Back-up of overdracht van Microsoft Office 2007 Quick Parts tussen computers

Na het lezen van een artikel dat ik bij Lifehacker heb geschreven over het gebruik van de Quick Parts-functie in Outlook, schreef lezer Jason met de vraag hoe je ze naar een andere computer kunt overbrengen nadat je ze hebt gemaakt, en het leek nuttig genoeg om uit te leggen voor ieders voordeel .

Als u deze functie nog nooit eerder hebt gezien, opent u een nieuwe e-mail in Outlook 2007 en klikt u op het tabblad Invoegen en vervolgens op de knop Snelle onderdelen, waar u de snelle onderdelen kunt maken of gebruiken.

back-up-of-transfer-microsoft-office-2007-quick-parts-tussen-computers foto 1Voor meer informatie over hoe deze functie werkt, kunt u mijn artikel lezen op Lifehacker: Bespaar tijd en typen met de snelle onderdelen van Outlook 2007.

Het bestand voor back-up vinden

Open verkenner en blader naar de volgende map:

%APPDATA%MicrosoftTemplates

Je zou een bestand met de naam NormalEmail.dotm in deze map moeten zien, wat je nodig hebt om een ​​back-up te maken of over te zetten.

back-up-of-transfer-microsoft-office-2007-quick-parts-tussen-computers foto 2

Kopieer dit bestand naar een flashstation of waar u maar wilt.

Het bestand overzetten

Zoek dezelfde map op het doel- / herstelsysteem en plak het bestand erin, waarbij de huidige wordt overschreven. Zorg ervoor dat u Outlook of Microsoft Word sluit voordat u dit doet, anders krijgt u een foutmelding.

Open Outlook en u zou de Quick Parts van uw andere computer in de lijst moeten zien:

back-up-of-transfer-microsoft-office-2007-quick-parts-tussen-computers foto 3

Tijdens het testen heb ik de Quick Parts van mijn Vista-computer overgezet naar XP, beide met Office 2007.

Meer verhalen

Keyboard Ninja: maak een sneltoets om over te schakelen naar uw geopende Outlook-venster

Heb je je ooit afgevraagd hoe vaak je per dag je e-mail checkt? Voor velen van ons is het veel te vaak ... en als je elke keer dat je op een klein pictogram in de lade moet klikken of de Outlook-knop in de taakbalk moet vinden, kan het een beetje vervelend worden. In plaats daarvan wijs ik een sneltoets toe aan

Geek Humor: vreemde tekens toevoegen aan het systeemvak van het venster

Deze truc heeft echt geen zin, behalve een truc om jezelf en anderen te amuseren. We gaan vreemde symbolen of tekens toevoegen aan het systeemvak van het venster op de taakbalk om met uw collega's te knoeien.

Beheer je leven met Rainlendar2

Het organiseren van al je taken kan tegenwoordig een behoorlijke uitdaging zijn. Op het werk levert uw werkgever waarschijnlijk een agenda- en takenlijsttoepassing zoals die in Outlook zit. Maar wat als u een kleine ondernemer of thuisgebruiker bent en geen zin heeft om geld te verspillen aan een duur kantoor?

Afdrukken naar een PDF-bestand in Windows Vista

Ik was bonnen aan het afdrukken van Newegg en andere sites waar ik dingen heb gekocht, toen de gedachte bij me opkwam: het zou veel papier besparen als ik ze in plaats daarvan allemaal naar een pdf-bestand kon afdrukken, dat ik dan kon opslaan in mooi georganiseerde mappen in plaats van papieren exemplaren

Donderdag Pre-Holiday Lazy Links Roundup

Morgen is het een feestdag hier in de VS, en aangezien ik het de laatste tijd extreem druk heb gehad, dacht ik dat ik snel een lijst zou maken van enkele van de geweldige inhoud op enkele van mijn favoriete blogs, meestal van onze eigen Mysticgeek.

Herstel het item 'Zoeken...' naar het mapcontextmenu in Windows Vista SP1

Een van de ongewenste wijzigingen die Microsoft in Service Pack 1 heeft geïntroduceerd, was het verwijderen van enkele van de gemakkelijke manieren om naar het zoekscherm te gaan: de startmenuknop en het contextmenu-item van de map. Gelukkig kunnen we het item Zoeken ... gemakkelijk weer toevoegen aan het contextmenu met een eenvoudige registeraanpassing.

Maak een snelkoppeling of sneltoets om de weergave 'Alle gebruikers' van Taakbeheer te openen in Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd hoe je Taakbeheer kunt openen met de weergave Alle gebruikers in plaats van alleen je eigen processen? Een van onze lezers schreef met dezelfde vraag, dus ik schrijf het voor iedereen op.

Maandag Plezier Met NoiseGames

Wie wil er zelfs maar aan denken om op maandag aan het project TPS Report te werken? Neem de tijd en speel wat met Noisegames om de rand eraf te halen. Dit zijn erg cool, hersenloos maar leuk interactief webspeelgoed.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 4: Windows installeren en stuurprogramma's laden

Nu we de computer in elkaar hebben gezet en de BIOS-opties hebben ingesteld, moeten we aan de slag: het besturingssysteem installeren. Voor de doeleinden van dit artikel zullen we ons concentreren op Windows Vista, maar we zullen proberen ook kort in te gaan op XP.

Verborgen XP-hulpprogramma: Verifier

Eerder deze week hebben we het proces van het terugdraaien van een apparaatstuurprogramma in XP besproken. Een stap die we kunnen nemen om te controleren of het stuurprogramma dat we downloaden zal werken, is het gebruik van een weinig bekend XP-hulpprogramma genaamd Verifier.