Apple verkoopt gerenoveerde Apple Watch Series 1 en 2

BEKIJK ALLE FOTO'S IN DE GALERIJ

Start het nieuwe jaar op tijd met een refurbished Apple Watch.

Cupertino begon stilletjes opgeknapte versies van zijn meest voorkomende modellen te verkopen tegen gereduceerde prijzen.Amerikaanse consumenten kunnen de online Apple Store bezoeken om te kiezen uit een beperkte set Series 1- en Series 2-apparaten, vanaf $ 229.

De Apple Watch Series 1 op instapniveau, uitgebracht in september, heeft een S1P dual-coreprocessor en een OLED Retina-display met Force Touch. Klanten kunnen kiezen uit acht 38 mm ($ 229) of 42 mm ($ 249) varianten, verkrijgbaar met een zilveren, spacegrijze, gouden of roségouden aluminium behuizing.

BEKIJK ALLE FOTO'S IN DE GALERIJ

De Series 2-familie - met een S2 dual-coreprocessor, ingebouwde GPS en helderder OLED Retina-display van de tweede generatie - is te koop voor $ 469 (38 mm zwarte roestvrijstalen behuizing) of $ 509 (42 mm zwarte of roestvrijstalen behuizing ).

Een korting van 15 procent klinkt misschien niet zo veel, maar deze gerestaureerde horloges bieden een goedkoper alternatief voor mensen die zich geen gadget voor de volledige prijs kunnen veroorloven, of gewoon de smartwatch-wateren willen testen.

Apple breidt zijn assortiment refurbished producten langzaam uit. Het bedrijf biedt al lang refit-Mac-computers aan, maar heeft vorige maand iPhones toegevoegd, waardoor een aantal handsets 15 procent korting krijgen op de prijs van een nieuw model.

Verwant

  • Ontvang een gratis of voordelige Apple Watch van AetnaOntvang een gratis of voordelige Apple Watch van Aetna

Cupertino test en certificeert alle refurbished producten voordat ze worden verkocht. Voor extra gemoedsrust biedt het bedrijf een garantie van één jaar en biedt het gratis verzending en retournering.

De voorraden zijn beperkt, maar worden regelmatig bijgewerkt, volgens de productpagina; beschikbaarheid is gegarandeerd na ontvangst van de volledige betaling.

Zie PCMag's recensie van de Apple Watch Series 2 en de diavoorstelling hierboven voor meer informatie.

BEKIJK ALLE FOTO'S IN DE GALERIJ

Meer verhalen

De zoekresultaten van Twitter zijn nu gesorteerd op relevantie

Weer een stap verwijderd van de omgekeerde chronologische tijdlijn.

23 Spotify-trucs die van jou een streaming-samoerai maken

Word een Spotify Power User door op deze geheime, ingebakken functies te tikken.

16 Android-apps die echt de moeite waard zijn om voor te betalen

Traditioneel waren Android-gebruikers niet bereid om apps te kopen, maar ze zouden moeten heroverwegen.

YouTube kan je in 3 stappen tot de beste professional in de kamer maken

In dit artikel ga ik je vertellen hoe je de beste professional in de kamer kunt worden met niets anders dan Facebook, Forums en YouTube, maar eerst... een stat...

6 vaardigheden die u online kunt leren voor een lucratief en productief 2017

Breid je vaardigheden uit om wenselijk te zijn op de arbeidsmarkt.

Schutters staan ​​vandaag in voor Nitro piston-luchtgeweren

De beste vriend van een jager, luchtbuksen zijn jouw ding als je op de beesten uit bent. Ze zijn ook handig als het gaat om recreatief schieten, ongediertebestrijding en een...

Crytek sluit studio's en traag betalende medewerkers weer

Ja echt.

DJI's nieuwste drones in detail vergeleken

DJI heeft een paar weken geleden hun nieuwste drone de Phantom 4 Professional uitgebracht. De Phantom 4 Pro onderscheidt zich als de tweelingbroer van de Phantom 4. Het is een moderne...

De 5 beste bronnen voor veteranen die een technisch bedrijf starten

Veteranen worden geconfronteerd met uitdagingen in het leger en bij het starten van hun bedrijf na hun dienst. Stel je voor dat je niet de steun, kennis en mentoren hebt om...

9 gewoonten van goed presterende bedrijfsleiders

Deze succesvolle professionals delen een vergelijkbare benadering van leven en werk. Hier is een beknopte lijst van hun geheimen.