Bekijk de echte links achter verkorte URL's in Chrome

Wanneer u verkorte URL's tegenkomt, is er altijd die zorg in uw achterhoofd over waar ze echt naar toe leiden. Nu kunt u een voorproefje krijgen van de echte links achter die URL's met de View Thru-extensie voor Google Chrome.

De URL-verkortingsservices die op dit moment officieel worden ondersteund, zijn: bit.ly, cli.gs, ff.im, goo.gl, is.gd, nyti.ms, ow.ly, post.ly, su.pr en tinyurl. com.

VoordatWanneer u een verkorte URL tegenkomt, bent u vrijwel alleen om te beslissen of u die link vertrouwt of niet. Het zou echt leuk zijn als je met je muis over die links zou kunnen gaan en van tevoren weet waar ze naartoe zullen leiden.

bekijk-de-echte-links-achter-verkorte-urls-in-chroom foto 1

Na

Zodra u de extensie hebt geïnstalleerd, bent u klaar om toegang te krijgen tot die link om goedheid te bekijken. Houd er rekening mee dat u alle pagina's die open waren voordat u de extensie installeerde, opnieuw moet laden.

Voor ons eerste voorbeeld kozen we een verkorte URL van bit.ly. Zoals je kunt zien, wordt de hele link achter de verkorte URL heel mooi weergegeven ... geen verborgen verrassingen daar!

Opmerking: er zijn geen opties om je zorgen over te maken voor de extensie.

bekijk-de-echte-links-achter-verkorte-urls-in-chroom foto 2

Nog een perfect resultaat voor de onderstaande goo.gl-URL. View Thru zal zeker veel van de stress wegnemen die verband houdt met het klikken op verkorte URL's.

bekijk-de-echte-links-achter-verkorte-urls-in-chroom foto 3

Bonus zoeken

Gewoon uit nieuwsgierigheid hebben we gezocht naar een verkorte URL die op dit moment niet wordt vermeld als officieel ondersteund. We hebben er een gevonden met het http://nyti.ms/-domein en View Thru toonde de link perfect ... dus probeer het ook op andere services.

bekijk-de-echte-links-achter-verkorte-urls-in-chroom foto 4

Conclusie

Als je je zorgen maakt over waar een verkorte URL je echt naartoe zal leiden, kan de View Thru-extensie die stress helpen verlichten.

Links

Download de View Thru-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Converteer gratis .3GP- en .3G2-bestanden naar AVI / MPEG

Download de Pazera gratis 3GP naar AVI Converter. U moet de downloadmap uitpakken, maar het is niet nodig om de applicatie te installeren. Dubbelklik op het bestand 3gptoavi.exe om de toepassing uit te voeren.

Eenheidsconversies uitvoeren met de Windows 7-rekenmachine

Wilt u eenvoudig oppervlakte, volume, temperatuur en vele andere eenheden omrekenen? Met de rekenmachine in Windows 7 is het eenvoudig om vrijwel elke eenheid naar een andere te converteren.

ClearType Tuner gebruiken in Windows 7

Terug in Windows XP was er een belangrijk Power-speelgoed gemaakt om ClearType in te schakelen voor gebruikers van LCD-schermen. Nu is het standaard in Windows 7, maar misschien weet u er niets van. Dus laten we eens kijken.

Media streamen van Windows 7 naar XP met VLC Media Player

Dus je hebt een nieuwe computer met Windows 7 en je staat te popelen om te profiteren van de mogelijkheid om media via je thuisnetwerk te streamen. Maar de rest van de familie gebruikt nog steeds Windows XP en je bent nog niet helemaal klaar om het geld voor de upgrades uit te geven. Nou, vandaag laten we je zien hoe je dat doet

Lege nieuwe tab Quick-Fix voor Google Chrome

Als u andere browsers heeft die u gebruikt, ingesteld op about:blank voor nieuwe tabbladen, voelt u zich waarschijnlijk nogal gefrustreerd over de standaard nieuwe tabbladpagina van Google Chrome. De Blank New Tab-extensie is de perfecte oplossing voor dat probleem.

Fix Firefox scrolt niet met pijltoetsen omhoog/omlaag of Home/End-toetsen

Als u een probleem bent tegengekomen waarbij uw Firefox-installatie niet meer scrolt wanneer u de pijltoetsen omhoog of omlaag gebruikt, en zelfs de Home- of End-toetsen niet meer werken, is er een eenvoudige oplossing.

Onze kijk op de Internet Explorer 9 Platform Preview

Heb je alles gehoord over het werk van Microsoft aan Internet Explorer 9 en ben je er benieuwd naar? Als je een voorproefje wilt van de aanstaande release, sluit je dan bij ons aan terwijl we de Internet Explorer 9 Platform Preview bekijken.

Beheer bestanden eenvoudiger met Aero Snap in Windows 7

Vóór de dagen van Aero Snap moest je je Windows op een rare manier ordenen om al je bestanden te zien. Vandaag laten we u zien hoe u snel de Aero Snap-functie kunt gebruiken om het in een paar toetsaanslagen in Windows 7 voor elkaar te krijgen.

Ervaar de iPad-gebruikersinterface op uw pc

Wilt u een proefrit maken met iPad zonder naar een Apple Store te gaan? Hier is een manier waarop u een deel van de iPad-gebruikersinterface rechtstreeks vanuit uw browser kunt ervaren!

Gebruik die extra muisknoppen om de efficiëntie te verhogen

Wist u dat de meest gebruikte muisacties zijn klikken op de knop Sluiten van een venster (de X in de rechterbovenhoek) en klikken op de knop Terug (in een browser en verschillende andere programma's)? Hoeveel tijd besteedt u elke dag aan het zoeken naar de knop Sluiten of de knop Terug met uw muis?