Apple's iPad mini duurt misschien niet lang meer voor deze wereld

AOL

Toen Apple dit voorjaar niet veel meer aan de iPad mini 4 deed, naast het vergroten van de opslagruimte, vroegen meer dan een paar mensen zich af of de kleine tablet op zijn retour is. Als u een BGR-bron gelooft, is het antwoord 'ja'. Het contact beweert dat Apple van plan is om de iPad mini uit te faseren nu het 'buiten zijn eigen categorie' is - waarom zou je er een kopen als de iPhone 7 Plus en de nieuwe iPad op instapniveau voor veel mensen de basis kunnen dekken? Dat komt naar verluidt tot uiting in de verkoopcijfers, die 'heel duidelijk' maken dat er niet veel vraag is naar de iPad mini.

Apple vertelt ons dat het geen commentaar geeft op geruchten, dus verwacht in de nabije toekomst geen definitief antwoord op het lot van de mini. Zoals het is, weet de bron niet of Apple de kleine iPad abrupt zal laten vallen of hem nog een tijdje te koop zal houden, net zoals bij sommige oudere Macs. Je hebt misschien nog steeds de mogelijkheid om de iPad mini te kopen - hij zou in dit scenario gewoon geen verdere updates krijgen.Als het waar is, zou de stap op meer dan één manier zinvol zijn. De overlap tussen producten is daar een onderdeel van, maar er is ook sprake van een groeiende iPad line-up. Nu er sprake is van Apple die een 10,5-inch iPad introduceert en zowel de 9,7-inch als 12,9-inch tablets behoudt, bestaat er een reëel risico op het creëren van een warrige productlijn. Ook behandelt Apple de iPad steeds vaker als een computervervanging - of je het ermee eens bent of niet, een 7,9-inch mobiele tablet past daar niet echt bij. Hoe triest het ook zou zijn om de meest draagbare iPad van Apple te zien verdwijnen, de tijd is misschien gekomen en gegaan.

Aanbevolen verhalen

6 vaardigheden van zelfgemaakte miljonairs die u ook zou moeten gebruiken

Leer van de wijsheid van zakengoeroes Elon Musk, Michael Bloomberg, Li Ka-Shing en meer.

Het legendarische iPad-herontwerp van Apple komt mogelijk op WWDC

De vaak geruchtmakende 10,5-inch iPad zou zijn debuut kunnen maken op Apple's WWDC in juni.

Sergey Brin bouwt mogelijk een gigantisch luchtschip

De mede-oprichter van Google bouwt een luchtschip in een hangar in de buurt van het hoofdkantoor van het bedrijf, meldde Bloomberg.

Nintendo Mini Switch verwacht in 2019

Analisten zijn van mening dat de huidige Switch te groot is voor kinderen, dus er zal uiteindelijk een kleinere worden uitgebracht.