Apple zou volgende maand een hele reeks MacBook-updates aankondigen

AOL

De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple is al vier jaar geen locatie voor productlanceringen, maar deze keer kan het een enorme oogst aan laptops opleveren. Bloomberg-bronnen horen dat Apple van plan is om ten minste de 12-inch MacBook en MacBook Pro-lijn te upgraden wanneer WWDC in juni van start gaat. De Pro's zouden verbeterde 7e-generatie Core (ook bekend als Kaby Lake) processors krijgen met weinig tot geen externe veranderingen, terwijl het 12-inch systeem alleen een 'snellere Intel-chip' zou krijgen (ons geld is op Y-serie Core i5 en i7 CPU's). De grootste deal kan echter een update zijn van een systeem waarvan velen dachten dat Apple het voor dood had achtergelaten: de MacBook Air.

Een van de insiders beweert dat Apple heeft 'overwogen' de 13-inch Air te updaten met een nieuwe processor als reactie op de verkopen van de verouderende machine, die 'verrassend sterk' zijn. Wat dat precies inhoudt, is niet duidelijk, maar u zult hoogstwaarschijnlijk Core i5- en i7-processors uit de U-serie vinden. Er is geen sprake van een Retina-display of andere, meer dramatische upgrades, dus raak niet te opgewonden. Dit zou een onderhoudsupdate zijn, geen revisie.De algehele vernieuwing zou dienen als een reactie op geruchten die beweren dat Apple de ontwikkeling van de Mac op een laag pitje heeft gezet. Zelfs als het slechts een verkeersdrempel is, zou het een voortdurende toewijding tonen. Als er echter een Air-update is, zou het ook klachten erkennen dat de 12-inch MacBook niet zo goed past bij de behoeften van mensen als bij zijn voorouder. Het is niet echt een schok dat de 13-inch Air goed zou verkopen - hij is $ 300 goedkoper dan de 12-inch MacBook, hij heeft een snellere processor en heeft meer poorten. Totdat het nieuwere systeem even snel of zo veelzijdig is, zal er waarschijnlijk nog steeds veel vraag naar zijn oudere broer of zus zijn.

Aanbevolen verhalen

Met AI uitgeruste Apple Watch kan de tekenen van een beroerte detecteren

In combinatie met AI kan een Apple Watch 97 procent van de tijd abnormale hartritmes detecteren.

Een Fitbit Flex 2 explodeerde naar verluidt op de arm van de vrouw

Fitbit doet 'actief onderzoek' naar de bewering dat de Flex 2 van een vrouw in brand vloog terwijl ze aan het lezen was.

De beste deals van de Wirecutter: Apple's 15-inch MacBook Pro daalt tot $ 2.070

Andere kortingen zijn beschikbaar voor het Kryptonite Series 2 fietsslot en Eufy RoboVac.