Apple heeft zijn nieuwe OS X Beta Seed-programma gelanceerd, open voor alle consumenten

apple-heeft-zijn-nieuwe-os-x-beta-seed-programma-open-voor-alle-consumenten-gelanceerd foto 1

Met uitzondering van één exemplaar in 2000, waren de OS X-bèta's van Apple alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. Dit is echter niet meer waar. Vanaf deze week kan iedereen die geïnteresseerd is in het uitproberen van de nieuwste bètaversie van OS X deze in handen krijgen via het nieuwe Beta Seed-programma van Apple!

Afbeelding met dank aan Apple.U kunt zich aanmelden voor het nieuwe gratis programma met uw Apple ID. Als je er geen hebt, kun je je snel aanmelden voor een nieuw account en dan meteen verder duiken in al die bèta-goedheid! Hier is iets meer over het nieuwe programma:

Van de pagina Meer informatie: Het OS X Beta Seed-programma geeft gebruikers de mogelijkheid om pre-releasesoftware uit te voeren. Test bètasoftware en geef feedback over kwaliteit en bruikbaarheid die OS X nog beter zullen maken.

Doe mee aan het OS X Beta Seed-programma en accepteer de Beta Seed- en vertrouwelijkheidsovereenkomst. Apple zal een Beta Access Utility voor je Mac leveren, waarmee je toegang krijgt tot pre-releaseversies van OS X in het Mac App Store Updates-paneel.

U kunt aan de slag door de onderstaande links te gebruiken.

Startpagina van OS X Beta Seed-programma [Apple]

[via BetaNews en CNET News]

Meer verhalen

Hoe u uw mobiele telefoonsignaal gemakkelijk thuis kunt versterken

Een slechte signaalsterkte kan de schuld van uw provider zijn, of het kan komen door signaalblokkerende materialen in de muren van uw huis. Wat de oorzaak ook is, u kunt dat signaal versterken en het maximale aantal balken in huis halen. Of, nog beter, gebruik gewoon bellen via wifi op een moderne telefoon.

Moet u USB-flashstations echt veilig verwijderen?

U hebt waarschijnlijk gehoord dat u altijd het pictogram Hardware veilig verwijderen moet gebruiken voordat u een USB-apparaat loskoppelt. Er is echter ook een goede kans dat u een USB-apparaat hebt losgekoppeld zonder deze optie te gebruiken en dat alles goed werkte.

Waarom gebruiken verwisselbare schijven nog steeds FAT32 in plaats van NTFS?

Microsoft's Windows XP begon in 2001 standaard het NTFS-bestandssysteem te gebruiken voor zijn interne schijven. Het is nu 12 jaar later, dus waarom gebruiken USB-flashstations, SD-kaarten en andere verwisselbare schijven nog steeds FAT32?

Waarom is de Localhost IP 127.0.0.1?

Geeks over de hele wereld kennen hun lokale host als 127.0.0.1, maar waarom is dat specifieke adres, van alle beschikbare adressen, gereserveerd voor de lokale host? Lees verder om in de geschiedenis van lokale hosts te duiken.

Waar bevindt zich het aangepaste woordenboek voor Microsoft Word?

Het opbouwen van een solide aangepast woordenboek in Microsoft Word duurt even omdat je een handvol woorden tegelijk toevoegt, maar als je het eenmaal hebt opgebouwd, wordt het werken aan je documenten een veel aangenamere taak. Dus wat doe je als je Windows opnieuw moet installeren en je gewoontes niet wilt verliezen?

Geek Trivia: in IJsland is er een smartphone-app om te helpen voorkomen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

SysInternals Pro: uw bestanden, mappen en schijven analyseren en beheren

We zijn bijna klaar met onze Geek School-serie over SysInternals-tools, en vandaag gaan we het hebben over alle hulpprogramma's die u helpen bij het omgaan met bestanden en mappen - of u nu verborgen gegevens vindt of een bestand veilig verwijdert.

Geek Trivia: vroege acteurs imiteerden het geroezemoes van menigten door de zin te herhalen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

SysInternals Pro: PsTools gebruiken om andere pc's vanaf de opdrachtregel te bedienen

In de les van vandaag in onze Geek School-serie over SysInternals, laten we u zien hoe u de PsTools-set hulpprogramma's kunt gebruiken om allerlei soorten beheertaken uit te voeren, zowel lokaal als op externe computers.

Draagbare versies van applicaties maken in Windows 8.1 met Cameyo

Draagbare toepassingen zijn handig als u veel verschillende computers gebruikt. U kunt uw bibliotheek met toepassingen meenemen en elke Windows-computer gebruiken om ze uit te voeren. Maar wat als er een toepassing is die u gebruikt die niet in een draagbaar formaat wordt geleverd?