De statusbalk automatisch verbergen in Firefox

Bent u op zoek geweest naar een manier om de statusbalk in Firefox alleen weer te geven wanneer u deze nodig hebt? Nu kunt u genieten van die goedheid voor automatisch verbergen met de autoHideStatusbar-extensie.

Voordat

Daar is het ... dezelfde oude statusbalk die gewoon lijkt te blijven hangen en ruimte inneemt. Tijd om die extensie te pakken en te installeren ...Na

Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd en Firefox opnieuw hebt gestart, zul je snel zien dat de statusbalk volledig verborgen is (leuk!).

Opties

Ok, dus hoe zit het met de opties voor autoHideStatusbar? In het voorkeurengebied kunt u autoHideStatusbar in-/uitschakelen, bepalen wanneer (en hoe) de statusbalk verschijnt en directe instellingen voor de statusbalk zelf selecteren/deselecteren.

Let op: Voor onze browser hebben we ervoor gekozen om altijd een link te hoveren? en selecteerde de optie Zwevende statusbalk.

autohide-de-statusbalk-in-firefox-foto 3

Als u een bepaalde website heeft waarvan u de statusbalk altijd wilt weergeven, dan kunt u de URL hier in het AHS-filtergebied toevoegen.

autohide-de-statusbalk-in-firefox-foto 4

Om een ​​websiteadres te verwijderen, hoeft u alleen maar snel op dat adres te dubbelklikken en vervolgens op OK te klikken wanneer het berichtvenster verschijnt.

autohide-de-statusbalk-in-firefox-foto 5

autoHideStatusbalk in actie

Hier is de statusbalk die wordt weergegeven terwijl de How-To Geek-website wordt geladen ...

En de statusbalk die het adres weergeeft wanneer we met de muis over een link gaan...

Kijk eens goed naar de onderkant van de browser. Door de muis op die positie ten opzichte van de rand te houden, werd de hierboven genoemde optie Zwevende statusbalk geactiveerd. Waarom activeren? Om gemakkelijk toegang te krijgen tot het autoHideStatusbar-pictogram (of andere pictogrammen, indien aanwezig).

Terwijl de statusbalk wordt weergegeven, kunt u autoHideStatusbar tijdelijk deactiveren door op het autoHideStatusbar-pictogram te klikken. Groen voor actief en rood voor niet-actief...

Conclusie

Als u merkt dat u wilt dat de statusbalk alleen een on-demand-functie is, dan zult u zeker genieten van het toevoegen van deze extensie aan uw browser.

Links

Download de autoHideStatusbar-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de autoHideStatusbar-extensie (Extension Homepage)

Meer verhalen

Help uw pc te beschermen met gratis tools van Trend Micro

Het vinden en verwijderen van spyware, virussen en andere vormen van malware op uw computer kan soms een eindeloze strijd lijken. Vandaag bekijken we enkele gratis tools van Trend Micro die u aan uw antimalware-arsenaal kunt toevoegen.

Verwijder de knop 'Nieuw tabblad' in Firefox

Bent u geïrriteerd door de knop Nieuw tabblad in Firefox en zoekt u een manier om deze te verwijderen? Dat kan nu met de extensie 'Nieuwe tabbladknop verwijderen'.

Back-up van Windows Mail-berichten en -contacten in Vista

Als u Vista gebruikt en Windows Mail gebruikt om uw e-mail te beheren, wilt u misschien een back-up maken voordat u een upgrade naar Windows 7 uitvoert. Vandaag bekijken we hoe u een back-up kunt maken van uw Windows Mail-berichten en -contacten in Vista.

Moe van het wachten op Google Wave? Probeer ShareFlow nu

Terwijl u wacht om de nieuwe samenwerkingsservice van Google te bemachtigen, kunt u vergelijkbare soorten functies in ShareFlow bekijken. Hier zullen we kijken naar de gratis service en wat deze te bieden heeft.

Amarok gebruiken om uw iPod te beheren

Installeer Amarok

Add-onbeheer verplaatsen naar de zijbalk in Firefox

Wilt u uw add-ons liever in de zijbalk beheren in plaats van in een apart venster? Dat kan nu met de Add-ons Sidebar-extensie voor Firefox.

Maak bladwijzers altijd eenvoudig open in nieuwe tabbladen

Heeft u ooit op een bladwijzer geklikt en realiseerde u zich pas te laat dat deze op uw huidige tabblad werd geopend in plaats van op het nieuwe tabblad dat u wilde? Hier zullen we een aantal methoden bekijken om ze in een nieuw venster te laten openen.

Maak een online videoserie - Windows Live Movie Maker gebruiken

In dit artikel gaan we in op het maken, bewerken en opmaken van een video om op YouTube te uploaden. De applicatie die we zullen gebruiken is Windows Live Movie Maker (WLMM), de nieuwe applicatie voor het maken van video's die Windows Movie Maker zal vervangen, die momenteel beschikbaar is in XP en

Open afbeeldingen in nieuwe tabbladen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit een webpagina met veel afbeeldingen bekeken en wilde je een gemakkelijke manier om die afbeeldingen in nieuwe tabbladen te openen om naar te kijken nadat je klaar bent met bladeren op de pagina? Dat kan nu met Afbeelding openen in nieuw tabblad.

Werk aan en verbeter uw foto's met PhotoFiltre

Op zoek naar een goed betrouwbaar fotoprogramma met een mooie set tools erbij? Nu kunt u genieten van het werken aan en verbeteren van uw foto's met PhotoFiltre.