Het lint automatisch verbergen in Office 2007

In een eerder artikel schreef ik over het minimaliseren van The Ribbon in Office 2007. Dit is geweldig om ruimte op je scherm te besparen, zodat je meer werkruimte hebt. In dat artikel vermeld ik dat je The Ribbon nog steeds kunt gebruiken voor elke functie die je nodig hebt terwijl je aan een document werkt. Hier ga ik een andere kijk op het uitvoeren van taken laten zien terwijl ik The Ribbon verborgen houd. Ik gebruik meestal alleen de meest elementaire functies, maar als ik meer moet toevoegen, kan dat altijd.

Open de werkbalk Snelle toegang aanpassen en plaats vanaf hier een vinkje naast de functies die u op de balk wilt opnemen. Om extra functies toe te voegen, klikt u op Meer opdrachten.

-en-8220;autohiding-en-8221;-het-lint-in-kantoor-2007 foto 1Selecteer onder Meer opdrachten gewoon Alle opdrachten en voeg wat u wilt toe aan de werkbalk Snelle toegang.

-and-8220;autohiding-en-8221;-the-lint-in-office-2007 foto 2

-en-8220;autohiding-en-8221;-het-lint-in-kantoor-2007 foto 3

Zodra we de items hebben die we nodig hebben, selecteert u de optie om The Ribbon te minimaliseren. Dit zorgt voor een schonere interface die meer ruimte biedt om aan het document te werken. Nogmaals, dit is toepassingsspecifiek en met Office 2007 SP1 wordt elke keer dat u de toepassing opent, het lint standaard verborgen.

-and-8220;autohiding-en-8221;-the-lint-in-office-2007 foto 4

Meer verhalen

Maak pictogrammen voor afsluiten / opnieuw opstarten / vergrendelen in Windows 7 of Vista

Als je het nieuwe afsluitmenu van Windows Vista niet leuk vindt, ben je waarschijnlijk in de meerderheid. Een alternatieve optie is om pictogrammen te maken waarmee u uw computer kunt afsluiten, vergrendelen of opnieuw opstarten zonder dat u hoeft te rommelen met dat stomme pop-upmenu.

Vrijdagpret: Retro Nintendo-achtergronden

Ik ontving zoveel e-mails over de Super Mario Bros-achtergrond op mijn scherm in het Outlook Desktop-artikel dat ik dacht dat ik de rijkdom met iedereen zou delen.

Snelle tip: mappen verplaatsen in Outlook

Wanneer u al uw e-mailberichten in Outlook wilt categoriseren, gebruiken veel mensen Folders om dit te bereiken. Het traditionele slepen en neerzetten is een goede manier om ze georganiseerd te houden. Hoe vaak heb je jezelf er echter in de razende woede van je dag op betrapt dat je per ongeluk een map sleept?

XP: sluimerstand in- of uitschakelen

Moet ik mijn computer elke nacht uitzetten? Is het beter om het te laten overwinteren? Had ik hem op stand-by moeten zetten? Wat is de beste optie voor mijn computer? Ik krijg deze vragen de hele week als mensen vragen stellen over hun thuis-pc's. Ik geloof dat de jury het nog steeds niet eens is over wat het beste antwoord is.

Snel afspraken toevoegen aan Google Agenda in Firefox

Google Agenda is gewoon een geweldige agendatoepassing en voor velen van ons is het de logische keuze geworden. Het enige probleem is dat je de kalender moet openen om een ​​nieuwe afspraak toe te voegen. Er zou echt een eenvoudigere manier moeten zijn.

Pc-beveiliging: bescherm uw thuiscomputer eenvoudig gratis

Ik krijg de hele tijd vragen over de beveiliging van pc's voor thuis. Dus ik dacht dat ik mijn mening zou geven over verschillende methoden om uw pc te beschermen tegen virussen, spyware, enz. Ten eerste, ik onderschrijf in geen geval enige betaling voor beveiligingssuites, behalve in één situatie; en dat is als je oma een pc gebruikt. Ze groeiden

Problemen met Synergy op Windows Vista oplossen

Als u de uitstekende Synergy-toepassing gebruikt om uw toetsenbord en muis tussen computers te delen, heeft u waarschijnlijk wat vreemd gedrag opgemerkt in Windows Vista... vooral wanneer u een toepassing uitvoert waarvoor beheerdersrechten nodig zijn.

Pin Microsoft Outlook op de bureaubladachtergrond

Heb je ooit je Outlook-agenda gewoon op het bureaublad willen plakken? Voor degenen onder ons met meerdere monitoren is het nog logischer ... gewoon je agenda altijd open hebben op de tweede monitor zou een geweldige productiviteitsboost zijn.

Snelle tip: de kopteksten voor groepering van de Outlook-lijst donkerder maken

Een van de leukere functies van Outlook 2007 is de manier waarop het je berichten netjes groepeert op datum of andere criteria, maar het is niet altijd gemakkelijk om in één oogopslag te zien. Er is een weinig bekende optie begraven in de instellingen die de groepskoppen verduisteren zodat ze gemakkelijker te onderscheiden zijn.

Voorkomen dat Explorer vastloopt met grote zip-bestanden in Vista

Dit artikel is geschreven door Daniel Spiewak, een geweldige softwareontwikkelaar en vriend van de How-To Geek.