Broncode van webpagina's bekijken in uw favoriete teksteditor – Firefox

Denkt u eraan hoe leuk het zou zijn als u de broncode van een webpagina in uw favoriete teksteditor zou kunnen bekijken terwijl u met Firefox browst? Dat kan nu met twee simpele about:config tweaks.

Open over:config in uw browservenster

Typ about:config (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk en druk op Enter. Zodra u de about:config-pagina in uw browservenster heeft geopend, is het tijd om die twee about:config-vermeldingen te corrigeren.1. Typ of kopieer en plak view_source.editor.external (zonder de aanhalingstekens) in de filteradresbalk. Zodra het item about:config wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het item en selecteert u Toggle om de waarde te wijzigen in true.

Opmerking: u kunt ook dubbelklikken op het item om hetzelfde te doen.

2. Typ of kopieer en plak view_source.editor.path (zonder de aanhalingstekens) in de filteradresbalk. Zodra het item about:config wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het item en selecteert u Wijzigen.

Nadat u op Wijzigen heeft geklikt, ziet u het volgende venster verschijnen waarin u wordt gevraagd de tekenreekswaarde in te voeren.

bekijk-webpagina-broncode-in-uw-favoriete-teksteditor--en-8211;-firefox foto 4

Voer het doelpad van uw favoriete code/teksteditor in (zonder de aanhalingstekens). Voor ons voorbeeld hebben we C:Program FilesEditraEditra.exe gekozen. Klik op OK en start uw browser opnieuw om de wijzigingen te voltooien.

bekijk-webpagina-broncode-in-uw-favoriete-teksteditor--en-8211;-firefox foto 5

Opmerking: voor degenen die Kladblok willen gebruiken, voert u het doelpad C:WindowsSystem32 otepad.exe in.

Toegang tot uw favoriete code/teksteditor

Zodra u een webpagina heeft waarvan u de broncode wilt zien, gaat u naar het menu Beeld en selecteert u Paginabron.

Als je eenmaal op Paginabron hebt geklikt, zal je favoriete code/teksteditor zich openen met al die prachtige webpagina-code goedheid!

Dat is alles. Veel plezier met het gebruik van uw favoriete code/teksteditor met Firefox!

Meer verhalen

Maak Outlook sneller door onnodige invoegtoepassingen uit te schakelen

Als Microsoft Outlook langzamer laadt dan vuil en blijft hangen telkens wanneer u iets probeert, is de kans groot dat uw probleem een ​​mislukte Outlook-plug-in is, maar we kunnen ze gemakkelijk uitschakelen.

MusicBee is een snelle en krachtige muziekmanager

Bent u op zoek naar een alternatief voor iTunes dat weinig systeembronnen nodig heeft en veel meer opties bevat? Vandaag kijken we naar MusicBee, een krachtige muziekmanager met een interface die vergelijkbaar is met iTunes en veel functies bevat.

Laat Outlook stoppen met het gebruik van de RSS-feeds van Internet Explorer

Is het u ooit opgevallen dat Microsoft Outlook de feeds uit uw IE7- of IE8-gemeenschappelijke feedlijst gebruikt? Als u Outlook niet echt als RSS-lezer gebruikt, is er echt geen reden om die functie in te schakelen en ruimte in uw mailbox te verspillen.

Week in Geek: klik met de middelste muisknop om Pidgin-vriendenlijst te openen in Win7

Sinds ik Windows 7 als mijn primaire besturingssysteem ben gaan gebruiken, heb ik kleine willekeurige trucjes gevonden die tijd besparen - en dit is echt een stomme nerdtruc ... wist je dat als je met de middelste muisknop op het Pidgin-pictogram op de taakbalk klikt, de vriendenlijst?

Vrijdagpret: neem een ​​pauze van spreadsheets en speel opwinding!

Het is weer een vrijdag en je bent het zat om gegevens in te voeren en spreadsheets te bekijken. Daarom laten we je vandaag het leuke actie-puzzelspel Excit zien! waarmee u kunt ontsnappen aan de chaos van spreadsheets.

Gebruik voorwaardelijke opmaak om dubbele gegevens te vinden in Excel 2007

Als u veel gegevens in een Excel-bestand moet bekijken, kan het vervelend zijn om dubbele waarden te vinden. Vandaag zullen we bekijken hoe u gemakkelijk dubbele waarden kunt identificeren met voorwaardelijke opmaak.

Snelle tip: een .DOCX-bestand openen in Word 2003

Als je, net als ik, je best hebt gedaan om de met klokkenluider beladen wereld van Windows Vista te vermijden, zul je onderweg ongetwijfeld een aantal valkuilen zijn tegengekomen. Een van de belangrijkste is die van compatibiliteit.

Iron Browser is een privacybewuste versie van Google Chrome

Dit artikel is geschreven door Asian Angel, het nieuwste lid van het How-To Geek-schrijfteam.

Maak eenvoudig een back-up van gegevens met Karen's Replicator

Het maken van een back-up van gegevens is een van de meest cruciale taken om uit te voeren, hoewel velen van ons zich niet altijd herinneren dit zo vaak te doen als zou moeten. Om er zeker van te zijn dat er vandaag een back-up van uw gegevens wordt gemaakt, kijken we naar Karen's Replicator, een gratis set-it en vergeet het maar een back-uphulpprogramma.

Real Media Audio afspelen met VLC

Vorige week hebben we u laten zien hoe u Real Media Audio-streams kunt downloaden en converteren met RealPlayer zelf. Hoewel nuttig, was er een inherente fout in de logica van dit bericht: de meeste gebruikers zouden liever nooit achter een computer zitten waarop RealPlayer is geïnstalleerd, laat staan ​​dat ze zich vrijwillig zouden onderwerpen aan de