Apple's 10-jarig jubileum-iPhone zou meer dan $ 1.000 kunnen kosten

REUTERS/Regis Duvignau

Om 10 jaar metalen en glazen platen te markeren, zal Apple naar verwachting een ultra high-end versie van de iPhone debuteren naast de volgende geplande update. Volgens een rapport van Fast Company zullen Tim Cook en zijn bedrijf dit jaar waarschijnlijk drie nieuwe telefoons uitrollen: de incrementele iPhone 7S in de maten 4,7-inch en 5,5-inch, evenals een iets grotere, nog duurdere 5,8-inch iPhone 8 met een randloos OLED-scherm en een paar compleet nieuwe features.

Om het 10-jarig jubileum echt te spelen, kan Apple het nieuwe vlaggenschipmodel zelfs de 'iPhone X' noemen, en de prijs zal naar verwachting boven de $ 1.000 stijgen. Dat is niet te vergezocht volgens de normen van Apple, aangezien een maximale iPhone 7 Plus al $ 969 ontgrendeld kost. We hebben eerder geruchten gehoord over een OLED iPhone, maar de bronnen van Fast Company lijken het bestaan ​​ervan te bevestigen. Alleen al het duurdere scherm zal Apple naar verwachting twee keer zoveel kosten als de LCD-schermen die het momenteel gebruikt en met alleen Samsung's OLED's die voldoen aan de strikte toleranties van Apple, zou het bedrijf naar verluidt ook de productiecapaciteit opslokken. Er is ook een kans dat de iPhone 8 / iPhone X fysieke knoppen volledig zal elimineren door de Home-knop in het scherm zelf op te nemen en de zijknoppen te vervangen door aanraakgevoelige inlays in een metalen frame met een glazen achterkant.Waarschijnlijk het meest interessante gerucht over de volgende generatie iPhone is echter de samenwerking van Apple met Lumentum. Volgens de bronnen van Fast Company is Apple van plan om de 3D-detectietechnologie van Lumentum op de een of andere manier in de vlaggenschiptelefoon op te nemen - wat van alles kan betekenen, van betere cameraprestaties tot geavanceerde augmented reality-functies of zelfs een gezichtsherkenningssysteem dat Touch ID zou kunnen aanvullen. Natuurlijk zijn deze functies op dit moment slechts geruchten, dus neem ze voorlopig met een grote lik zout.

Aanbevolen verhalen

DHS kan wachtwoorden voor sociale media van Amerikaanse bezoekers eisen

Het bureau overweegt het om bezoekers van de lijst met verboden landen van Trump te controleren.

Rapport: Beveiligingsfout laat hackers snuffelen op 76 iPhone-apps

Alleen het verzenden van gevoelige gegevens via een mobiele verbinding zou uw risico moeten verminderen, aldus een beveiligingsexpert.

Waarom uw pc de jubileumupdate van Windows 10 nog niet heeft ontvangen en hoe u deze kunt krijgen?

Windows 10 zou zichzelf automatisch moeten updaten. Maar het kan weken of langer duren voordat een grote update zoals de jubileumupdate uw pc bereikt. Dit is waarom dat gebeurt - en hoe u het wachten kunt overslaan.

Deze week in de geschiedenis van geek: geboorte van Twitter, 10e verjaardag van OS X en het langste verblijf in de ruimte komt tot een einde

Elke week brengen we je interessante weetjes en mijlpalen uit de archieven van Geekdom. Vandaag nemen we een kijkje bij de geboorte van Twitter, tien jaar Mac OS X en het langste ruimteverblijf in de geschiedenis.