Back-up van belangrijke bestanden naar Gmail met back-up naar e-mail

Vind je het leuk om online een back-up van je bestanden te maken en heb je toevallig ook een Gmail-account? Nu kunt u eenvoudig een back-up maken van uw bestanden in uw Gmail-account met Back-up naar e-mail.

Opmerking: Back-up naar e-mail is ook bekend als Verzenden naar Gmail.

OpstellingInstallatie van Back-up naar e-mail is eenvoudig en duidelijk. Als u klaar bent met het installatieproces en het programma heeft opgestart, ziet u dit venster.

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 1

Als u op de knop Geavanceerd klikt, wordt het volgende venster weergegeven. U kunt zich hier aanmelden bij uw Gmail-account en ook details over een pro-versie bekijken als u andere e-mailserviceproviders wilt gebruiken.

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 2

Een snelle blik op het systeemvakpictogram en het rechtsklikmenu...

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 3

Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Gmail hebt ingevoerd, ziet u het volgende bericht.

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 4

Back-up naar e-mail in actie

Om te beginnen met het maken van een back-up van uw bestanden, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert/klikt u op Back-up naar e-mail.

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 5

Nadat u Back-up naar e-mail hebt geselecteerd/geklikt, ziet u een voortgangsvenster zoals dit. Klik op OK als het uploaden is voltooid om het venster te sluiten.

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 6

Zoals je kunt zien, werd het bestand snel naar ons Gmail-account gestuurd en dit is de weergave toen we de e-mail openden. Merk op dat het bestand rechtstreeks in de Inbox is geplaatst.

back-up-belangrijke-bestanden-naar-gmail-met-back-up-naar-e-mail foto 7

Conclusie

Back-up naar e-mail biedt een snelle en gemakkelijke manier om back-ups van uw bestanden op te slaan in uw Gmail-account. Met de toevoeging van een e-mailfilter kunt u de Inbox eenvoudig omzeilen en uw bestanden voorsorteren met hun eigen label.

Links

Download back-up naar e-mail (versie 2.1.1 build 185) - (B.T.E.-startpagina)

Download back-up naar e-mail (versie 2.1.1 build 185) - (SourceForge)

Meer verhalen

Vernietig malware efficiënt met Spybot Search & Destroy

Eerst hebben we u laten zien hoe gemakkelijk uw computer geïnfecteerd kan raken met spyware, crapware en andere ongewenste software - en vandaag laten we u zien hoe u uw systeem kunt opschonen met Spybot Search & Destroy.

Tabgedrag aanpassen in Firefox met Tab Kit

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het tabbladgedrag in Firefox te specialiseren? Met de Tab Kit-extensie kunt u de tab-ervaring personaliseren naar uw hartenwensen.

Vrijdagpret: leer hoe je een Rubiks kubus oplost

Toen ik tien jaar oud was, loste ik mijn eerste Rubik's Cube op. Dat klopt, ik heb alle stickers eraf gehaald en er weer op de juiste manier op gezet. Afgelopen weekend besloot ik dat het tijd was om te leren hoe ik het op de juiste manier kon oplossen.

Hulp bij het oplossen van problemen met uw pc met ESET's SysInspector

Bij het oplossen van problemen met een computer is het altijd fijn om een ​​systeemdiagnosetool bij de hand te hebben. Vandaag bekijken we ESET's SysInspector, een uiterst gedetailleerd diagnostisch hulpmiddel voor Windows dat technici helpt bij het diagnosticeren van problemen.

Haal de knop Sluiten terug op het laatst geopende tabblad in Firefox

Gefrustreerd en mist u de knop Sluiten op het laatste geopende tabblad in de nieuwere versies van Firefox? Nu kunt u die prachtige knop Sluiten terug hebben met de extensie Last Tab Close Button.

Bewaak uw computer op een gemakkelijke manier met Moo0 System Monitor

Op zoek naar een eenvoudige manier om het gebruik van systeembronnen op uw computer te controleren? Dat kan nu met de zeer aanpasbare Moo0-systeemmonitor.

Alles is een geweldig hulpprogramma dat bestanden en mappen direct in Windows lokaliseert

Proberen om bepaalde bestanden en mappen op uw pc te vinden, kan hoofdpijn veroorzaken en nachtmerries veroorzaken, vooral wanneer u snel een bestand nodig heeft. Vandaag kijken we naar een ongelooflijk gratis zoekprogramma van Voidtools dat onmiddellijk ... nou ja ... alles op je computer vindt.

Snel foto's opslaan in uw Picasa-webalbums met AddToPicasa

Bent u aan het browsen op internet en vindt u plotseling een foto die u graag aan uw Picasa-webalbums wilt toevoegen? Nu kunt u dit eenvoudig en snel doen met de AddToPicasa-extensie voor Firefox.

Tekstopmaak op een gemakkelijke manier verwijderen met PureText

Zou u willen dat er een eenvoudigere manier was dan Kladblok als tussenpersoon te gebruiken om de opmaak te verwijderen van tekst die u kopieert en plakt? Met PureText kunt u die opmaak eenvoudig verwijderen met een eenvoudige Windows-sneltoetscombinatie.

Brand bijna alles op schijf met ImgBurn

Windows 7 heeft veel extra functies voor het verwerken van uw optische media, zoals DVD Movie Maker en ISO Burner. Als je echter vandaag iets nodig hebt met veel meer kracht en opties, kijken we naar het gratis en bekende brandprogramma ImgBurn.