Beginner: een virtuele machine maken in Windows 7 met behulp van Virtual PC

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 1

Microsoft Virtual PC is een gratis applicatie waarmee u uw eigen virtuele machines kunt maken binnen uw huidige besturingssysteem, zodat u software kunt testen of eenvoudig een nieuwe omgeving kunt leren kennen. Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan.

Windows Virtual PC gebruiken

Eerst moet u Virtual PC downloaden van de website van Microsoft. U moet ervoor zorgen dat u de juiste Windows 7-editie selecteert in het vervolgkeuzemenu en vervolgens Windows Virtual PC selecteert.Het zal u vragen om Virtual PC te installeren als een Windows-software-update.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 4

U moet opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 5

Na het opnieuw opstarten vindt u Windows Virtual PC in uw startmenu en selecteert u het om het programma te openen.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 6

Klik op Virtuele machine maken in het nieuwe venster dat werd geopend.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 7

Nu kunt u de naam voor uw nieuwe virtuele machine schrijven en de locatie om het virtuele machinebestand op te slaan.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 8

In het volgende venster kunt u de hoeveelheid RAM-geheugen selecteren die u aan uw virtuele machine wilt toewijzen.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 9

In het volgende venster maakt u een virtuele harde schijf aan waarop u uw virtuele besturingssysteem gaat installeren. U kunt kiezen tussen een dynamisch uitbreidende virtuele harde schijf (deze groeit mee met de ruimtevereisten van uw virtuele machine), een bestaande virtuele harde schijf gebruiken of geavanceerde opties gebruiken.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 10

In het venster met geavanceerde opties kunt u ervoor kiezen om een ​​dynamisch groeiende harde schijf te maken (de harde schijf groeit mee naarmate uw virtuele machine dat nodig heeft), een vaste schijf (u wijst de hoeveelheid opslagruimte ervoor toe) en een differentiërende harde schijf ( de wijzigingen worden opgeslagen op een andere harde schijf zodat de originele harde schijf intact kan blijven)

We zullen voor dit voorbeeld een dynamisch virtuele harde schijf gebruiken.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 11

U kunt nu de locatie voor uw virtuele harde schijf op uw computer en de naam ervoor selecteren.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 12

Omdat we de dynamisch uitbreidende virtuele harde schijf hebben geselecteerd, zullen we in het volgende venster de maximale opslagruimte specificeren om deze te laten groeien.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-7-met-virtuele-pc-foto 13 te maken

En dat is het zo'n beetje!

U hebt een virtuele machine gemaakt en hoeft alleen het besturingssysteem te installeren.

U kunt weer naar Virtual PC gaan en uw nieuwe virtuele machine vinden. Klik er met de rechtermuisknop op om de instellingen te selecteren of klik op het menu Instellingen.

beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 14

In de instellingenvensters kunt u specificeren waar de installatieschijf voor uw nieuwe besturingssysteem zich bevindt om deze op uw nieuwe virtuele machine te installeren.

Ga naar Dvd-station en selecteer Toegang tot een fysiek station als u de installatie-cd / dvd in de rom van de computer hebt geladen. beginner-hoe-een-virtuele-machine-in-windows-maken-7-met-virtuele-pc foto 16

Of selecteer Open een ISO-image om een ​​image met de installatiebestanden te selecteren om een ​​besturingssysteem op uw nieuwe virtuele machine te installeren.

Nadat u de virtuele machine hebt opgestart, volgt u gewoon de normale installatie-aanwijzingen om uw virtuele besturingssysteem te maken.

Meer verhalen

Download de How-To Geek Photoshop CS5 Cheatsheet

Als er een kortere weg of truc is waarmee u tijd kunt besparen, is het onze missie om die hulp aan u door te geven. Onze nieuwe spiekbriefjes zijn een verzameling van precies dat, klaar om te downloaden en geweldig om af te drukken. Hier is de allereerste, voor Photoshop.

Navigeer gemakkelijker door uw PowerPoint-dia's met deze eenvoudige tips

Heb je ooit gemerkt dat je verwoed met je muis klikt om bij de juiste dia te komen die je publiek je vraagt? Als je dat doet, hebben we enkele eenvoudige trucs die je kunt gebruiken om gemakkelijk tussen dia's te wisselen.

De beginnershandleiding voor het gebruik van een AutoHotkey-script

AutoHotkey-scripts zijn een geweldige manier om uw computer aan te passen, maar kunnen in eerste instantie ontmoedigend lijken. Maak je geen zorgen - aan de slag gaan is veel gemakkelijker dan het lijkt! Lees verder om te zien.

Week in Geek: Microsoft doodt een enorm spambotnet

Deze week hebben we geleerd hoe e-mail werkt, om het Windows-opstartrecord te herstellen na een GRUB Loader-meltdown, om Mac-mappen te delen met een Windows-pc en om de Outlook-herinneringsbel te herstellen, om twee Android-tools te gebruiken om de telefoonrekening te verlagen, de eerste dingen die onze lezers aanbevelen om daarna te doen

Desktop Fun: Dreams of Spring Wallpaper Collection

Voor degenen die op het noordelijk halfrond wonen, is het bijna lente. Maar totdat die heerlijke warme temperaturen en uitbarstingen van kleur komen, laat onze Dreams of Spring Wallpaper-collectie je bureaublad vullen met de schoonheid van het komende seizoen.

Minimaliseer apps naar het systeemvak in Windows met MoveToTray

Wilt u een gemakkelijke manier om apps naar het systeemvak in Windows te minimaliseren en uw taakbalk overzichtelijk te houden? Dan heb je alleen de MoveToTray-app nodig om het voor elkaar te krijgen.

DIY-camera Dolly geeft supergladde overheadvideo op een goedkope manier

Als u op zoek bent naar een goedkope en gemakkelijke manier om uw doe-het-zelf-projecten met een professionele flair te documenteren, maakt deze cameradolly van $ 30 stabiele en vloeiende opnamen van bovenaf in een handomdraai.

Wat je zei: de eerste dingen die je moet doen na het installeren van een nieuw besturingssysteem

Eerder deze week hebben we je gevraagd de stappen te delen die je hebt doorlopen na het installeren van een nieuw besturingssysteem. U heeft gereageerd en wij hebben uw antwoorden afgerond.

DropVox neemt spraakmemo's rechtstreeks op in je Dropbox-account

DropVox is een slimme en zeer gespecialiseerde applicatie die je iOS-apparaat heel effectief verandert in een voicerecorder met op Dropbox gebaseerde opslag.

Vrijdagpret: Carveola-incident

Is het een lange en saaie werkweek geweest? Wat dacht je van iets om de boel een beetje op te fleuren? In de game van deze week krijg je orders om je aan te sluiten bij een nieuw gevormde taskforce bestaande uit soldaten van geallieerde en voormalige vijandelijke eenheden aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. Jouw missie is om vreemde waarnemingen te onderzoeken.