Beginner: schakelen tussen open apps op uw Android-apparaat

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 1

Wanneer u een app op uw Android-apparaat uitvoert, kunt u deze minimaliseren en eenvoudig terugkeren naar het startscherm door de startknop aan te raken of erop te drukken. Maar wat als u snel naar een open app wilt gaan vanuit een andere open app?

Let op: dit artikel is uiteraard bedoeld voor beginners.Raak het pictogram Recente apps onder aan het scherm aan om over te schakelen naar een andere app terwijl u in de ene app bent.

OPMERKING: voor dit artikel hebben we een Nexus 7 als voorbeeld gebruikt. Als u een Samsung Galaxy-apparaat gebruikt, houdt u de startknop ingedrukt.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 2

Er wordt een lijst met geopende apps weergegeven met miniaturen. U kunt omhoog en omlaag vegen (in staande modus) of van links naar rechts (in liggende modus) om tussen de geopende apps te bewegen. Raak een app aan om ernaar te schakelen.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 3

Als je de standaardmethoden voor het schakelen tussen apps op Android-apparaten niet leuk vindt, zijn er apps beschikbaar die verschillende manieren bieden om eenvoudig tussen open apps te schakelen.

Als voorbeeld tonen we u een app genaamd Switchr, die gratis beschikbaar is in de Google Play Store. Zoek Switchr in de Play Store en tik op Installeren om de app te installeren.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 4

Op een Nexus wordt een pictogram toegevoegd aan uw startscherm. Raak het pictogram aan om de app te openen.

OPMERKING: Als u een Samsung Galaxy-apparaat gebruikt, raakt u het Apps-pictogram aan om de Apps-schermen te openen. Zoek de Switchr-app en raak deze aan om deze te openen.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 5

Wanneer het titelscherm wordt weergegeven, raakt u Volgende aan om door de introductieschermen te gaan. Als u de inleiding wilt overslaan, raakt u Overslaan aan.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 6

Er wordt een scherm weergegeven waarin u wordt gevraagd om vanaf de rand naar binnen te vegen om Switchr te activeren.

OPMERKING: het kan enkele pogingen kosten om de veegactie te laten werken.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 7

Nadat je Switchr hebt geactiveerd, vraagt ​​de app of je Switchr wilt configureren. Tik op Configureren in de rechterbenedenhoek van het scherm.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 8

U kunt kiezen welke randen u gebruikt om de lijst met geopende apps waaruit u kunt kiezen naar buiten te slepen. Om dit te doen, raakt u op het scherm Algemene instellingen van Switchr Edge-triggers instellen onder Edge Swipe aan.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 9

Sleep met uw vinger een kant of beide kanten naar beneden om de triggers te tekenen die u wilt gebruiken voor toegang tot geopende apps. We raden je aan beide kanten te gebruiken, omdat sommige apps aan minstens één kant menu's kunnen slepen

OPMERKING: De eerste keer dat u het scherm Instellingen edge-triggers instellen opent, wordt in het instructiescherm weergegeven hoe u ze kunt instellen.

Je kunt geen edge-trigger bovenaan het scherm plaatsen vanwege de actiebalk en je kunt alleen een edge-trigger onderaan het scherm plaatsen als je de Pro-versie van Switchr ($ 1,99) koopt.

Als u klaar bent met het instellen van de randtriggers, raakt u Oke aan in de rechterbenedenhoek van het scherm om uw wijzigingen te accepteren en terug te gaan naar het hoofdscherm Instellingen.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 10

OPMERKING: Mogelijk ziet u een dialoogvenster Tips met tips voor het instellen van de randtriggers. Stel eerst uw edge-triggers in en raak vervolgens het vinkje aan om uw wijzigingen te accepteren, het dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar het instellingenscherm.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 11

U kunt er ook voor kiezen om uw apparaat te laten trillen wanneer u een trigger gebruikt om van app te wisselen. Schakel hiervoor het selectievakje Haptische feedback in. Extra instellingen zijn beschikbaar door Meer instellingen aan te raken.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 12

Als u ervoor kiest om Haptische feedback in te schakelen, kunt u de trillingsduur in milliseconden instellen door de blauwe stip naar rechts (stijgend) of links (afnemend) te slepen. Selecteer Pictogrammen met hoge resolutie als u pictogrammen van hogere kwaliteit wilt weergeven wanneer u van app wisselt. Houd er rekening mee dat dit de reactietijd kan vertragen.

Als u klaar bent met het kiezen van uw instellingen, raakt u de startknop aan om terug te keren naar het startscherm.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 13

Om over te schakelen naar een andere app wanneer je in een app bent, veeg je vanaf een kant van het scherm (waar je een randtrigger hebt getrokken) naar buiten, terwijl je je vinger op het scherm houdt. Til uw vinger nog niet op. Beweeg uw vinger over de app-pictogrammen om een ​​app te kiezen die u wilt activeren en til vervolgens uw vinger van het scherm. De gekozen app wordt geopend.

beginner-hoe-om-schakelen-tussen-open-apps-op-je-android-apparaat foto 14

U kunt recente apps uit de lijst wissen door ze één voor één opzij te vegen.

Meer verhalen

Wat is het verschil tussen FTPS en SFTP?

Wanneer u bezig bent met het opzetten van externe bestandsoverdrachtmogelijkheden voor uw medewerkers, wilt u dat alles zo eenvoudig en veilig mogelijk is. Met dat in gedachten, wat is beter, FTPS of SFTP? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft de antwoorden op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Hoe u uw rommelige Windows-contextmenu opruimt met CCleaner

Laten we eerlijk zijn, een van de rommelige kanten van Windows is het contextmenusysteem met de rechtermuisknop, dat rommeliger lijkt te worden elke keer dat je een nieuw programma installeert. Hier leest u hoe u dat op de gemakkelijke manier kunt oplossen.

5 Veelgebruikte grafische opties voor pc-games uitgelegd

PC-games bieden schijnbaar eindeloze schermen met grafische opties om mee te spelen. Elke optie houdt een afweging tussen grafische kwaliteit en prestaties in, maar het is niet altijd duidelijk wat elke optie doet.

Geek Trivia: wie is de meest afgebeelde literaire figuur in film en televisie?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Kalveren krijgen welke niet-voedzame stof om hen te beschermen tegen latere ziekten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: bevindt zich de droogste woestijn op aarde?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Naast rookbommen, Batarangs en Grappling Hooks, bevat Batman's Utility Belt ook?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Desktop Fun: Robots Wallpaper Collection Series 2

Eerder dit jaar hebben we een geweldige verzameling robotbehang met je gedeeld en vandaag zijn we terug met versterkingen. Vul je bureaublad met deze mechanische wonderen met behulp van de tweede in onze serie Robots Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: het land met het hoogste aantal 7-Eleven winkels is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De 64-bits versie van Office 365 voor Windows installeren

Microsoft's Office 365 is eigenlijk best goed - voor $ 10 per maand kun je Office op maximaal vijf computers installeren, delen met je gezin, de officiële tablet- / telefoonversies van MS Office gebruiken en je krijgt 1 Terabyte OneDrive-opslag. Maar ineens raakte de 64-bits versie van Office zoek.