.com.

Misschien heeft u liever een synoniem of antoniem? Gebruik het secundaire vervolgkeuzemenu om de thesaurus te selecteren.

bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 6

En zo heb je een lijst met zowel synoniemen als antoniemen voor het woord in kwestie. Merk op dat er zelfs hier nog een korte definitie wordt gegeven.

bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 7

Opties

In de opties kunt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop u DictionaryTip activeert met uw muis of de sneltoets. U kunt ook aangeven welke services beschikbaar zijn als referentie en desgewenst aangepaste sites toevoegen.

bekijk-woorddefinities-in-google-chrome-met-woordenboektip foto 8

Conclusie

Als je een gemakkelijke manier nodig hebt om een ​​definitie, synoniem en/of antoniem voor een woord op te zoeken tijdens het browsen, dan is dit zeker een geweldige extensie om aan je browser toe te voegen.

Links

Download de DictionaryTip-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Hoe de beveiligingstool en andere frauduleuze/nep-antivirusmalware te verwijderen?

Als je een pc hebt die is geïnfecteerd met Security Tool, lees je waarschijnlijk dit artikel, zodat je begrijpt hoe je er vanaf kunt komen. Gelukkig hebben we de instructies om je te helpen van dit virus af te komen.

Tekstgebieden van webpagina's bewerken in uw favoriete teksteditor

Bent u gefrustreerd door tekstgebieden op webpagina's die beperkt zijn in grootte en kleine tekst weergeven/gebruiken? Nu kunt u het invoeren van tekst veel aangenamer (en gemakkelijker voor uw ogen) maken met de It's All Text! extensie voor Firefox.

Voorgestelde sites uitschakelen en verwijderen uit Internet Explorer 8

Als je een gebruiker bent van Internet Explorer 8, hetzij uit vrije wil of vanwege werkvereisten, ben je misschien moe van het zien van de vervelende functie Suggested Sites in de favorietenbalk. Vandaag laten we u zien hoe u Voorgestelde sites kunt uitschakelen en verwijderen van de Toolbar.

Schijfopruiming in Server 2008, deel 2: een opruiming plannen

Uw servers overzichtelijk houden is eenvoudig met Schijfopruiming, en het plannen van een opruiming maakt het moeiteloos.

Apps toevoegen aan of verwijderen uit de Microsoft Office 2007 of 2010 Suite

Toen u MS Office 2007 of 2010 installeerde en geen aangepaste installatie uitvoerde, kan het zijn dat er enkele apps in de suite zijn die u niet nodig hebt of gebruikt. Hier bekijken we hoe u die toepassingen op uw computer kunt toevoegen of verwijderen.

Digitale media delen en streamen tussen Windows 7-machines op uw thuisnetwerk

Een van de coole nieuwe functies in Windows 7 is de mogelijkheid om digitale media naar verschillende computers in uw huis te streamen. Hier laten we u zien hoe u Windows Media Player in Windows 7 kunt instellen om video's, muziek en andere digitale media te delen en te streamen naar Windows 7-machines.

Beheer uw e-mail in Google Chrome op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe e-mails en om uw account te openen/beheren? Dan wil je zeker eens kijken naar de Google Mail Checker Plus extensie.

Schijfopruiming toevoegen in Server 2008

Uw harde schijf opgeruimd houden is essentieel voor een goed draaiende server. De tool om dit te bereiken is Schijfopruiming, maar het ontbreekt opvallend in Server 2008... of toch niet?

Hoe u Internet Security 2010 en andere frauduleuze/nep-antivirusmalware kunt verwijderen?

Als je een pc hebt die is geïnfecteerd met Internet Security 2010, lees je waarschijnlijk dit artikel, zodat je begrijpt hoe je er vanaf kunt komen. Gelukkig hebben we de instructies om je te helpen van dit vreselijke ding af te komen.

Deel tekst en afbeeldingen op de gemakkelijke manier met JustPaste.it

Wilt u een eenvoudige manier om tekst, afbeeldingen en ingesloten video's met andere mensen te delen via een eenvoudige link? Doe dan met ons mee als we een kijkje nemen op JustPaste.it.