Bekijk uw Google-agenda in Outlook 2007

Google Agenda is een fenomenale webtoepassing voor het beheren van uw agenda's, maar zovelen van ons zijn nog steeds gedwongen om Outlook op het werk te gebruiken. Het goede ding is dat je het beste van twee werelden kunt hebben door je vanuit Outlook te abonneren op je Google Agenda.

Het eerste dat u moet doen, is uw Google Agenda iCal-link ophalen. Open gewoon je Google Agenda en ga naar Instellingen Agenda.

Kies de agenda die u met Outlook wilt synchroniseren. Klik nu in het veld Privé-adres op de knop ICAL. Dit toont u uw privé-agenda-adres. Kopieer dit adres naar het klembord.bekijk-je-google-agenda-in-vooruitzichten-2007 foto 1

Open nu Outlook en ga naar ExtraAccountinstellingen.

bekijk-je-google-agenda-in-vooruitzichten-2007 foto 2

Kies in Accountinstellingen het tabblad Internetagenda's, klik op Nieuw ... en plak de URL die u zojuist van Google hebt gekopieerd naar de locatie en klik op Toevoegen.

bekijk-je-google-kalender-in-vooruitzichten-2007 foto 3

Je komt dan in het abonnementen scherm. Geef de agenda een naam en beschrijving en klik op OK.

bekijk-je-google-kalender-in-vooruitzichten-2007 foto 4

U kunt de agenda nu zien in de lijst in het zijbalkpaneel van Outlook.

bekijk-je-google-kalender-in-vooruitzicht-2007 foto 5

Dat is alles! Nu kan ik mijn Google-agenda naast mijn persoonlijke of werkagenda bekijken!

bekijk-je-google-agenda-in-vooruitzichten-2007 foto 6

Meer verhalen

Snelle tip: verwijder de knop Sluiten van Firefox-tabbladen

De knoppen voor het sluiten van tabbladen op elk tabblad in Firefox 2 zijn echt vervelend. Wanneer u veel tabbladen open heeft staan, wordt het erg moeilijk om op het tabblad te klikken zonder per ongeluk op de sluitknop te klikken.

Verwijder PartyPoker (of andere items) uit het menu Extra van Internet Explorer

Mijn vriend maakte de grote fout om PartyPoker vanaf zijn werk naar een laptop te downloaden - zelfs nadat hij het had verwijderd, verscheen het menu-item nog steeds. Hij was bang dat hij gepakt zou worden door de IT-mensen, dus hij vroeg me hoe ik er vanaf kon komen.

Gebruik je Mac Mini als een mediaserver, deel 1

Het volgende belangrijke is om uw Mini daadwerkelijk op de televisie aan te sluiten. Hiervoor heb je twee kabels en (minimaal één adapter) nodig. De adapter kan hier bij Apple worden gekocht ($ 20 USD). Wat het in feite doet, is DVI (Digital Video Interface) converteren naar S-Video of RCA-video-uitgang (I

Pagina's afdrukken in Internet Explorer 7 zonder kop- of voetteksten

De kop- en voetteksten die altijd samen met de pagina worden afgedrukt bij het afdrukken van een pagina, kunnen irritant zijn. Ik weet heel goed welke pagina ik heb afgedrukt, dus het heeft voor mij geen zin om de URL onderaan de pagina te tonen.

Maak een snelkoppeling voor het vergrendelen van uw computerscherm in Windows 7 of Vista

De snelste manier om uw computerscherm te vergrendelen, is door de sneltoets Win+L te gebruiken. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan om de muis te gebruiken om het werkstation te vergrendelen, of willen gewoon beide opties hebben.

ISP-tekst of bedrijfsbranding verwijderen uit de titelbalk van Internet Explorer

We hebben het allemaal wel eens gezien: een bedrijf vol bazen met puntige haren voelt de behoefte om hun bedrijfsnaam in de titelbalk van Internet Explorer in te voegen.

Snelle tip: Scrollen door Firefox-tabbladen uitschakelen

Een van de functies in Firefox 2.0 waar ik gek van wordt, zijn de schuifknoppen voor tabbladen als je veel tabbladen hebt geopend. Ik zou liever alle tabbladen op het scherm zien, ook al zijn ze klein.

Maak een back-up van uw bestandscoderingssleutel in Windows Vista

Windows Vista bevat een technologie voor bestandscodering die vanuit gebruikersperspectief erg lijkt op de technologie die in Windows XP bestond, maar Vista maakt het heel eenvoudig om een ​​back-up te maken van de bestandscoderingssleutel. In XP zouden uw versleutelde bestanden verloren gaan als u uw wachtwoord zou wijzigen. In Vista, een codering

Snelle tip: bespaar tabbladruimte voor veelgebruikte tabbladen in Firefox met FaviconizeTab

Zoals de meeste krachtige gebruikers, heb ik altijd ten minste Google Reader- en Gmail-tabbladen open ... en ze nemen altijd zoveel ruimte in beslag. Was er maar een extensie om bepaalde tabbladen te verkleinen tot alleen het zeer gedenkwaardige pictogram.

Bewaak uw website in realtime met Apachetop

Als webmaster wilde ik vaak realtime hits kunnen zien zodra ze binnenkomen. Natuurlijk, Google Analytics is een geweldig pakket om trends in de loop van de tijd te bekijken, maar er is een vertraging van een paar uur en je kunt echt geen gegevens zien zoals verzoeken per seconde of totale bytes.