Bekijk uw GReader RSS-feeds op de gemakkelijke manier in Firefox

Wilt u een gemakkelijke manier om uw RSS-feeds de hele dag door te bekijken terwijl u aan het werk bent? Doe dan met ons mee terwijl we de GReader Popup-extensie voor Firefox bekijken.

Update: onze lezers hebben ons laten weten dat de NoScript-extensie de GReader Popup hindert en zal stoppen om correct te werken.

VoordatOm uw RSS-feeds te bekijken, moet u meestal een apart tabblad/venster openen of externe software gebruiken. Het zou zeker leuker (en een stuk handiger) zijn als je hetzelfde zou kunnen bereiken met een daar wanneer je het nodig hebt en verdwenen als je geen pop-upvenster opent.

Na

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat uw statusbalk zichtbaar is, zodat u toegang hebt tot het pop-upvenster. Dit is hoe het statusbalkpictogram voor de extensie eruit ziet ... klik erop om GReader te openen en klik er nogmaals op om het te sluiten. Absoluut gemakkelijke toegang…

Opmerking: voor degenen die de voorkeur geven aan sneltoetsen, kunt u het pop-upvenster ook openen met Ctrl + . (Ctrl + Punt/Periode).

view-your-greader-rss-feeds-the-easy-way-in-firefox foto 2

Als je bent zoals de meeste mensen, wil je de hele dag door je RSS-abonnementen bijhouden. Misschien ben je enthousiast over een software-release of grote update die ergens gedurende de dag plaatsvindt. Je moet nog steeds je werk gedaan krijgen, maar het zou leuk zijn om af en toe een kijkje te nemen om te zien of er nieuwe nieuwsartikelen over beschikbaar zijn. Voor ons voorbeeld hebben we besloten om snel een kijkje te nemen terwijl we wat e-mail doorspitten...

Het duurde maar even voordat het pop-upvenster van GReader verscheen nadat u op het statusbalkpictogram had geklikt. Zoals u kunt zien, zijn er geen verschillen tussen wat u hier ziet en een gewoon tabblad/venster. De gearceerde rand helpt zeker om eventuele achtergrondafleiding te verminderen en laat u zich concentreren op die belangrijke lezing.

Opmerking: u kunt het formaat van het pop-upvenster wijzigen door de rechterbenedenhoek te pakken en uit te breiden tot de gewenste grootte.

Scrollen door die nieuwsfeeds gaat zo snel en gemakkelijk...

Opties

De enige optie voor de extensie is de mogelijkheid om de pop-up-URL te wijzigen.

view-your-greader-rss-feeds-the-easy-way-in-firefox foto 6

Conclusie

Als je het leuk vindt om periodiek je GReader RSS-feeds gedurende de dag te controleren, dan kan de GReader Popup-extensie een erg handige manier zijn om dit te doen.

Links

Download de GReader Popup-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Friday Fun: Ga aan de slag met Quake Live

Een van de meer populaire FPS-games op pc is de Quake-serie, en nu kun je gratis online spelen met Quake Live. Vandaag geven we u een overzicht van hoe u het kunt laten werken en wat u kunt verwachten.

Controleer Google-services vanuit het systeemvak

Bent u op zoek naar een app die in uw systeemvak staat en u op de hoogte stelt wanneer u nieuwe items in uw Google-accounts heeft? Nu kunt u eenvoudig al uw favoriete Google-services volgen met Googsystray.

Maak Lees Later-lijsten in Google Chrome

Heb je gewacht op die Read It Later-extensie goedheid in Google Chrome? Nu kunt u Lees Later-lijsten maken met de Local Read Later-extensie.

Krijg betere functionaliteitstacks zonder extra software

Ik hou echt van het idee van stapels op de taakbalk in vensters met programma's zoals StandaloneStack om snel toegang te hebben tot bestanden en te voorkomen dat verkenner-vensters steeds opnieuw moeten worden geopend. Maar wat ik niet leuk vind aan stapels, is dat je zo'n beperkte interactie hebt met de bestanden in de stapels; echt alles jij

Dual Boot uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met Ubuntu

Als u een probleem ondervindt met de grafische weergave terwijl Ubuntu niet correct wordt weergegeven, gaat u terug naar het startscherm, drukt u op F4 en selecteert u Veilige grafische modus.

Deep Web

Het Deep Web is webgebaseerde inhoud die niet wordt gevonden in de resultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot Darknets, waarbij de inhoud expliciet wordt versleuteld en voor het publiek wordt bewaard, is de meeste Deep Web-inhoud onzichtbaar voor zoekmachines en hun gebruikers, simpelweg omdat er geen links zijn die naar de inhoud verwijzen.

Schakel het vervelende uit Dit apparaat kan een sneller ballonbericht uitvoeren in Windows 7

Ben je het beu om te zien dat dit apparaat sneller een ballonbericht kan weergeven telkens wanneer je een ouder flashstation of ander apparaat gebruikt? Hier laten we u zien wat u moet doen om er voor eens en voor altijd vanaf te komen.

Bestanden en printers delen tussen Windows 7 en Vista

Met drie verschillende versies van Windows die nu worden gebruikt, zult u waarschijnlijk merken dat u bestanden of printers tussen hen probeert te delen. Vandaag bekijken we hoe u bestanden en printers kunt delen tussen Vista- en Windows 7-machines.

Maak notities binnen (en buiten) van Firefox

Bent u op zoek geweest naar een extensie voor het maken van aantekeningen die kan aansluiten bij Firefox en ook buiten kan werken? Kijk dan eens goed naar de QuickFox Notes-extensie voor Firefox.

Stuur notities naar uw e-mailaccount met Scribbly

Bent u op zoek naar een app voor het maken van aantekeningen die gemakkelijk notities naar uw e-mailaccount kan sturen en uit de buurt blijft? Ga dan met ons mee als we Scribbly bekijken.