Bekijk woorddefinities in IE 8 met Define met Bing Accelerator

Heeft u een gemakkelijke manier nodig om woorddefinities te bekijken tijdens het browsen met Internet Explorer? De Define with Bing Accelerator geeft definities weer op hetzelfde (of een nieuw) tabblad en bespaart u tijd tijdens het browsen.

Define gebruiken met Bing

De installatie bestaat uit twee stappen. Klik eerst op Toevoegen aan Internet Explorer om het proces te starten.Vervolgens wordt u gevraagd om de installatie te bevestigen. Nadat u op Toevoegen heeft geklikt, is uw nieuwe accelerator klaar voor gebruik (browser hoeft niet opnieuw te worden opgestart).

Telkens wanneer u een woord tegenkomt dat moet worden gedefinieerd, markeert u het, klikt u op het kleine blauwe vierkantje, gaat u naar Alle versnellers en vervolgens Definieert u met Bing. Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de definitie:

  • Beweeg uw muis over de tekst Definieer met Bing om een ​​klein pop-upvenster te openen
  • Klik op Definieer met Bing om een ​​definitiezoekopdracht in een nieuw tabblad te openen

bekijk-woorddefinities-in-ie-8-met-de-definiëren-met-bing-versneller foto 3

Als u toegang hebt tot een definitie of uitleg op hetzelfde tabblad, bespaart u zeker tijd tijdens het browsen.

bekijk-woorddefinities-in-ie-8-met-de-definiëren-met-bing-accelerator foto 4

In het hier getoonde voorbeeld kunt u een idee krijgen van wat SCORM betekent, maar klikken op de links in het pop-upvenster wordt niet aanbevolen (webpagina wordt geopend in pop-up en kan niet worden vergroot of verkleind).

In de hierboven getoonde situatie is het beter om op Define with Bing te klikken en meer informatie in een nieuw tabblad te zien.

Conclusie

Definieer met Bing Accelerator kan een zeer nuttige tijdsbesparing zijn tijdens het browsen met Internet Explorer. Het vinden van die woorddefinities zal nu een veel aangenamere ervaring zijn.

Voeg de Define with Bing Accelerator toe aan Internet Explorer

Meer verhalen

Het aangepaste Windows Live Writer-woordenboek bewerken

Windows Live Writer is een geweldige tool voor het schrijven en publiceren van berichten op je blog, maar de spellingcontrole bevat helaas niet veel veelvoorkomende technische woorden. Hier leest u hoe u eenvoudig uw aangepaste woordenboek kunt bewerken en uw favoriete woorden kunt toevoegen.

Een USB-drive formatteren in Ubuntu met GParted

Als een USB-harde schijf of flashdrive niet correct is geformatteerd, wordt deze niet weergegeven in het Ubuntu Places-menu, waardoor het moeilijk is om ermee te werken. We laten u zien hoe u een USB-station formatteert met behulp van de tool GParted.

Sluit eenvoudig alle tabbladen in Google Chrome

Merk je dat je veel tabbladen open hebt, maar bang bent om op één na allemaal handmatig te sluiten? Nu kunt u al uw tabbladen sluiten met een enkele klik, en er is er maar één klaar voor gebruik met de extensie Sluit alle tabbladen.

Toegang tot het register uitschakelen in Windows 7

Als u niet weet wat u in het register doet, kunt u uw computer behoorlijk verknoeien. Vandaag laten we u zien hoe u kunt voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot het register en er wijzigingen in kunnen aanbrengen.

Hulpmiddelen om inhoud op uw WordPress-blog te plaatsen

Nu je een mooie blog hebt, wil je er meer mee doen en content gaan plaatsen. Hier bekijken we enkele tools waarmee u rechtstreeks op uw WordPress-blog kunt posten.

Maak een snelkoppeling naar de Groepsbeleid-editor in Windows 7

Als u een systeembeheerder bent en merkt dat u wijzigingen aanbrengt in de Groepsbeleid-editor, wilt u er misschien een snelkoppeling naar maken. Hier kijken we naar het maken van een snelkoppeling, deze vastzetten op de taakbalk en toevoegen aan het Configuratiescherm.

Voorkom dat u de schermbeveiliging en achtergrond wijzigt in Windows 7

Soms wilt u misschien niet dat gebruikers de mogelijkheid hebben om schermbeveiligingen en achtergronden op Windows 7-werkstations te wijzigen. Vandaag bekijken we hoe u kunt voorkomen dat ze een van beide of beide veranderen.

Verbeter uw touchpad-computer met Scrybe

Bent u op zoek naar een manier om uw Touchpad-computer te helpen u productiever te maken? Hier is een snelle blik op Scrybe, een nieuwe applicatie van Synaptics waarmee je het kunt vergroten.

Schakel IE 8-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

De Aero-miniatuurvoorbeelden zijn een geweldige nieuwe functie, maar als je geen fan bent van de flitsende eye-candy, kun je ze verwijderen met een simpele aanpassing. Hier is hoe het te doen.

Converteer Chrome-bladwijzerwerkbalkmappen naar pictogrammen

Dus je hebt je gewone bladwijzers teruggebracht tot pictogrammen, maar hoe zit het met de mappen? Met onze kleine hack en een paar minuten van je tijd kun je die mappen ook in pictogrammen veranderen.