Maak en schrijf dvd's in Windows 7

Als je overstapt van XP naar Windows 7, vraag je je misschien af ​​welke app je moet krijgen voor het maken van dvd's. Windows DVD Maker is al inbegrepen en stelt u in staat snel een dvd te maken met aangepaste menu's, scèneselecties of uw digitale foto's met muziek toe te voegen.

Windows DVD Maker

Ga naar Start Windows DVD Maker om de applicatie te starten.maak-en-auteur-dvd's-in-windows-7 foto 1

DVD Maker start op met een welkomstscherm dat u kunt vragen om in de toekomst niet weer te geven.

Voeg nu eenvoudig de video's en/of afbeeldingen toe die u aan de dvd wilt toevoegen.

maak-en-auteur-dvd's-in-windows-7 foto 3

U kunt verschillende opties voor de dvd instellen, zoals de afspeel- en brandersnelheid.

maak-en-auteur-dvd's-in-windows-7 foto 4

Pas het dvd-menu aan om stijl aan je video toe te voegen.

Als u een diavoorstelling van uw foto's maakt, kunt u muziek toevoegen en de presentatie aanpassen.

maak-en-auteur-dvd's-in-windows-7 foto 6

U kunt op elk moment een voorbeeld bekijken van hoe de aanpassingen en wijzigingen eruit zullen zien en klinken voordat u ze op schijf brandt.

Het is misschien niet zo rijk aan functies als ervaren video-auteurs zouden willen, maar als je een nette manier nodig hebt om je vakantie- of familiefoto's te presenteren, is de klus geklaard. Als u meer functionaliteit wilt bij het maken van uw eigen films, wilt u misschien Movie Maker downloaden, dat is opgenomen in Windows Live Essentials.

Meer verhalen

Maak bladwijzers altijd eenvoudig open in nieuwe tabbladen

Heeft u ooit op een bladwijzer geklikt en realiseerde u zich pas te laat dat deze op uw huidige tabblad werd geopend in plaats van op het nieuwe tabblad dat u wilde? Hier zullen we een aantal methoden bekijken om ze in een nieuw venster te laten openen.

Maak een online videoserie - Windows Live Movie Maker gebruiken

In dit artikel gaan we in op het maken, bewerken en opmaken van een video om op YouTube te uploaden. De applicatie die we zullen gebruiken is Windows Live Movie Maker (WLMM), de nieuwe applicatie voor het maken van video's die Windows Movie Maker zal vervangen, die momenteel beschikbaar is in XP en

Open afbeeldingen in nieuwe tabbladen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit een webpagina met veel afbeeldingen bekeken en wilde je een gemakkelijke manier om die afbeeldingen in nieuwe tabbladen te openen om naar te kijken nadat je klaar bent met bladeren op de pagina? Dat kan nu met Afbeelding openen in nieuw tabblad.

Werk aan en verbeter uw foto's met PhotoFiltre

Op zoek naar een goed betrouwbaar fotoprogramma met een mooie set tools erbij? Nu kunt u genieten van het werken aan en verbeteren van uw foto's met PhotoFiltre.

Microsoft Security Essentials is een gratis antivirusprogramma

Microsoft Security Essentials is een gratis hulpprogramma dat realtime bescherming biedt om schadelijke virussen en andere malware van uw pc te identificeren en te verwijderen. Vandaag bekijken we hoe het presteert en welke bescherming het te bieden heeft.

Q-Dir – Bestandsbeheer met meerdere panelen

Soms zou het leuk zijn om meer te hebben dan een weergave met twee panelen als je door een bestandsbeheerder kijkt. Nu kunt u uw bestanden beheren met maximaal vier weergavevensters tegelijk met Q-Dir.

Houd nieuwe e-mail bij met Gmail Notifier

Het openen van een webbrowser en het meerdere keren per dag controleren van uw Gmail-account kan vervelend worden. Vandaag kijken we naar een cool gratis hulpprogramma dat op de achtergrond draait en je waarschuwt wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen.

Naam en adres van webpagina bekijken met Tab Pop-up voor Firefox

Wilt u meer dan alleen een afbeeldingsvoorbeeld van de inhoud van een tabblad bij het schakelen tussen meerdere tabbladen in Firefox? Nu kunt u meer krijgen met Tab Popup.

Pas het systeemvak in Windows 7 aan met behulp van lokaal groepsbeleid

Als u een ervaren pc-gebruiker bent, bent u misschien geïrriteerd door de ballonmeldingen die verschijnen en u vertellen wat u al weet. Misschien wilt u helemaal niets in het systeemvak zien. Vandaag bekijken we hoe u de meldingen kunt uitschakelen met behulp van Lokaal groepsbeleid

Een Access-database importeren in Excel

Soms moet u items uit een Access-database halen en in Excel plaatsen, zodat u ze kunt ordenen voor een rapport of presentatie. Hier zullen we bekijken hoe u de database kunt importeren met Access en Excel 2007.