Bekijk kaarten van adreslocaties op de gemakkelijke manier

Heeft u tijdens het browsen het adres gevonden van een plaats die u graag zou willen bezoeken, maar is er geen kaart beschikbaar op de website? Nu kunt u de kaart en een luchtfoto bekijken met behulp van de Bookmaplet Bookmarklet.

Download de bladwijzer

Om Bookmaplet te installeren, gaat u naar de website, pakt u de bookmarklet met uw muis en sleept u deze naar uw bladwijzerwerkbalk. Nu bent u klaar om de kaarten en afbeeldingen voor straatadressen te bekijken die u tijdens het browsen kunt vinden.Boekje in actie

Tijd om onze nieuwe bookmarklet uit te proberen. Voor onze eerste test wilden we de kaart voor Microsoft in Redmond, WA bekijken. Als u een adres vindt waarvan u een kaart wilt zien, markeer dan alleen het adres, niet de andere informatie. Nadat u het adres hebt gemarkeerd, klikt u op Bookmaplet...

De kaart wordt geopend in een pop-upvenster zoals hier weergegeven. Merk op dat er drie weergaven beschikbaar zijn...

Opmerking: tijdens onze tests kon het formaat van het venster niet worden gewijzigd.

Hier is een close-up van de gewone kaart nadat je dichterbij hebt ingezoomd...

bekijk-plattegronden-van-straat-adres-locaties-de-gemakkelijk-weg foto 4

Misschien heb je liever een afbeelding? Klik op Satelliet om een ​​luchtfoto te zien...

Beide weergaven kunnen worden gecombineerd als dat de stijl is die het beste bij u past.

Voor onze tweede test hebben we besloten om internationaal te gaan en op zoek te gaan naar de kantoren van Google in Singapore. We hebben er opnieuw voor gezorgd dat alleen het straatadresgedeelte werd gemarkeerd voordat we op Bookmaplet klikten...

Heel fijn…

Na een beetje zoomen hebben we een goede kaart klaar voor gebruik.

bekijk-plattegronden-van-straat-adres-locaties-the-easy-way foto 9

De luchtfoto was hier niet zo duidelijk maar toch erg handig.

De gecombineerde weergave is hier erg handig vanwege het grotere aantal aanwezige gebouwen en het enigszins wazige beeld.

Conclusie

Als je merkt dat je een snelle toegangskaart nodig hebt voor straatadressen die je op websites vindt, dan wil je deze kleine bookmarklet zeker eens proberen.

Links

Voeg de Bookmaplet Bookmarklet toe aan uw browser

Meer verhalen

Windows 7-welkomstscherm voor altijd? Hier is de oplossing (misschien)

Volgens dit Microsoft Knowledge Base-artikel, als u uw bureaublad hebt ingesteld om een ​​effen achtergrond in plaats van een achtergrond te gebruiken, blijft uw systeem 30 seconden hangen tijdens het aanmeldingsproces.

Bureaubladplezier: verzameling winterbehang

Als je op zoek was naar een mooi winterlandschap om je bureaublad op te fleuren, dan wil je zeker een kijkje nemen in de Winter Wallpaper-collectie die we vandaag voor je hebben.

Krijg toegang tot 100+ URL-verkortingsservices in Firefox

Gebruikt u elke dag URL-verkortingsservices en hebt u een snelle manier nodig om ze te openen? Nu hebt u toegang tot meer dan 100 verschillende services met de Shorten URL-extensie voor Firefox.

Windows 7 leren: energie-instellingen beheren

In XP weet u waarschijnlijk al hoe u de energie-instellingen voor uw systeem op een laptop of desktop moet beheren. Vandaag laten we u zien hoe u energie-instellingen beheert en aangepaste plannen maakt in Windows 7.

Friday Fun: Ga aan de slag met Quake Live

Een van de meer populaire FPS-games op pc is de Quake-serie, en nu kun je gratis online spelen met Quake Live. Vandaag geven we u een overzicht van hoe u het kunt laten werken en wat u kunt verwachten.

Controleer Google-services vanuit het systeemvak

Bent u op zoek naar een app die in uw systeemvak staat en u op de hoogte stelt wanneer u nieuwe items in uw Google-accounts heeft? Nu kunt u eenvoudig al uw favoriete Google-services volgen met Googsystray.

Maak Lees Later-lijsten in Google Chrome

Heb je gewacht op die Read It Later-extensie goedheid in Google Chrome? Nu kunt u Lees Later-lijsten maken met de Local Read Later-extensie.

Krijg betere functionaliteitstacks zonder extra software

Ik hou echt van het idee van stapels op de taakbalk in vensters met programma's zoals StandaloneStack om snel toegang te hebben tot bestanden en te voorkomen dat verkenner-vensters steeds opnieuw moeten worden geopend. Maar wat ik niet leuk vind aan stapels, is dat je zo'n beperkte interactie hebt met de bestanden in de stapels; echt alles jij

Dual Boot uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met Ubuntu

Als u een probleem ondervindt met de grafische weergave terwijl Ubuntu niet correct wordt weergegeven, gaat u terug naar het startscherm, drukt u op F4 en selecteert u Veilige grafische modus.

Deep Web

Het Deep Web is webgebaseerde inhoud die niet wordt gevonden in de resultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot Darknets, waarbij de inhoud expliciet wordt versleuteld en voor het publiek wordt bewaard, is de meeste Deep Web-inhoud onzichtbaar voor zoekmachines en hun gebruikers, simpelweg omdat er geen links zijn die naar de inhoud verwijzen.