Beheer Sysinternals Suite en NirSoft-hulpprogramma's met één enkele interface

Sysinternals en NirSoft bieden beide handige hulpprogramma's voor uw Windows-systeem, maar zijn mogelijk niet erg gemakkelijk toegankelijk. Met behulp van het Windows System Control Center hebt u eenvoudig toegang tot alles via een enkele UI-frontend.

Opstelling

Het eerste dat u moet doen, is drie nieuwe mappen instellen in Program Files (of Program Files (x86) als u een 64bit-systeem gebruikt) met de volgende namen (de eerste twee moeten exact overeenkomen met wat hier wordt weergegeven):  • Sysinternals-suite
  • NirSoft Utilities (maak deze map alleen aan als je een van deze apps hebt gedownload)
  • Windows System Control Center (of WSCC, afhankelijk van uw voorkeuren)

Pak de inhoud van de Sysinternals Suite uit in de bijbehorende map. Pak vervolgens alle individuele NirSoft Utilities-programma's die u hebt gedownload uit in de NirSoft-map.

controle-sysinternals-suite-en-amp;-nirsoft-hulpprogramma's-met-een-enkele-interface foto 1

Het enige dat u hoeft te doen, is de WSCC-software uitpakken in de bijbehorende map en een snelkoppeling maken.

controle-sysinternals-suite-en-amp;-nirsoft-hulpprogramma's-met-een-enkele-interface foto 2

WSCC in actie

Wanneer u WSCC voor de eerste keer opstart, ziet u het volgende bericht met een korte uitleg over de software.

controle-sysinternals-suite-en-amp;-nirsoft-hulpprogramma's-met-een-enkele-interface foto 3

Vervolgens verschijnt het optievenster waarin u kunt rondkijken en de gewenste wijzigingen kunt aanbrengen. WSCC heeft indien nodig toegang tot hulpprogramma's voor beide suites via een live-verbinding (hulpprogramma's die live worden gebruikt, worden niet gedownload).

Opmerking: dit gebeurt alleen bij de eerste run.

controle-sysinternals-suite-en-amp;-nirsoft-hulpprogramma's-met-een-enkele-interface foto 4

Dit is het hoofdvenster van WSCC... u kunt het hulpprogramma kiezen dat u wilt gebruiken door een lijst met alle items of op categorie te sorteren.

Opmerking: WSCC kan af en toe problemen ondervinden bij het downloaden van een bepaald hulpprogramma bij gebruik van de live-service.

We hebben een snelle test uitgevoerd door toegang te krijgen tot twee Sysinternals-apps. Eerste PsInfo…

controle-sysinternals-suite-en-amp;-nirsoft-hulpprogramma's-met-een-enkele-interface foto 6

Gevolgd door DiskView. Beiden gingen snel open en waren klaar om te gaan.

Er waren geen NirSoft-hulpprogramma's geïnstalleerd op ons testsysteem om een ​​voorbeeld van livetoegang te geven.

Binnen enkele ogenblikken had WSCC toegang tot het hulpprogramma CurrProcess en had het op ons systeem draaien. Onze aanbeveling is om uw favoriete hulpprogramma's van beide suites te downloaden (om er altijd gemakkelijk toegang toe te hebben).

controle-sysinternals-suite-en-amp;-nirsoft-hulpprogramma's-met-een-enkele-interface foto 9

Conclusie

WSCC biedt een gemakkelijke manier om op één plek toegang te krijgen tot alle apps in de Sysinternals Suite en NirSoft Utilities.

Opmerking: er is ook een PortableApps-versie beschikbaar.

Links

Windows Systeemcontrolecentrum (WSCC) downloaden

Windows Sysinternals Suite downloaden

Individuele NirSoft Utilities-programma's downloaden

Meer verhalen

Voorbeeld voordat u plakt met Live voorbeeld in Office 2010

Vind je jezelf vaak gefrustreerd dat de inhoud die je zojuist hebt gekopieerd en geplakt niet is geworden zoals je had verwacht? Met de nieuwe Live Preview in Office 2010 kunt u een voorbeeld bekijken van hoe gekopieerde inhoud eruit zal zien wanneer deze zelfs tussen Office-toepassingen wordt geplakt.

Xobni Free activeert de zoekfunctie en contacten van Outlook

Wilt u meer weten over uw contacten, e-mailtrends ontdekken en zelfs Yahoo! e-mailaccounts in Outlook? Hier leest u hoe u dit en meer kunt doen met Xobni Free.

Monitor en beheer geheugengebruik in Google Chrome

Wil je weten hoeveel geheugen Google Chrome en eventueel geïnstalleerde extensies op een bepaald moment gebruiken? Met slechts een paar klikken kunt u precies zien wat er onder de motorkap van uw browser gebeurt.

Gebruik uw favoriete achtergronden in Windows 7 Starter Edition

Als u Windows 7 Starter Edition op uw netbook hebt geïnstalleerd, kan de standaardachtergrond oud worden. Als je het zat bent om naar de standaardachtergrond te kijken, sluit je dan vandaag nog bij ons aan terwijl we kijken hoe we deze kunnen veranderen met Oceanis Change Background Windows 7.

Zen en de kunst van het ordenen van bestanden en mappen

Is je bureaublad een toonbeeld van netheid, of staat het vol met zoveel pictogrammen dat je bang bent om ernaar te kijken? Als je het organiseren hebt uitgesteld omdat de taak te groot of te ontmoedigend is, of als je niet weet waar je moet beginnen, hebben we 40 tips om je op weg te helpen naar zen-beheersing van je

Hoe u uw IP-adres kunt vinden in Ubuntu Linux

In Windows gebruiken we het opdrachtregelprogramma ipconfig om ons IP-adres te achterhalen. Hoe vind je die in Ubuntu?

De titelbalk van Internet Explorer 8 aanpassen

Als u op zoek bent naar een manier om IE 8 te personaliseren, is een methode om de titelbalk aan te passen. Hier kijken we naar een eenvoudige register-hack die de klus zal klaren.

Pas het Windows Media Center-startmenu aan met Media Center Studio

Zou je ooit willen dat je het WMC-startmenu kon veranderen? Misschien een deel van de tegels en stroken verplaatsen naar verschillende locaties, nieuwe toevoegen of sommige helemaal verwijderen? Vandaag bekijken we hoe u dit kunt doen met Media Center Studio.

Het aangepaste Windows Live Writer-woordenboek bewerken

Windows Live Writer is een geweldige tool voor het schrijven en publiceren van berichten op je blog, maar de spellingcontrole bevat helaas niet veel veelvoorkomende technische woorden. Hier leest u hoe u eenvoudig uw aangepaste woordenboek kunt bewerken en uw favoriete woorden kunt toevoegen.

Een USB-drive formatteren in Ubuntu met GParted

Als een USB-harde schijf of flashdrive niet correct is geformatteerd, wordt deze niet weergegeven in het Ubuntu Places-menu, waardoor het moeilijk is om ermee te werken. We laten u zien hoe u een USB-station formatteert met behulp van de tool GParted.