Bekijk Netflix Instant Streaming Content via Zinc TV

Er zijn veel manieren om uw streaming Netflix-inhoud te bekijken via verschillende applicaties. Vandaag laten we u zien hoe u dit kunt doen met Zinc TV.

Vorige week hebben we je laten zien hoe je tv, films en lokale video-inhoud kunt kijken met Zinc TV. Als je geabonneerd bent op Netflix, kun je er op verschillende manieren toegang toe krijgen, zoals Window Media Center, Boxee...etc. Het is ook toegankelijk via de nieuwe Zinc TV beta 5 en hier is hoe het te doen.

Let op: Volgens onze lezers is Zinc TV niet in alle landen beschikbaar.Netflix stomen met Zinc TV

Start de Zinc TV-app en scrol in het hoofdmenu omlaag naar Sites. Daarin vindt u Netflix ... klik erop.

bekijk-netflix-instant-streaming-content-via-zink-tv foto 1

U wordt gevraagd om in te loggen op uw account en akkoord te gaan met de servicevoorwaarden van Zinc.

bekijk-netflix-instant-streaming-content-via-zink-tv foto 2

Zinc biedt aan om uw wachtwoorden te onthouden, wat een coole functie is ...

bekijk-netflix-instant-streaming-content-via-zink-tv foto 3

U bent ingelogd op uw Netflix-account en begint films te kijken, bladert door de Instant-inhoud en beheert uw wachtrij.

Trek een film of show waarin u geïnteresseerd bent, en u krijgt er een samenvatting van en kunt deze meteen afspelen, toevoegen aan favorieten of toevoegen aan uw wachtrij.

Leun nu achterover en bekijk uw favoriete films en andere beschikbare video-inhoud.

Zinc TV is een coole nieuwe manier om toegang te krijgen tot films, tv en andere video-inhoud op internet. Met de mogelijkheid om ook toegang te krijgen tot je Netflix-account, draagt ​​het gewoon bij aan de coolheid van dit nieuwe mediaprogramma.

Zink TV downloaden

Meer verhalen

Automatische hyperlinks uitschakelen in Microsoft Word

Als je de automatische hyperlinking in Microsoft Word niet kunt uitstaan, kan het moeilijk zijn om de juiste plek te vinden om het in Office 2007 uit te schakelen, omdat alle instellingen zo goed verborgen zijn in vergelijking met eerdere versies.

Hoe op te lossen Waarschuwing: het opnieuw lezen van de partitietabel is mislukt met fout 22: ongeldig argument Fout op Linux

Als je de volgende foutmelding krijgt terwijl je probeert de standaard fat32-partitie op een nieuwe schijf te wijzigen in een ander linux-partitietype, heb ik misschien het antwoord voor je.

Automatische hoofdlettercorrectie uitschakelen in Microsoft Word

Als u niet van de automatische hoofdletters houdt, waarbij Microsoft Word fouten met hoofdletters corrigeert waarvan het denkt dat het fouten zijn, kunt u die functie volledig uitschakelen of aanpassen aan uw behoeften.

Lokale schijven gebruiken in verbindingen met extern bureaublad

Remote Desktop Connection is een handige functie in Windows waarmee u vanaf uw eigen computer kunt inloggen en het bureaublad van een andere computer kunt bekijken via uw internetverbinding. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw lokale schijven kunt gebruiken tijdens een Remote Desktop-sessie.

SSH-tunneling gebruiken

Dit artikel behandelt hoe je de port-forwarding-functie in SSH kunt gebruiken om tunneling van de ene machine naar de andere te bewerkstelligen.

Oplossen mislukt om eth0 op te roepen in Ubuntu Virtual Machine

Als je een virtuele Ubuntu-machine hebt verplaatst of gewijzigd en plotseling een probleem hebt gehad om netwerken te laten werken, wil je misschien deze pagina doorlezen, want ik heb een oplossing bedacht om het weer aan het werk te krijgen.

Koppel een ISO-image in Linux

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u ISO-afbeeldingsbestanden in Linux kunt gebruiken.

Lijst bestanden en mappen op grootte op Linux

Deze pagina laat ons zien hoe we een lijst met bestanden en mappen kunnen maken, geordend op grootte met behulp van standaard Linux-commando's.

Iptables gebruiken op Linux

Deze gids zal proberen uit te leggen hoe iptables op Linux te gebruiken in gemakkelijk te begrijpen taal.

Bevestiging WAARSCHUWING: ONBESCHERMD PRIVÉ SLEUTELBESTAND! op Linux

Als u deze foutmelding krijgt, stelt u waarschijnlijk de machtigingen voor uw verborgen .ssh-map in uw gebruikersmap opnieuw in en werken uw sleutels niet meer. Het is erg belangrijk dat deze bestanden niet door zomaar iemand kunnen worden geschreven met een login op de box, dus openssh zal je een foutmelding geven als je