Bekijk het beveiligingsniveau van een website in de adresbalk van Firefox

Als u een minimale gebruikersinterface gebruikt en de statusbalk verbergt, heeft u geen toegang tot het vergrendelingspictogram op het beveiligingsniveau. Bekijk het beveiligingsniveau met behulp van kleuren in de adresbalk met de Glassy Urlbar-extensie voor Firefox.

Voordat

Hoe veilig is het bij het bezoeken van een https:-website? In onze twee voorbeelden hier hebben beide het voorvoegsel https: maar zijn niet gelijk in beveiliging. Als u de statusbalk zichtbaar heeft, kunt u het slotpictogram bekijken om te controleren, maar als u een minimale gebruikersinterface gebruikt, wat dan?bekijk-een-website-en-rsquo;s-beveiligingsniveau-in-firefox-en-rsquo;s-adresbalk foto 1

Het slotpictogram laat duidelijk zien dat niet-versleutelde informatie hier een probleem is.

Als de functie niet is uitgeschakeld, wordt het venster Beveiligingswaarschuwing ook weergegeven als volledige codering niet beschikbaar is. Wat je nodig hebt, is iets dat het verschil in één oogopslag laat zien, terwijl het je helpt een minimale gebruikersinterface te behouden.

bekijk-een-website-en-rsquo;s-beveiligingsniveau-in-firefox-en-rsquo;s-adresbalk foto 3

Na

De extensie maakt het gemakkelijk om het beveiligingsniveau voor https:-websites te kennen. Als de website volledig beveiligd is, wordt de hele adresbalk groen.

bekijk-een-website-en-rsquo;s-beveiligingsniveau-in-firefox-en-rsquo;s-adresbalk foto 4

En als de website niet helemaal veilig is, dan zie je een gele kleur als waarschuwing. Eenvoudig en probleemloos.

Conclusie

Als u op zoek bent naar iets om u de veiligheid van de sites die u bezoekt te laten zien, dan is de Glassy URL-extensie er een die u misschien wilt bekijken.

Links

Download de Glassy Urlbar-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Ingevoerde jokertekens gebruiken in Access 2010

Het uitvoeren van complexe bewerkingen & het toepassen van voorwaarden op tabellen in Access is niet zo eenvoudig als in Excel. Sommige gebruikers verwarren het nog steeds met Excel, wat synoniem is aan het kleineren van Access-mogelijkheden.

Voeg video's rechtstreeks vanuit uw browser toe aan uw Boxee-wachtrij

Ben je een Boxee-gebruiker die altijd coole video's online vindt die je later wilt bekijken? De Boxee Bookmarklet maakt het gemakkelijk om video's rechtstreeks vanuit uw browser aan uw Boxee-wachtrij toe te voegen.

Hoe de Windows-opdrachtprompt breder te maken?

Het kan vervelend zijn als u de standaardinstellingen van het opdrachtpromptvenster gebruikt en niet alles gemakkelijk kunt lezen. Wat je misschien niet weet, is dat je het breder kunt maken, en hier is hoe.

Snel toegang tot uw Dropbox in Google Chrome

Wil je snel toegang hebben tot je Dropbox-bestanden terwijl je aan het browsen bent of webapps gebruikt in Chrome? Hier is een handige extensie waarmee je snel toegang hebt tot je Dropbox in de browser.

Bewaar meerdere items op het klembord in Windows

Het klembord in Windows bevat slechts één item tegelijk en kan frustrerend zijn als u met meerdere items werkt. Met Clipboard Manager kunt u meerdere items opslaan en indien nodig openen.

Voer Portable Chrome uit vanaf uw flashdrive op elke Windows-machine

Wilt u Google Chrome met uw favoriete extensies en instellingen op elke computer gebruiken? Hier bekijken we hoe u een draagbare versie van Google Chrome op uw flashdrive kunt instellen, zodat u deze overal kunt gebruiken.

Wijzig de User Agent String in Internet Explorer 8

Heeft u on-demand user-agent stringwisseling nodig tijdens het browsen met Internet Explorer 8? Als dat zo is, wil je eens kijken naar UAPick User-Agent Switcher.

Intel AppUp Center is een App Store voor netbooks

Als je een netbook met een Intel Atom-processor hebt, ben je misschien op zoek naar een gemakkelijke manier om apps te vinden die ervoor zijn geoptimaliseerd. Vandaag kijken we naar Intel AppUp Center waarmee u snel Netbook-apps kunt vinden en installeren.

Een back-up maken van uw gegevens op een virtuele harde schijf in Windows 7

Het hebben van een solide back-upplan is een must als u belangrijke gegevens op uw pc hebt die u niet wilt verliezen. Vandaag bekijken we een unieke manier om een ​​virtuele harde schijf in Windows 7 te gebruiken om een ​​back-up van enkele bestanden te maken.

Screenshot Tour: Bekijk de nieuwe Office Web Apps

Een van de meest besproken nieuwe functies van Office 2010 is Web Apps. Hier geven we u een rondleiding door de Web Apps-service en wat u kunt verwachten. We behandelen de hoogtepunten en enkele gebieden die verbetering kunnen gebruiken.