Broncode van webpagina's bekijken in tabbladen in Firefox

Verergerd met het moeten bekijken van de broncode van webpagina's in externe vensters? Weg met al die extra vensters en geniet van het bekijken van uw broncode in tabbladen met de Source Viewer Tab-extensie voor Firefox.

Voordat

De standaardinstelling voor het bekijken van de broncode van webpagina's in Firefox betekent dat er elke keer een extra venster moet worden geopend. Af en toe is niet zo erg, maar als je naar veel code kijkt, zullen al die vensters zeker verwoesting veroorzaken (niet goed!). Tijd om daar iets aan te doen...Opties

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd en Firefox opnieuw hebt gestart, moet u snel de opties bekijken. Merk op dat u kunt terugkeren naar externe vensterweergave (indien nodig om de een of andere reden), de standaardwaarde kunt behouden en de broncode in tabbladen kunt weergeven, of als u wilt, kunt u een externe toepassing gebruiken (keuze is goed!).

Opmerking: u kunt Firefox ook de broncode van webpagina's laten openen in een externe app met behulp van deze about:config tweak.

bekijk-webpagina-broncode-in-tabbladen-in-firefox foto 2

Na

Tijd om te zien hoe de dingen eruit zien...

Mooi! De originele webpagina en de broncode naast elkaar in hetzelfde venster.

Conclusie

De Source Viewer Tab-extensie helpt je om beter georganiseerd te blijven tijdens het bekijken van de broncode voor een webpagina, en houdt het aantal vensters tot een minimum beperkt.

Links

Download de Source Viewer Tab-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de Source Viewer Tab-extensie (Extension Homepage)

Meer verhalen

Vrijdagpret: ga retro met Pacman

Als je oud bent zoals ik, weet je nog hoe opwindend het was toen Pacman werd geïntroduceerd en de daaropvolgende razernij die daarmee gepaard ging. Vandaag maken we voor Friday Fun een trip down memory lane en beleven we een aantal coole Pac-man-games opnieuw.

Krijg een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle

Ben je het zat om altijd veel plug-ins toe te voegen aan pas geïnstalleerde audiospelers om de functionaliteit te krijgen die je wilt? Geniet van het gebruik van een geweldige kant-en-klare audiospeler met Jangle.

Eenvoudig een lijst met tekstbestanden van de inhoud in een map afdrukken of maken

Heb je ooit gemerkt dat je een afdrukbare lijst of tekstbestand nodig hebt van de inhoud in een bepaalde map of locatie op je computer? Nu kunt u die lijst of dat tekstbestand in een mum van tijd hebben met Directory Print!

Maak eenvoudig pictogrammen met SimplyIcon

Gebruik je graag op maat gemaakte pictogrammen voor je computersysteem, maar wil je ze snel en eenvoudig zelf kunnen maken? Dat kan nu met SimplyIcon!

Problemen met add-ons oplossen en beheren in Internet Explorer 8

Een goede manier om meer functionaliteit uit Internet Explorer te halen, is door add-ons te installeren. Vandaag bekijken we hoe we ze kunnen beheren en bepalen we ook of ze ervoor zorgen dat Internet Explorer 8 langzaam opstart.

Verander uw bureaubladachtergronden op de gemakkelijke manier met DeskSlide

Wilt u wat afwisseling toevoegen aan uw bureaublad in plaats van dag in dag uit naar dezelfde achtergrond te kijken? Veel plezier met het automatisch wijzigen van uw achtergronden met DeskSlide.

Vrijdagpret: CycloManiacs

Je hebt weer een vrijdag gehaald en de Evil-werkweek is voorbij en het is tijd om een ​​leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag bekijken we een leuk fietsracespel genaamd CycloManiacs.

Geniet van tekenen uit de vrije hand en beeldmodificatie met SmoothDraw

In een artistieke bui en op zoek naar een leuk programma om jezelf mee te uiten? Geniet van een ontspannen middag of avond met SmoothDraw.

Back-up van belangrijke bestanden naar Gmail met back-up naar e-mail

Vind je het leuk om online een back-up van je bestanden te maken en heb je toevallig ook een Gmail-account? Nu kunt u eenvoudig een back-up maken van uw bestanden in uw Gmail-account met Back-up naar e-mail.

Wijzig het gedrag van de zoekbalk van Firefox met SearchLoad-opties

Gebruikt u de zoekbalk van Firefox vaak elke dag en zou u graag enkele wijzigingen aanbrengen in de werking ervan? Nu kunt u die prachtige kleine aanpassingen maken met SearchLoad-opties.