Barf Alert: mijn reisziekte aanpakken met een reliëfband

Sommige van mijn vroegste herinneringen zijn dat ik achter in een auto zat en probeerde niet over te geven. Reisziekte is een levenslange metgezel geweest en tot op de dag van vandaag sta ik erom bekend dat ik misselijk wordt op kronkelende landwegen, zelfs als ik aan het rijden ben.

Dus toen ik onlangs van mijn huis in Missouri naar Texas moest vliegen, was ik opgewonden om de Reliefband tijdens de vlucht uit te proberen.Reliefband is een polsband die misselijkheid vermindert - vooral gerelateerd aan bewegingsziekte, VR-gaming en ochtendmisselijkheid - door pulsen uit te zenden die de nervus vagus in de pols stimuleren. Deze zenuw beïnvloedt het deel van je hersenen dat wordt geassocieerd met misselijkheid, daarom zul je veel misselijkheidsbanden zien die zich concentreren op drukpunten in de pols.

De band heeft vijf intensiteitsniveaus. Wanneer je voor het eerst je Reliefband krijgt, stoot je het niveau omhoog totdat het zo hoog is als je comfortabel kunt verdragen, en dat is het niveau dat je altijd gebruikt. Je beweegt het niet op en neer, afhankelijk van hoe misselijk je bent op een bepaalde dag.

Ik wist toen ik mijn vlucht boekte niet dat ik niet alleen op Reliefband zou rekenen om mijn reisziekte te bestrijden, maar dat ik ook pas zwanger zou zijn en diep in de greep van de hele dag ochtendmisselijkheid. Maar ik deed mijn Reliefband om en hoopte op het beste toen ik aan boord ging van een regionale jet zonder ook maar een Dramamine.

TSA dwong me de Reliefband niet te verwijderen in de beveiligingslijn, wat een aangename verrassing was. Maar eenmaal in het vliegtuig voelde ik het opstijgen niet eens. Wat was deze tovenarij? Ik voelde een zachte, ritmische trilling in mijn vingertoppen, die me liet weten dat de reliëfband correct was geplaatst, maar dat was alles wat ik voelde. Geen flip-flop van mijn maag toen we de grond verlieten, noch toen we naar oorverdovende hoogten stegen. Ik stond op dat moment klaar om mijn laptop tevoorschijn te halen om dit artikel te schrijven en de lof van de Reliefband te zingen.

Toen kwamen we in een lange turbulentie terecht tijdens de afdaling naar Dallas. Misschien zou ik veel zieker zijn geweest als ik de band niet had gedragen, maar de misselijkheid sloeg hard toe. Ik was niet de enige wiens bloed uit hun gezicht wegvloeide en overwoog om naar de barfzak te grijpen. Iedereen om me heen werd stil en concentreerde zich op het binnenhouden van hun lunch. Dus misschien gaf Reliefband me het niveau van bewegingsziekte van de gemiddelde persoon.

Ik ben nog nooit zo opgelucht geweest om uit een vliegtuig te lopen als die ene. Helaas moest ik toen achterin een overvolle shuttlebus rijden om bij mijn huurauto te komen en daar ging mijn misselijkheid eindelijk over.

De Reliefband maakte voor mij het verschil. Maar die rotsachtige landing in Dallas bracht me ertoe om mijn Reliefband te combineren met een dosis Dramamine voor de (soepele) terugvlucht, waarbij ik dezelfde hoeveelheid misselijkheid ervoer als tijdens een Dramamine-versterkte vlucht. Misschien werkt Reliefband beter bij sommige mensen dan bij anderen, en misschien ben ik zo'n moeilijke zaak dat niets mijn reisziekte volledig kan wegnemen.

De Reliefband is momenteel te koop voor $ 94,99. Het pakket wordt geleverd met een gel die de pulsen geleidt en de huid beschermt; gel-navullingen zijn $ 14,99. Reliefband bereidt ook een nieuw model voor, Reliefband Neurowave (hierboven), dat misselijkheidpatiënten een andere drugsvrije optie zal bieden om hun leven terug te krijgen.

Aanbevolen verhalen

Dit bedrijf kan beweging volgen met geluid in plaats van licht

Het enige dat u nodig hebt, is een luidspreker om de trackingtechnologie van Haouli te gebruiken.

'Please Knock on My Door' is een digitaal leven vol depressies

Laat je niet afschrikken door het onderwerp.