Bekijk weersvoorspellingen in Google Chrome

Als je van een eenvoudige, duidelijke interface houdt om de weersvoorspellingen bij te houden, sluit je dan bij ons aan als we kijken naar de Weather Underground-extensie voor Google Chrome.

Weer ondergronds in actie

Zodra u op het werkbalkpictogram klikt, moet u een locatie invoeren. Houd er rekening mee dat u de stad en het land moet invoeren als u die optie gebruikt. Als u met minder informatie gaat, krijgt u een foutmelding.Opmerking: de extensie werkte tijdens onze tests niet voor sommige Aziatische locaties.

bekijk-weer-ondergrondse-voorspellingen-in-google-chrome foto 1

Ter ere van de Olympische Spelen kozen we voor Vancouver, Canada. U kunt de muisaanwijzer op de werkbalkknop plaatsen om de huidige omstandigheden te zien of klikken om de omstandigheden van de huidige dag, de voorspelling van de huidige dag en de voorspelling voor de volgende drie dagen te bekijken. Het is een eenvoudige, duidelijke interface.

Opmerking: er zijn geen opties om je zorgen over te maken.

bekijk-weer-ondergrondse-voorspellingen-in-google-chrome foto 2

Als u op de gedetailleerde voorspellingslink in het vervolgkeuzevenster klikt, gaat u naar de Weather Underground-webpagina voor uw locatie.

Als u op de Weather Underground-link in het vervolgkeuzemenu klikt, gaat u naar de Weather Underground U.S.-startpagina.

Extra weer ondergronds plezier

Omdat we ons op Weather Underground concentreerden, hebben we een extra beetje plezier voor je. Als je het leuk vindt om een ​​grootschalige kaart van je locatie te zien met de huidige omstandigheden en voorspelling gecombineerd, dan wil je misschien een kijkje nemen op de wxmap-webpagina van Weather Underground. Via onderstaande link komt u op de basis startpagina waar u wordt gevraagd uw locatie in te voeren.

Nadat u de informatie hebt ingevoerd, ziet u de standaard Terreinweergave voor uw locatie en een venster Huidige omstandigheden en voorspelling in de linkerbenedenhoek. U kunt het uiterlijk van uw kaart aanpassen door te kiezen uit de weergaven Temperatuur, Neerslag, Wolken, Satelliet, Hybride en Terrein. Als u hiermee op volledig scherm in uw browser gaat, krijgt uw monitor een prachtige en unieke uitstraling waardoor uw familie en vrienden u zullen vragen hoe u het hebt gedaan.

Opmerking: Terrain View hier getoond.

Als u op de link Instellingen in de linkerbovenhoek klikt, kunt u uw kaartweergave heel mooi aanpassen.

bekijk-weather-underground-forecasts-in-google-chrome foto 6

Conclusie

Als je Weather Underground graag gebruikt voor je weersvoorspellingen, dan kun je een dubbele dosis goedheid aan je browser toevoegen.

Links

Download de Weather Underground-extensie (Google Chrome-extensies)

Toegang tot de weersondergrondse kaart en voorspelling op volledig scherm voor uw gebied

Meer verhalen

Pre-paid Zune Card-punten inwisselen voor Zune Marketplace Media

Als je de maandelijkse kosten voor een Zune Pass niet wilt betalen, kun je een prepaid Zune-kaart kopen. Hier bekijken we hoe u de Zune-kaartpunten kunt inwisselen, zodat u muziek kunt krijgen voor uw Zune of Zune HD.

Installeer GIMP 2.7.1 op Lucid Lynx met PPA

GIMP-liefhebbers zullen teleurgesteld zijn om te horen dat GIMP verdwijnt in de volgende release van de langverwachte Ubuntu 10.04. Vandaag bekijken we de installatie op Lucid Lynx met behulp van PPA.

Bescherm uw kinderen met de CEOP Enhanced Internet Explorer 8

Wilt u Internet Explorer veiliger en nuttiger maken voor u en uw gezin? Ga dan met ons mee als we kijken naar de CEOP (Child Exploitation and Online Protection Center) verbeterde versie van Internet Explorer 8.

Friday Fun: games die eruitzien als productiviteitsapps

We hebben je leuke flashgames laten zien die je op vrijdagmiddag tijdens de bedrijfstijd kunt spelen. Hopelijk heb je tijdens het spelen ervan geen gesprek ontvangen. Vandaag laten we je een aantal coole games zien om te spelen die eruitzien als productiviteits-apps, dus de baas zal niet wijzer zijn.

Luister naar lokale FM-radio in Windows 7 Media Center

Als u een ondersteunde tunerkaart en aangesloten FM-antenne hebt, kunt u naar uw favoriete lokale over-the-air FM-zenders luisteren in Windows 7 Media Center.

Speel je favoriete DOS-games in XP, Vista en Windows 7

Wil je een trip down memory lane maken met old school DOS-games? Met D-Fend Reloaded kun je gemakkelijk je favoriete DOS-games rechtstreeks op XP, Vista en Windows 7 spelen.

Aangepaste herlaadtijden instellen voor afzonderlijke webpagina's in Chrome

Heeft u een webpagina die af en toe opnieuw moet worden geladen of heeft u meerdere webpagina's die elk hun eigen herlaadtijd nodig hebben? Nu kunt u het beste van beide hebben met de AutoReloader-extensie voor Google Chrome.

Verbeterde ballon-tooltips toevoegen aan Firefox

De standaardballon-tooltip in Firefox doet het soms goed, maar er zijn gevallen waarin iemand vindt dat meer informatie veel beter zou zijn. De Tooltip Plus-extensie voor Firefox geeft je browser die leuke extra informatieboost.

Luister naar meer dan 100.000 radiostations in Windows Media Center

Een leuke functie in Windows 7 Media Center is de mogelijkheid om naar lokale FM-radio te luisteren. Maar wat als je geen tunerkaart hebt die een aangesloten radioantenne ondersteunt? De RadioTime-plug-in lost het probleem op door toegang te verlenen tot duizenden online radiostations.

Mobiele websites bekijken in Windows met Safari 4 Developer Tools

Wilt u mobiele websites die zijn ontworpen voor de iPhone en andere mobiele apparaten op uw pc uitproberen? Met Safari 4 voor Windows kunt u dit eenvoudig doen met hun ontwikkelaarstools.