Back-up van Windows Mail-berichten en -contacten in Vista

Als u Vista gebruikt en Windows Mail gebruikt om uw e-mail te beheren, wilt u misschien een back-up maken voordat u een upgrade naar Windows 7 uitvoert. Vandaag bekijken we hoe u een back-up kunt maken van uw Windows Mail-berichten en -contacten in Vista.

Back-upberichten

Open Windows Mail en ga naar Bestand Exporteren Berichten.back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 1

Selecteer Microsoft Windows Mail en klik op volgende.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 2

Blader naar een locatie om de berichten op te slaan en label het iets dat u laat weten wat het is.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 3

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een ​​back-up van alle mappen te maken, of u kunt de Ctrl-toets ingedrukt houden en op elke map klikken waarvan u een back-up wilt maken.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 4

Dat is alles, klik op Voltooien om Windows Mail Export te sluiten.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 5

Back-up contacten

Het proces om een ​​back-up te maken van e-mailcontacten is relatief hetzelfde. Klik op Bestand Exporteren Windows Contacten.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 6

Selecteer het formaat waarin u de contacten wilt opslaan.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 7

Selecteer de velden die u met het bestand wilt exporteren.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 8

Contacten en berichten herstellen

Als u de gegevens naar een andere machine of een herindeling moet overbrengen, is het herstellen van de contacten en berichten een eenvoudig importproces.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 9

Windows 7 bevat niet langer een e-mailclient, maar u kunt Windows Live Mail downloaden, dat deel uitmaakt van de Live Essentials-suite. Het proces is ook hetzelfde in Live Mail, volg gewoon de importwizard en verwijs naar de geback-upte contacten en berichtbestanden.

back-up-windows-mail-berichten-en-contacten-in-vista foto 10

Voor de zekerheid wilt u misschien een back-up maken van uw contacten en berichten in Windows Mail voordat u het upgradeproces doorloopt. Natuurlijk kunt u deze methode gebruiken om op elk moment een back-up van uw e-mail te maken naar een flashstation of cd die op een veilige plaats is opgeslagen.

Meer verhalen

Beheer apparaten op een gemakkelijke manier met Device Stage in Windows 7

Weet je nog hoe het in Vista een vervelende klus was om externe apparaten zoals printers, telefoons en digitale camera's te laten herkennen? Welnu, in Windows 7 is er een coole functie genaamd Device Stage waarmee u eenvoudig al uw externe apparaten vanaf één plek kunt zien en beheren.

Gadgets en schermresolutie verwijderen in het contextmenu van Windows 7 Desktop

Een van de eerste dingen die je misschien opvalt in Windows 7 is de toevoeging van de nieuwe gadgets en schermresolutie-items aan het contextmenu. Het enige probleem is dat je ze daar misschien niet echt wilt hebben, dus we zullen uitleggen hoe je er vanaf kunt komen.

Schakel Sidebar / Desktop-gadgets uit op Windows 7

Als je het nut van de desktopgadgets in Windows 7 of zelfs de Sidebar-gadgets in Windows Vista niet kunt zien, zul je blij zijn te weten dat je ze eenvoudig kunt uitschakelen met een eenvoudige configuratiewijziging.

Vereenvoudig het kopiëren en plakken van tekst in Firefox met AutoCopy

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het kopiëren en plakken in Firefox te versnellen? Nu kunt u de hoeveelheid werk die u moet doen met AutoCopy halveren.

Ben jij een supernerd? Hier is de enige site waar u bij moet horen

Zijn je geek-vaardigheden voorbereid en klaar voor een uitdaging? Super User is de plek waar je kunt laten zien hoe goed je vaardigheden werkelijk zijn. Als het beantwoorden van vragen niet jouw ding is, is het ook een geweldige plek om je echt moeilijke technische vragen beantwoord te krijgen.

Wijzig het gedrag van nieuwe tabbladen in Firefox met NewTabURL

Wilt u dat Firefox een specifieke pagina of URL opent wanneer u een nieuw tabblad opent? Nu kunt u precies specificeren wat er elke keer op dat nieuwe tabblad wordt geopend met de NewTabURL-extensie.

UAC-meldingen beheren in Windows 7

Een van de irritantere eigenschappen van Windows Vista was dat UAC (User Account Control) opdook en overal toestemming voor vroeg. Nu in Windows 7 is het een stuk beter beheersbaar en vandaag bekijken we hoe het te beheren of volledig uit te schakelen.

Stomme geektrucs: meet hoe ver uw muis is bewogen

Heb je je ooit afgevraagd hoe ver je je muis hebt verplaatst? Het zal je misschien verbazen dat het niet lang duurt voordat je muis daadwerkelijk een paar kilometer is verplaatst.

Installeer Windows Live Essentials in Windows 7

U begint dus fris met het nieuwe Windows 7-besturingssysteem, maar merkt op dat er enkele van uw favoriete Windows-toepassingen ontbreken. Vandaag bekijken we het installatieprogramma van Windows Live Essentials om uw favoriete Microsoft-applicaties in te stellen.

5 geweldige muziekdesktopgadgets voor Vista en Windows 7

Ben je een muziekfan en wil je een gemakkelijke manier om de muziek waar je van houdt te krijgen met een eenvoudige applicatie op je desktop? Vandaag brengen we u een lijst met enkele van de koelere desktopgadgets met muziekthema voor Vista en Windows 7.