Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.

Installatie en configuratie

Download en installeer de applicatie met de standaardinstellingen.beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 1

Wanneer de applicatie wordt gestart, wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en e-mailadres in te voeren om een ​​registratiesleutel te krijgen. Of u kunt verder gaan door op Later registreren te klikken.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 2

Nu wil je je Amazon S3-account instellen. Klik op Bestand Amazon S3-accounts.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer foto 3

Dubbelklik op het pictogram Nieuwe account.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 4

Voer vervolgens uw Amazon-account Toegangs- en geheime sleutels in, selecteer SSL als u dat wilt en klik vervolgens op de knop Verbinding testen.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 5

Op voorwaarde dat alles correct is ingevoerd, ziet u het scherm Verbinding geslaagd, sluit het gewoon af.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 6

Bladeren en bestanden beheren

Zodra u uw account hebt ingesteld via de Verkenner, kunt u beginnen met het bekijken en beheren van uw bestanden op S3. Het linkerdeelvenster toont uw S3-buckets en opgeslagen bestanden, terwijl het rechterdeel uw lokale computer toont. Hiermee kunt u uw bestanden in uw Amazon S3-buckets rechtstreeks vanaf uw bureaublad beheren!

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 7

Het is heel gemakkelijk te gebruiken en u kunt bestanden van uw computer naar het S3-account slepen en neerzetten of omgekeerd.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 8

Er is ook de mogelijkheid om bestanden over te zetten tussen Amazon S3-accounts vanuit de verkenner.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 9

Ga naar Tools en Content Types en u kunt de bestandstypes beheren door ze toe te voegen, te verwijderen of te bewerken. Als je uiteindelijk iets verprutst, kun je altijd Resetten naar standaardinstellingen selecteren en alles zal weer normaal zijn.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 10

Er is een weergave met meerdere tabbladen, zodat u gemakkelijk uw verschillende accounts en lokale computer kunt bijhouden.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 11

Het biedt de mogelijkheid om nieuwe opslagbuckets rechtstreeks in de Verkenner te maken.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 12

Of u kunt ook buckets verwijderen...

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 13

Verschillende acties zijn toegankelijk via de werkbalken of door met de rechtermuisknop te klikken en te selecteren in het contextmenu.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer foto 14

Hier zien we een coole optie waarmee je je gegevens binnen Amazon S3 kunt verplaatsen. Het is sneller en kost geen geld door de bestanden eerst naar uw computer te verplaatsen en vervolgens naar een ander account. Als u echter eerst gegevens naar uw lokale computer wilt verplaatsen, heeft u die optie ook.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 15

Niet alle functies zijn beschikbaar in de gratis versie, en als dat niet het geval is, wordt u gevraagd een licentie voor de Pro-versie aan te schaffen. We zullen in de nabije toekomst een uitgebreide recensie van de Pro-versie hebben.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer foto 16

Als je ooit hulp nodig hebt met CloudBerry Explorer, ga dan naar Tools Diagnostics. Het voert een snelle diagnostische controle uit en u kunt de informatie voor hulp naar het CloudBerry-team sturen.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer foto 17

Bestanden verwijderen van Amazon S3

Om een ​​bestand van uw Amazon S3-account te verwijderen, markeert u eenvoudig de bestanden of map die u wilt verwijderen en klikt u vervolgens op Verwijderen op de werkbalk. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en Verwijderen selecteren in het contextmenu.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer foto 18

Klik op Ja in het bevestigingsdialoogvenster...

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer foto 19

Vervolgens kunt u de voortgang bekijken terwijl uw bestanden worden verwijderd in het onderste gedeelte van de verkenner.

beheer-uw-amazon-s3-account-met-cloudberry-explorer-foto 20

Conclusie

De gratis versie van CloudBerry Explorer heeft verschillende handige functies waarmee u eenvoudig en eenvoudig uw Amazon S3-account kunt beheren. De gratis versie is misschien voldoende voor basisgebruikers, maar ervaren gebruikers zullen willen upgraden naar de pro-versie, omdat deze veel meer functies bevat.

Door de gratis versie te gebruiken, krijgt u een idee van wat CloudBerry Explorer te bieden heeft, en dit is een goed startpunt.

Houd er rekening mee dat Amazon S3 Reduced Redundancy Storage introduceert, wat de prijs van opgeslagen gegevens zal verlagen. De prijs daalt van $ 0,15 per GB naar slechts $ 0,10 per GB.

Als u een Windows Home Server-gebruiker bent, bekijk dan onze recensie van CloudBerry Online Backup 1.5 voor WHS.

Download CloudBerry Explorer gratis voor Amazon S3

Meer verhalen

Controleer uw spelling, grammatica en stijl in Firefox en Chrome

Ben je het zat om simpele schrijffouten te maken die de spellingcontrole van je browser te boven gaan? Hier leest u hoe u geavanceerde grammaticacontrole en meer kunt krijgen in Firefox en Chrome met After the Deadline.

Verplaats bestanden van een defecte pc met een Ubuntu Live-cd

U hebt de Ubuntu Live-cd geladen om bestanden van een defect systeem te redden, maar waar slaat u de herstelde bestanden op? We laten u zien hoe u ze op externe schijven, schijven op dezelfde pc, een Windows-thuisnetwerk en andere locaties kunt opslaan.

Vrijdagpret: Omega Crisis

Het is weer vrijdag en het is tijd om een ​​leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag bekijken we de ruimteschieter Omega Crisis.

Maak en maak een back-up van meerdere profielen in Google Chrome

Met andere browsers zoals Firefox en SeaMonkey kun je meerdere profielen hebben, maar Chrome niet ... althans niet tot nu toe. Als u meerdere profielen wilt gebruiken en er back-ups voor wilt maken, sluit u dan bij ons aan als we kijken naar Google Chrome Backup.

Verwijder het slotpictogram uit een map in Windows 7, 8 of 10

Als je hebt gespeeld met het delen van mappen of beveiligingsopties, dan heb je misschien een lelijk slotpictogram op een map gekregen. We laten u zien hoe u van dat pictogram af kunt komen zonder het te veel te delen.

Afspelen verbeteren met verbeteringen in Windows Media Player 12

Bent u op zoek naar manieren om het afspelen van uw media in Windows Media Player 12 te verbeteren? We laten u zien hoe u dat kunt doen met behulp van de verbeteringen in WMP 12.

Voorbeeld voordat u plakt met Live voorbeeld in Office 2010

Vind je jezelf vaak gefrustreerd dat de inhoud die je zojuist hebt gekopieerd en geplakt niet is geworden zoals je had verwacht? Met de nieuwe Live Preview in Office 2010 kunt u een voorbeeld bekijken van hoe gekopieerde inhoud eruit zal zien wanneer deze zelfs tussen Office-toepassingen wordt geplakt.

Xobni Free activeert de zoekfunctie en contacten van Outlook

Wilt u meer weten over uw contacten, e-mailtrends ontdekken en zelfs Yahoo! e-mailaccounts in Outlook? Hier leest u hoe u dit en meer kunt doen met Xobni Free.

Monitor en beheer geheugengebruik in Google Chrome

Wil je weten hoeveel geheugen Google Chrome en eventueel geïnstalleerde extensies op een bepaald moment gebruiken? Met slechts een paar klikken kunt u precies zien wat er onder de motorkap van uw browser gebeurt.

Gebruik uw favoriete achtergronden in Windows 7 Starter Edition

Als u Windows 7 Starter Edition op uw netbook hebt geïnstalleerd, kan de standaardachtergrond oud worden. Als je het zat bent om naar de standaardachtergrond te kijken, sluit je dan vandaag nog bij ons aan terwijl we kijken hoe we deze kunnen veranderen met Oceanis Change Background Windows 7.