Bekijk vergrote versies van miniatuurafbeeldingen met miniatuurzoom voor Firefox

Ben je de miniatuurafbeeldingen beu die gewoon te klein zijn om duidelijk te onderscheiden op je favoriete websites? Zeg vaarwel tegen frustratie en hallo tegen eenvoudig kijken met de Thumbnail Zoom-extensie voor Firefox.

Om een ​​vergrote versie te bekijken, beweegt u uw muis over de afbeelding. Je kunt de extensie hier aan het werk zien op de How-To Geek Facebook-pagina. Houd er rekening mee dat de grootte van de vergrote versie afhankelijk is van de grootte van de originele afbeelding die is geüpload.De extensie werkt met miniatuurafbeeldingen op Facebook, Twitter, MySpace, Amazon, Picasa, Flickr, LinkedIn, Hi5, Twitpic, deviantART, PhotoBucket, Tagged, Last.fm, Wikipedia, YouTube en Google Images.

Opmerking: werkt met Firefox-versies 3.0 – 4.0.*

Download de miniatuurzoomextensie [Mozilla-add-ons]

Meer verhalen

Maak (of breek) je eigen planeet met NASA's Extreme Planet Makeover

Ben je op zoek naar een leuke manier om wat tijd door te brengen en meer te weten te komen over de factoren die een planeet bewoonbaar maken? Pak dan een vliegpak en bereid je voor op avontuur met NASA's Extreme Planet Makeover.

KooBits organiseert, opent en synchroniseert uw eBooks met Dropbox

Als je op zoek bent naar een allesomvattende oplossing voor het organiseren van je eBooks, het maken van back-ups en het synchroniseren met Dropbox, en het lezen en annoteren ervan, dan is KooBits een gratis op Adobe AIR gebaseerde oplossing.

Hoe blokkeer je vervelende sms-spam?

De afgelopen dagen is mijn mobiele telefoon overspoeld met sms-spam. Ja, het is een verdachte timing, aangezien Facebook net is begonnen onze telefoonnummers aan app-makers te geven, maar hoe dan ook, hier zijn enkele tips voor het blokkeren van vervelende sms-spam.

Hoe u uw eigen geluidsclips in portaalstijl kunt maken

Als je Portal ooit hebt gespeeld, dan weet je hoe heerlijk griezelig de stem van GlaDOS kan zijn. Hier leest u hoe u uw eigen geluidsclips met GlaDOS-thema kunt maken, zodat u de op Portal gebaseerde horror kunt verspreiden.

Apps installeren die niet in de Play Store op uw Android-apparaat zijn gevonden

Hoewel de Google Play Store duizenden en duizenden applicaties biedt om uit te kiezen, wil je soms loskomen en applicaties installeren die niet beschikbaar zijn in de officiële winkel van Google. Lees verder om te leren hoe.

Vraag de lezers: heeft u virtuele besturingssystemen op uw computer geïnstalleerd?

Virtualisatiesoftware is een geweldige manier om nieuwe besturingssystemen uit te proberen of dubieuze software te testen zonder uw belangrijkste besturingssysteem te beschadigen. Deze week willen we weten of je virtuele besturingssystemen op je computers hebt ingesteld.

Pictogrammen voor iOS en Mac OS X van Apple zijn bezaaid met kleine hints en verwijzingen naar Apple's basis van operaties, Steve Jobs, en computer- en programmeergrappen.

Kongregate Arcade zet honderden games op je Android-telefoon

De razend populaire sociale gaming-site Kongregate heeft een mobiele gaming-app voor Android-telefoons uitgebracht. Vanuit de enkele app heb je toegang tot meer dan 300 games, kun je ze downloaden om offline te spelen en meer.

Het notoir moeilijke pengereedschap in Photoshop gebruiken en beheersen

Photoshop en Illustrator hebben beide een duister punt dat veel gebruikers liever vermijden: de beruchte Pen Tool. Het kan intimiderend zijn, maar het kan worden beheerst en het is zeker niet onmogelijk om te gebruiken. Blijf lezen voor tips en video's om te helpen.

Bedien XBMC vanaf uw iPhone of iPod Touch

U hoeft niet meer door uw mediacentrum te navigeren alsof het de 20e eeuw is. De toekomst is nu en je kunt door je media zippen en XBMC bedienen met het touchscreen van je iOS-apparaat.