Beginner Geek: Startmenu-items weergeven in uitgebreide weergave in Windows 7

In plaats van het Configuratiescherm of andere locaties vanuit het Startmenu te openen en op zoek te gaan naar wat u nodig hebt, vindt u het misschien gemakkelijker om ze in uitgebreide weergave vanuit het Startmenu te openen. Hier laten we u een snelle tip zien om het voor elkaar te krijgen.

Uitgebreide weergave

In dit voorbeeld laten we u de stappen voor het Configuratiescherm zien, maar dit werkt ook met de andere items in het Startmenu.Om onderdelen van het Configuratiescherm weer te geven in de uitgebreide weergave in Windows 7, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteert u Eigenschappen.

beginner-geek-show-start-menu-items-in-expanded-view-in-windows-7 foto 1

Klik op het tabblad Menu Start en vervolgens op de knop Aanpassen.

beginner-geek-show-start-menu-items-in-expanded-view-in-windows-7 foto 2

Selecteer in de lijst onder Configuratiescherm Weergeven als een menu en klik vervolgens op OK.

beginner-geek-show-start-menu-items-in-expanded-view-in-windows-7 foto 3

Dat is het! Wanneer u nu met de muisaanwijzer over het Configuratiescherm in het Startmenu beweegt, worden alle items weergegeven als een lijst in uitgevouwen weergave.

Misschien wil je je foto's in uitgebreide weergave tonen... volg gewoon dezelfde stappen als hierboven door Weergeven als een menu te selecteren.

beginner-geek-show-start-menu-items-in-expanded-view-in-windows-7 foto 5

Of hier is een voorbeeld van Games in uitgevouwen weergave vanuit het Startmenu.

beginner-geek-show-start-menu-items-in-expanded-view-in-windows-7 foto 6

Dit werkt met Computer, Configuratiescherm, Documenten, Downloads, Games, Muziek, Persoonlijke map, Afbeeldingen, Opgenomen tv en Video's vanuit het Startmenu. Als u op zoek bent naar een eenvoudigere manier om toegang te krijgen tot sommige items in het Startmenu, zou deze tip u moeten helpen.

Voor meer tips over het aanpassen van het Startmenu, bekijk ons ​​artikel over het aanpassen van het Startmenu in Windows 7 en Vista.

Meer verhalen

Muziek labelen en hernoemen met TagScanner

Er zijn tal van automatische muziekorganisatietools, maar voor degenen die dingen graag met de hand doen, is TagScanner een krachtige muziekorganisatietool die kan worden uitgevoerd vanaf een USB-drive, en het is gratis.

Koppel een Windows Share in OS X en laat het opnieuw verbinden bij inloggen

Iets wat Mac-gebruikers vaak moeten doen, is toegang hebben tot bestanden die zijn opgeslagen op Windows-shares. Dit is een goede manier om die share te koppelen en ze bij het inloggen te laten mounten.

Houd uw IM-gesprekken privé met off-the-record

Er kunnen momenten zijn waarop u niet wilt dat de man weet wat uw IM-gesprekken zijn. Vandaag kijken we naar een Instant Messenger-plug-in die uw gesprekken volledig privé houdt.

Synchroniseer uw Google Chrome-bladwijzers, thema en meer

Gebruik je Google Chrome regelmatig op meerdere computers? Hier leest u hoe u bijna alles in uw browser eenvoudig kunt synchroniseren in Google Chrome.

Oplossing voor apparaat niet gevonden (0x88780078) in Foobar2000

Soms krijg je deze afspeelfout wanneer je wijzigingen aanbrengt in de geluidskaart van je computer of edities van Foobar2000 upgradet. De oplossing hiervoor is eenvoudig en snel.

Lokale gebruikers en groepen gebruiken om gebruikerswachtwoorden te beheren in Windows 7

Als u meerdere gebruikers op uw lokale computer heeft of werkstations in een kantoor beheert, wilt u misschien hun wachtwoordbeveiliging in- of uitschakelen voor extra beveiliging. Vandaag bekijken we hoe u dit kunt doen in Windows 7.

Week in Geek: The Pirate Bay krijgt gehackte editie

Deze week hebben we geleerd om een ​​drive-image over een netwerk over te dragen met behulp van een Ubuntu Live-cd, speciale tekens in te voegen met enkele toetsaanslagen, je wifi-routerkanaal te wijzigen om draadloze signalen te optimaliseren, Android op een Windows Mobile Phone te draaien, de incompatibele Firefox 4.0 beta te omzeilen add-on-fout, en

Desktop Fun: Draken Wallpaper Collection Series 1

Draken prikkelen onze verbeelding in fantasieboeken en films. Als je van het fantasy-genre houdt, wil je zeker eens kijken naar de eerste in onze reeks Draken Wallpaper-collecties.

Voeg iets van het lint toe aan de snelle toegangsbalk in Windows Live Writer Beta

In de vorige versie van Windows Live Writer was het gebruik van functies een eenvoudig proces. Nu worden dingen in het lint geplaatst en zijn ze soms moeilijker toegankelijk. Hier zullen we kijken naar het toevoegen van iets aan de werkbalk Snelle toegang.

Maak uw eigen groepsblog in Twitter-stijl met P2

Wil je een geweldige manier om dingen snel online te plaatsen en met je lezers te communiceren? Hier leest u hoe u het P2-thema kunt gebruiken om WordPress om te zetten in een geweldig samenwerkings- en communicatieplatform.