Automatiseer het toevoegen van bladwijzers aan del.icio.us

Ik gebruik del.icio.us om al mijn zelden gebruikte bladwijzers op te slaan, maar ik heb gemerkt dat browsen op tag gewoon niet erg efficiënt voor mij is. Ik gebruik altijd een volledige tekstzoekopdracht door mijn bladwijzers om te vinden wat ik zoek, dus waar ik echt naar op zoek ben, is een opslagoplossing met één klik, vergelijkbaar met de sterknop in de Flock-browser.

Greasemonkey schiet te hulp met het del.icio.us autotag gebruikersscript, maar het probleem is dat je de bladwijzers niet kunt bewerken door op de del.icio.us tagknop te klikken, omdat dat script het formulier altijd onmiddellijk verzendt, en dupliceert ook de tags.

Ik heb een upgrade gemaakt naar het script dat deze problemen oplost. Net als het eerste script, voegt het automatisch de populaire en aanbevolen tags toe:bladwijzers automatisch toevoegen aan heerlijke foto 1

Hier zijn de details:

  • Voert automatisch populaire of aanbevolen tags in, verzendt het formulier en sluit het pop-upvenster.
  • Als de bladwijzer al is opgeslagen, blijft het bewerkingsvenster ongewijzigd.
  • Dupliceert de tags niet als u de tag-knop meer dan eens gebruikt.

En hier is de broncode, voor het geval je geïnteresseerd bent:

var poptags = unsafeWindow [‘tagPop’];
if (poptags) { // test om te controleren of we op de berichtpagina staan
if (poptags == ) {
var rectags = unsafeWindow[‘tagRec’];
var finaltags = recttags.toString();
} anders {
var finaltags = poptags.toString();
}
if(document.getElementById(‘tags’).value.length > 4){
bewerkingsmodus = 1;
}anders{
bewerkingsmodus = 0;
var myarray = finaltags.split(,);
for (var-tag in myarray) {
if (document.getElementById(‘tags’).value.search(/myarray[tag]/) == -1) {
document.getElementById(‘tags’).value += myarray[tag] + ;
}
}
}
if(finaltags.length > 4 && editmode == 0){
document.getElementById(‘delForm’).submit();
}
}

Ik zou gewoon niet kunnen leven zonder dit script, maar ik zou het niet aanraden om het te gebruiken als je graag op tag bladert.

Installeer del.icio.us automater Greasemonkey-script

Meer verhalen

Herstel ontbrekende/verborgen items in het Configuratiescherm van Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd waar het pictogram Beeldscherminstellingen of de map Netwerkverbindingen in de klassieke weergave van het Configuratiescherm is gebleven? Trouwens, waarom kun je ze niet zoeken met behulp van de zoekfunctie in het startmenu? Omdat het verboden is om in het register te laden - daarom.

Gizmo's, gadgets en widgets Oh Bleh!

Noem ze wat je wilt Gadgets, Widgets, Gizmo's ... maar wat ze zijn is dom. Ik heb geen enkele gadget gevonden die allesbehalve vervelend is. Geen van deze kleine eye candy-speeltjes doet iets om mijn computerervaring te verbeteren. Integendeel, ze irriteren me en vreten waardevolle computerbronnen op

Firefox-extensies compatibel maken nadat Firefox-update ze zonder goede reden heeft verbroken

Ik was niet van plan om vanavond nog een Firefox-artikel te schrijven, maar na het herstarten van Firefox liep de automatische updater zonder mijn toestemming en brak mijn favoriete extensie. Ik zou natuurlijk de extensie kunnen openen en het probleem handmatig kunnen oplossen, maar het is gewoon belachelijk om dat te moeten doen.

Plaknotities toevoegen aan elke pagina met Internote voor Firefox

Hoe vaak heb je een plaknotitie op een pagina willen plaatsen om je aan iets te herinneren? U kunt bijvoorbeeld een plakbriefje op digg.com plaatsen, zodat u de volgende keer dat u het bezoekt, aangeeft dat u echt iets productiever zou moeten doen. =)

Voeg Sudo toe aan je laatste bash-commando met '!!' Syntaxis

Hoe vaak heb je een opdracht in je linux-shell getypt en realiseerde je je toen dat je sudo was vergeten te typen, zodat je een fout krijgt of het gevreesde alleen-lezen-bestand bewerkt? Dit overkomt me veel meer dan ik zou willen toegeven, dus ik schrijf erover.

Upgrade de firmware van uw router

Als u een router in uw thuisnetwerk gebruikt, is het erg belangrijk om uw firmware up-to-date te houden. Firmware is software die is ingebed in de hardware van uw router. Aangezien een meerderheid van de mensen een bekabelde of draadloze router van Linksys bezit, zal ik de stappen op Linksys WRT54GS laten zien. Afhankelijk van

Pas uw welkomstfoto's aan in Windows Vista

Iedereen weet hoe ze hun Vista-aanmeldings-/startmenu-afbeelding moeten wijzigen, maar als u een nieuwe afbeelding selecteert, verwijdert Windows Vista de laatste afbeelding volledig uit de lijst, waardoor alleen de nieuwe afbeelding en de standaardafbeeldingen overblijven. Gebruikt iemand echt de robot of de visfoto?

Verander het online winkelvenster Media Player

Je hoeft geen genoegen te nemen met MTV's Urge-muziekwinkel als je Windows Media Player 11 gebruikt. In feite heb je verschillende winkels waaruit je kunt kiezen. De lijst met winkels omvat Napster, emusic, puretracks en anderen. U kunt ook video-downloadwinkels gebruiken, zoals MovieLink.

Eenvoudig een e-mailbericht opnieuw verzenden in Outlook 2007

Vaak proberen mensen op de werkplek creatieve manieren om onwetendheid over belangrijke zaken te claimen ... Excuses zoals ik heb uw e-mail niet gekregen, komt bij u op. In Outlook 2007 kunt u het betreffende bericht eenvoudig opnieuw versturen.

Groen computergebruik: overschakelen naar lcd-flatscreenmonitoren

Ik weet niets over u, maar wanneer ik een CRT-monitor meer moet gebruiken, krimp ik gewoon ineen. Ja, er zijn nog steeds CRT-monitoren van hoge kwaliteit, maar het zijn zulke dinosaurussen. CRT's zijn zo enorm, onhandig en in de weg. Ik ben een grote fan van het besparen van ruimte in mijn computerwerkgebied en flatscreens