Beginner: pictogramweergaven wijzigen in extra groot in Windows 7 Verkenner

In Windows 7 Verkenner is het eenvoudig om de weergave van uw miniaturen en andere bestanden te wijzigen door op de knop Uw weergave wijzigen in Verkenner te klikken. Wat je misschien niet is opgevallen, is dat er ook een Extra Large-weergave-instelling is.

Wijzig uw weergaveknop in Verkenner

In Windows Verkenner kunt u op de knop Uw weergave wijzigen klikken om door verschillende groottes van de pictogrammen te bladeren. In dit voorbeeld bevinden we ons in de detailweergave die u meer gegevens geeft over de bestanden die u bekijkt.beginner-change-icon-views-to-extra-large-in-windows-7-explorer foto 1

Nadat we er eenmaal op hebben geklikt, zien we dat we de Tiles View hebben. Als u er elke keer op klikt, krijgt u een andere weergave, inclusief Details, Tegels, Inhoud, Lijst, Grote pictogrammen, Middelgrote pictogrammen en Kleine pictogrammen.

beginner-change-icon-views-to-extra-large-in-windows-7-explorer foto 2

Extra grote weergave

De enige weergave die niet beschikbaar is door simpelweg op de knop Uw weergave wijzigen te klikken, zijn Extra grote pictogrammen. Om de Extra Large-instelling te krijgen, klikt u op de pijlknop voor Meer opties.

beginner-change-icon-views-to-extra-large-in-windows-7-explorer foto 3

Selecteer vervolgens bovenaan het menu Extra grote pictogrammen.

beginner-change-icon-views-to-extra-large-in-windows-7-explorer foto 4

In dit voorbeeld zien we enkele standaard Windows 7-achtergrondpictogrammen als Extra Large.

Een andere manier om snel door de weergaven te bladeren, is door op een leeg gebied in het Verkenner-venster te klikken, de Ctrl-toets ingedrukt te houden en met uw muiswiel omhoog of omlaag te scrollen voor verschillende formaten.

Nog een andere manier om de weergaven te wijzigen, is door op Alt + F te drukken om de menubalk te openen, vervolgens op Weergave te klikken en anders te selecteren.

Het kan ook in Vista worden gedaan door op de knop Weergaven te klikken en Extra grote pictogrammen te selecteren.

Deze eenvoudige tip kan mensen met een slecht gezichtsvermogen helpen, of als u meer details in afbeeldingen wilt zien als grotere pictogrammen.

Meer verhalen

Een statisch IP-adres toewijzen aan een Ubuntu 10.04 desktopcomputer

Als u een thuisnetwerk met meerdere computers hebt, kan het toewijzen van statische IP-adressen het oplossen van problemen eenvoudiger maken. Vandaag bekijken we het overschakelen van DHCP naar een statisch IP-adres in Ubuntu.

Bewaar links voor later lezen in Firefox

Wilt u een eenvoudige manier om links op te slaan en te beheren om later te lezen? De Save-To-Read-extensie voor Firefox maakt het gemakkelijk om zonder account te doen.

Algemene sneltoetsen toevoegen aan Windows Media Player

Gebruikt u Windows Media Player op de achtergrond terwijl u in andere toepassingen werkt? De plug-in WMP Keys voor Media Player voegt algemene sneltoetsen toe waarmee u Media Player kunt bedienen, zelfs als deze niet in focus is.

Bewerk ePub eBooks met uw favoriete HTML-editor

ePub eBooks worden tegenwoordig steeds populairder, maar vaak zijn ze gemaakt door andere bestandsindelingen te converteren. Hier leest u hoe u ePub-boeken kunt bewerken om onregelmatigheden te verwijderen en ze beter leesbaar te maken op uw apparaten.

Schakel DreamScene in elke versie van Vista of Windows 7 in

Windows DreamScene was een hulpprogramma dat beschikbaar was voor Vista Ultimate en waarmee gebruikers video als bureaubladachtergrond konden instellen. Het is gedropt in Windows 7, maar we zullen kijken hoe je DreamScenes kunt spelen in alle versies van Windows 7 of Vista.

Maak een Drive-image met behulp van een Ubuntu Live-cd

Het klonen van een harde schijf is handig, maar wat als je meerdere kopieën moet maken, of je gewoon een volledige back-up van een harde schijf wilt maken? Met Drive-images kunt u alles, en dan bedoelen we alles, van uw harde schijf in één groot bestand zetten.

Een organigram maken in Visio 2010

Met het beheren van een bedrijf tegenwoordig, is het erg belangrijk om een ​​organigram te hebben om alles beheersbaar te houden. Hier laten we u zien hoe u er een kunt bouwen in Visio 2010.

Herstel ontbrekende databasefout op externe harde schijf in WHS

Als u externe harde schijven gebruikt met uw Windows Home Server, kunnen deze worden losgekoppeld en een fout veroorzaken. Hier kijken we naar het uitvoeren van de reparatiewizard om het probleem snel op te lossen.

Minimaliseer Windows Live Mail naar het systeemvak in Windows 7

Ben je gefrustreerd dat je Windows Live Mail niet kunt minimaliseren naar het systeemvak in Windows 7? Met slechts een paar aanpassingen kunt u Live Mail minimaliseren naar het systeemvak, net als in eerdere versies van Windows.

Bureaubladplezier: Muziek Icon Packs

Als je echt van muziek houdt en je desktop wilt opfleuren, maak je dan klaar om een ​​desktopconcert te creëren met onze Music Icon Packs-collectie.