Bekijk AccuWeather-voorspellingen in Google Chrome

In staat zijn om het weer in de gaten te houden terwijl u aan het werk bent of op internet surft, is zeker nuttig. Als je van gedetailleerde voorspellingen houdt, doe dan mee en bekijk de Forecastfox Weather-extensie voor Google Chrome.

Ermee beginnen

Zodra de Forecastfox Weather-extensie is geïnstalleerd, krijgt u automatisch de pagina Forecastfox aanpassen. De standaardinstelling is voor New York met Engelse maateenheden.Voer uw locatie in en druk op Enter om de vermelding voor uw stad/gebied weer te geven. Als u meerdere opties krijgt om uit te kiezen, klikt u gewoon op de juiste aanbieding.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 1

Zodra je je stad/gebied hebt weergegeven, zul je merken dat het mogelijk is om toegang te krijgen tot weersvoorspellingen voor meerdere locaties. U kunt eenvoudig onnodige vermeldingen verwijderen met de link verwijderen. Voor ons voorbeeld hebben we de vermelding in New York verwijderd.

Opmerking: Klik op de gewenste locaties en maateenheden om ze automatisch als standaardinstellingen in te stellen (geen knop Opslaan vereist).

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 2

Forecastfox weer in actie

U kunt met uw muis over de werkbalkknop gaan om de huidige weersomstandigheden te zien.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 3

Als u op de werkbalkknop klikt, wordt een pop-upvenster geopend met de huidige omstandigheden, 7-daagse voorspelling en een statisch satellietbeeld.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 4

Indien gewenst kunt u toegang krijgen tot aanvullende details voor de huidige weersomstandigheden.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 5

Als u op details klikt, wordt een nieuw tabblad geopend met een leuk stukje informatie zoals UV-index, maanstanden, wolkenplafond, enz.

Opmerking: op webpagina's van AccuWeather.com worden enkele advertenties weergegeven.

Misschien heb je de uurprognose nodig...

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 7

Er wordt weer een nieuw tabblad geopend met de voorspelde weersomstandigheden per uur voor de huidige dag.

Als u teruggaat naar het pop-upvenster, kunt u ook een specifieke dag selecteren uit de 7-daagse voorspelling.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 9

U krijgt een dag- en nachtvoorspelling voor de gekozen dag te zien met links om aanvullende details en uurinformatie te bekijken.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 10

Interesse in het satellietbeeld? U kunt op een van de beschikbare links klikken voor grotere afbeeldingen.

view-accuweather-forecasts-in-google-chrome foto 11

Zodra het nieuwe tabblad is geopend, kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende satellietbeelden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een solide weersvoorspellingsextensie voor uw Chrome-browser, dan is Forecastfox Weather zeker een aanbevolen installatie.

Links

Download de Forecastfox Weather-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Voeg de AeroSnap-functie van Windows 7 toe aan Vista en XP

Gebruik je Windows Vista of XP en wil je die Windows 7 AeroSnap-goedheid op je eigen systeem? Ga dan met ons mee als we kijken naar AeroSnap voor Windows Vista en XP.

Kopieer Excel-opmaak op de gemakkelijke manier met Format Painter

De Format Painter in Excel maakt het gemakkelijk om de opmaak van een cel te kopiëren en op een andere toe te passen. Met slechts een paar klikken kunt u opmaak reproduceren, zoals lettertypen, uitlijning, tekstgrootte, rand en achtergrondkleur.

Vrijdagpret: speel Tetris in Google Chrome

Speel je liever klassieke games dan de nieuwere? Maak je dan klaar voor wat klassieke goedheid met de JC-Tetris-extensie voor Google Chrome.

Laat uw 64-bits computer eruitzien als een Commodore 64

De Commodore 64 was een van de best verkochte thuiscomputers ooit, en veel nerds deden hun eerste computerervaring op op een van deze vroege personal computers. Hier is een gemakkelijke manier om de beginjaren van personal computing opnieuw te beleven met een thema voor Windows 7.

Voeg een schuifbare bladwijzerwerkbalk met meerdere rijen toe aan Firefox

Als u veel bladwijzers beschikbaar houdt in uw bladwijzerwerkbalk, weet u dat toegang tot sommige ervan niet zo eenvoudig is als u zou willen. Nu kunt u het toegangsproces vereenvoudigen met de Multirow Bookmarks Toolbar voor Firefox.

Laat uw pc eruitzien als Windows Phone 7

Windows Phone 7 biedt een unieke en opwindende gebruikersinterface die veel informatie efficiënt op het scherm weergeeft. En met een eenvoudig Rainmeter-thema kunt u dezelfde gebruikersinterface en inhoud rechtstreeks op uw Windows 7-bureaublad hebben.

Office 2010 Beta verwijderen en Office 2007 opnieuw installeren

Heb je de bètaversie van Office 2010 geprobeerd, maar wil je terug naar Office 2007? Hier is een stapsgewijze zelfstudie over het verwijderen van uw Office 2010-bèta en het opnieuw installeren van uw Office 2007.

Speel een webpagina Display Prank in Google Chrome

Ben je op zoek naar een leuke maar onschuldige grap om te spelen met iemand die graag Google Chrome gebruikt? Als dat het geval is, wilt u misschien de Upside Down-extensie voor Chrome nader bekijken.

Een zwevende afbeeldingswerkbalk toevoegen aan Firefox

Wanneer u in Firefox met webpagina-afbeeldingen werkt, moet u normaal gesproken het contextmenu gebruiken om er iets mee te doen. De Image Toolbar-extensie biedt een extra werkbalk die u kunt gebruiken wanneer u uw muisaanwijzer over webpagina-afbeeldingen beweegt.

Vraag de lezers: welk besturingssysteem gebruikt u?

De drie meest populaire keuzes die er zijn als het gaat om computerbesturingssystemen, zijn Windows, Mac OS X en Linux. Wat we willen weten is ... welk besturingssysteem gebruikt u?