Atari 2600-fans krijgen de mod-console die ze verdienen

atari-2600-fans-krijgen-de-mod-console-ze-verdienen foto 1 AOL

Als je retro Atari 2600-games wilt spelen, heb je geen gebrek aan opties. Er is natuurlijk eBay voor de originele console. Je kunt wat spelen op mobiel, of een van die 'Flashback' all-in-ones kopen, of uitgeven aan de ultieme man/vrouw-grottafel. Maar voor degenen die de originele cartridges hebben, maar geen oude console permanent in leven willen houden, of sleutelen aan aanpassingen onder de motorkap, zijn uw opties niet zo goed. Betreed de RetroN 77 -- de 2600 opnieuw ontworpen voor de moderne tijd. Belangrijk is dat het de meeste, zo niet alle originele spelcassettes in glorieuze 1080p speelt, met een moderne beeldverhouding, direct uit de doos.

Het is best moeilijk om geen mistige ogen te krijgen tijdens het spelen van Pac Man uit de originele wagen, compleet met vervaagd, door de strijd versleten label. De ervaring is nog beter wanneer het op volledig scherm op een moderne tv wordt afgespeeld, zonder door hoepels te hoeven springen. Het bedrijf achter de hardware -- Hyperkin -- heeft een lange geschiedenis in het maken van moderne versies van klassieke consoles (met name de SNES, Genesis). Je kunt er zeker van zijn dat er ook aandacht is voor detail, met de RetroN 77. Ik ben betrouwbaar geïnformeerd dat degenen die zich herinneren dat ze de kar in hun originele Atari hebben verplaatst (en ervoor hebben gezorgd dat het spel hapert), hier dezelfde ervaring kunnen krijgen (als je wilt ).Maar echt, de RetroN 77 gaat over plezier en het levend houden van de Atari-erfenis - en gezien de recente onthulling van Ataribox, is het iets waar veel mensen gepassioneerd over zijn. Ja, je kunt originele joysticks gebruiken, maar er zijn ook USB-opties, als volledig authentiek gaan met kwetsbare hardware een stap te ver is. Hyperkin zou zich niet binden aan een prijs, maar suggereerde dat de RetroN 77 ergens rond de $ 80 zou moeten verkopen, net op tijd voor u om er een te krijgen (voor uw kinderen natuurlijk) tijdens de vakantie.

Volg hier al het laatste nieuws van E3 2017!

Aanbevolen verhalen

SiriusXM investeert in Pandora om on-demand muziek te streamen

SiriusXM koopt geen Pandora, maar doet een forse investering.

Children of Pong: The Forgotten Early Atari Consoles

Voordat Atari groot werd met de 2600, hielden deze consoles het thuisbedrijf van het bedrijf in leven.

Motorola's Alexa-mod is slechts het begin van een belangrijk AI-plan

Het beste moet nog komen.

WinView Games - Fans hebben nu de nieuwe manier om van voetbal te genieten met de kracht binnen handbereik

Praat over het beste wat er met voetbal is gebeurd sinds de laatste tijd fantasie - en het is zeker de nieuwe app voor voetbalvoorspelling genaamd 'WinView Games'. Voor het eerst...