Achtergrond automatisch draaien op Android-apparaten

automatisch-roteren-wallpaper-op-android-apparaten foto 1

Wallpaper Changer is een eenvoudige wallpaper-rotatietool voor Android-apparaten die je wallpaper-rotatie automatiseert en een widget met één klik biedt om deze on-the-fly te wijzigen.

Achtergrondveranderende apps komen vaak voor op desktopcomputers, maar beduidend minder vaak op mobiele apparaten. Wallpaper Changer brengt rotatie naar Android-apparaten op een batterijvriendelijke manier; de applicatie is geoptimaliseerd om de impact op de levensduur van je batterij te minimaliseren en je kunt hem zelfs dwingen om alleen te draaien wanneer de telefoon op een externe voedingsbron staat.U kunt het minuutinterval van de rotatie specificeren en ook een startschermwidget instellen voor rotatie met één tik als u onmiddellijk een nieuwe achtergrond wilt. Wallpaper Changer is gratis, alleen voor Android.

Wallpaper Changer [Android Market via verslavende tips]

Meer verhalen

ShakeCall beantwoordt en beëindigt telefoongesprekken met een shake

ShakeCall is een Android-applicatie die uw functie voor beantwoorden/beëindigen koppelt aan de beweging van uw telefoon; je kunt gewoon je telefoon schudden om op te nemen of op te hangen.

Geweldige Linux-wereldkaart onderzoekt de staat van het Linux-rijk

U herinnert zich misschien de Social Networking Map die vorig jaar verscheen; de Great Linux World Map is een linx-gecentreerd equivalent met populaire (en minder populaire) Linux-distributies die over de hele wereld in kaart zijn gebracht.

Download de HTG Photography Cheat Sheet (formaat portemonnee!)

Gemaakt voor de fotograaf die onderweg is, onze nieuwste HTG Cheat Sheet is ontworpen om te worden afgedrukt en heeft een handig creditcardformaat dat in de meeste portemonnees past. Neem belangrijke fotografische informatie overal mee naartoe!

Handmatig dwingen Google Chrome om extensies bij te werken

Google Chrome werkt uw extensies normaal gesproken automatisch bij, maar wanneer u het nieuws over een nieuwe extensieversie ziet, wilt u deze nu meteen. Hier leest u hoe u Chrome dwingt om al uw extensies te upgraden zonder opnieuw te laden.

Hoe OpenVPN op uw DD-WRT-router te installeren en configureren?

We hebben het al gehad over het installeren van Tomato op je router en hoe je verbinding kunt maken met je thuisnetwerk met OpenVPN en Tomato. Nu gaan we het hebben over het installeren van OpenVPN op uw DD-WRT-compatibele router voor gemakkelijke toegang tot uw thuisnetwerk vanaf elke plek ter wereld!

De fysica van Angry Birds

Het schieten van woedende vogels uit een katapult brengt miljoenen casual gamers geluk, maar is het wetenschappelijk juist? Een toegewijde blogger verdeelt het tot de basis.

Gehackte app zet Netflix op niet-ondersteunde Android-apparaten

We hebben je vorige week een work around laten zien voor de Netflix Android-applicatie met beperkte release. Voor degenen onder u die niet in het lef van uw apparaat willen apen, deze gehackte versie doet het vuile werk voor u - geen modding nodig.

Een back-up maken van de app-gegevens van uw iPhone naar Dropbox

Het migreren van je opgeslagen Angry Birds Rio-game van je iPhone naar je iPad is een hele klus. Als u echter gejailbreakte apparaten gebruikt, is dit proces eenvoudig geworden dankzij DataDeposit. En met Dropbox-integratie is het cloud-compatibel.

Hoe u Google Chrome-bladwijzers kunt synchroniseren met uw Android-telefoon

Als je Google Chrome op je desktop en Google Android op je telefoon hebt, denk je misschien... waarom kan ik niet op beide plaatsen dezelfde bladwijzers gebruiken? Hier leest u hoe u uw bladwijzers kunt synchroniseren tussen computers en ook met uw Android-telefoon.

Vraag het aan HTG: Windows Media Player-dupes, muisknoppen verwisselen, het standaardlettertype van Word aanpassen

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag om uw prangende technische vragen te beantwoorden. Deze week kijken we naar het verwijderen van dubbele Windows Media Player-items, sneltoetsen voor rechts-/linkshandige muisinstellingen en het wijzigen van het standaardlettertype van Word.