Beheer uw iPod met MediaMonkey als alternatief voor iTunes voor Windows

Als je een iPod bezit, ben je misschien niet blij met hoe groot en opgeblazen iTunes is en wil je een alternatief. Vandaag bekijken we het gebruik van MediaMonkey Standard als alternatief voor het beheren van uw iPod en audiocollectie.

De standaardversie van MediaMonkey is gratis voor Windows-gebruikers, verbruikt weinig systeembronnen, maar biedt veel kracht voor het beheren van uw muziek en iPod. Nadat we MediaMonkey hadden geïnstalleerd en onze iPod Touch 3rd Gen met iOS 4.0.2 hadden aangesloten, herkende het het meteen en was het in staat om onze muziekcollectie er gemakkelijk naar over te zetten.

MediaMonkey installeren en instellen

De installatie is eenvoudig volgens de installatiewizard. Zorg er bij het selecteren van de bestandstypeassociaties voor dat u iTunes-bestandstypes controleert.beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 1

Nadat de installatie van MediaMonkey is gestart, krijgt u een welkomstbericht en de mogelijkheid om de Gold-versie te kopen. Klik op OK bij het bericht en we kunnen beginnen met het instellen van de dingen. Of als u de Gold-versie wilt krijgen, kost het $ 34,99 voor een levenslange licentie en krijgt u de volgende opties ten opzichte van de standaardversie...

  • Bestandsmonitor om de bibliotheek automatisch bij te werken
  • Geïntegreerde cd/dvd-brander op 48x snelheid
  • Ondersteuning voor meerdere collecties
  • On-the-fly audioconversie
  • Geavanceerd zoeken en automatische afspeellijsten
  • Onbeperkte MP3-codering
  • Virtuele cd
  • Snelle conversie en nivellering op multi-core systemen

Standaard scant het uw muziekmap die al iTunes-inhoud zou moeten bevatten als u deze hebt geïnstalleerd.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 3

Het biedt ook aan om alle gegevens van WMP en iTunes te importeren ... klik op OK.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 4

Nadat uw inhoud (inclusief gekochte) is geïmporteerd, ziet u het allemaal in de MediaMonkey-bibliotheek.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 5

Al onze iTunes-audio-inhoud is geïmporteerd zonder video's en de iOS-apps. We hadden onze iTunes U-lezingen, podcasts en natuurlijk onze muziek.

U kunt op elk moment tracks aan de bibliotheek toevoegen of opnieuw scannen vanuit het menu Bestand.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 7

Afspeellijsten in MediaMonkey

De afspeellijsten werken zoals je dat van een muziekspeler mag verwachten. Sommige zijn standaard inbegrepen, u kunt uw eigen maken en degenen verwijderen die u niet gebruikt.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 8

U kunt een afspeellijst verwijderen door met de rechtermuisknop te klikken en vervolgens op Verwijderen, of door eenvoudig een afspeellijst te markeren en op de Delete-toets te drukken.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 9

Gebruik uw iPod met MediaMonkey

De eerste keer dat we onze iPod Touch met iOS 4.0.2 inplugden, werd deze automatisch herkend, uit de doos zonder dat er extra plug-ins nodig waren, wat erg cool is.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 10

U kunt ook alle muziek op uw iPod zien.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 11

Nu kun je door je bibliotheek gaan en alle nummers die je wilt naar je iPod slepen en neerzetten.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 12

Of u kunt de gewenste audio op uw iPod markeren, met de rechtermuisknop klikken en naar iPod verzenden.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 13

Er zijn veel handige aanpassingen die u met uw iPod kunt doen. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Apparaat configureren.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 14

Dit opent het venster Apparaatprofiel waar u uit verschillende opties kunt kiezen, waaronder Auto-Sync, waarmee u de muziekbibliotheek eenvoudig kunt beheren.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 15

Er zijn verschillende andere opties die u kunt gebruiken om te configureren hoe uw iPod ook met MediaMonkey werkt. Hoewel sommige, zoals Auto-Conversion, alleen beschikbaar zijn in de Gold-versie.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 16

Toegang tot muziek vanaf thuisnetwerklocaties

Een van de coole functies van MediaMonkey is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot muziek, ongeacht waar deze zich op uw thuisnetwerk bevindt. Hier hebben we bijvoorbeeld veel mp3's, FLAC-bestanden en audioboeken op onze Windows Home Server. U kunt eenvoudig naar de muziekbestanden op uw thuisserver navigeren en ze toevoegen aan uw bibliotheek.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 17

Het wordt ook standaard geleverd met een paar skins en je kunt anderen downloaden van hun site en van de community.

beheer-uw-ipod-met-mediamonkey-als-alternatief-voor-itunes-voor-windows foto 18

Als je niet tevreden bent met iTunes 9 en denkt dat iTunes 10 een minder dan geweldige upgrade was, is het misschien tijd om naar alternatieven te zoeken. MediaMonkey biedt veel opties en speelt een groot aantal muziekbestandsindelingen af. Als je een alternatief wilt waarmee je je iPod direct uit de doos kunt beheren, is MediaMonkey Standard gratis en werkt het goed.

Er zijn ook enkele coole add-ons en plug-ins beschikbaar in de MediaMonkey-community die we in de toekomst zullen bekijken, inclusief manieren om je iPod beter te beheren, dus houd dat in de gaten.

Hoe zit het met je jongens? Laat een reactie achter en vertel ons je favoriete manieren om MediaMonkey te gebruiken.

MediaMonkey downloaden

Meer verhalen

Google Chrome krijgt binnenkort GPU-versnelde graphics

Op de Chromium-blog hebben ze enkele details gepost over de voortdurende inspanningen om het grafische systeem te reviseren om te profiteren van de verwerkingskracht van uw grafische kaart - wat betekent dat deze functies land ...

Zoeken naar regeleinden, tabs en speciale tekens in MS Word

Op de Technet Magazine-blog hebben ze een zeer nuttig artikel gepost waarin wordt uitgelegd hoe u kunt zoeken naar speciale tekens zoals regeleinden, tabs of zelfs witruimte. Het enige dat u hoeft te doen, is een speciale modifier in het zoekvak gebruiken.

Vipre Antivirus dwingt u om Spybot te verwijderen?

We zijn altijd fan geweest van het anti-malwarehulpprogramma Spybot, en nu lijkt het erop dat ze worden aangevallen door concurrerende softwareleveranciers, die je dwingen Spybot te verwijderen tijdens hun installatie.

Vrijdagpret: Spitball Warrior

Het is weer vrijdag en tijd om even te relaxen en de werkdag af te ronden. Met de game van deze week kun je een leuk spitballgevecht aangaan zonder alle rommel.

Synchroniseer de klok met internettijdservers in Ubuntu 10.04

Ubuntu heeft een gemakkelijke manier om uw systeemklok gesynchroniseerd te houden met de internettijdservers, maar helaas is deze standaard niet ingeschakeld. Hier zijn de snelle stappen die nodig zijn om het voor uw systeem in te schakelen.

Batchscript om een ​​toepassing voorwaardelijk opnieuw te starten

Veelvoorkomende systeem- en/of omgevingsgebeurtenissen, zoals hervatten vanuit stand-by of het verliezen van de netwerkverbinding, kunnen problemen veroorzaken voor bepaalde applicaties die verwachten altijd aan en verbonden te zijn. Dus als je een bepaalde applicatie hebt die crasht of in de niet-reagerende modus gaat, wat vaak en a

De How-To Geek-gids voor computermicrofoons

Nu Gmail de mogelijkheid toevoegt om gratis te bellen binnen de VS en Canada, is het nu een goed moment om te investeren in een hoogwaardige computermicrofoon. We nemen een deel van het giswerk uit dat proces en geven je enkele tips voor het instellen van je microfoon zodra je hem hebt.

Netflix kijken op je iPhone of iPhone Touch zonder jailbreak of hack

Om streaming Netflix-content op je iPhone te bekijken, moest je in het verleden jailbreaken en hacken, maar niet langer. Vandaag kijken we naar de nieuwe officiële Netflix-app die nu inhoud naar je iPhone of iPod Touch zal streamen.

Sneltoetsen aanpassen voor elke Linux-toepassing

Een van de vervelendere problemen met Linux is altijd het ontbreken van AutoHotkey-ondersteuning geweest, dus je kon je sneltoetsen niet aanpassen, maar nu met de open source-applicatie AutoKey kun je dat en meer doen.

Opmerkingen toevoegen aan documenten in Word 2010

Als u een Word-document deelt of eraan samenwerkt, wilt u misschien een gemakkelijke manier om opmerkingen aan delen van tekst toe te voegen. Hier bekijken we hoe u opmerkingen aan documenten in Word 2010 kunt toevoegen.