Apple's Logic-audio-editor gebruikt de MacBook Pro Touch Bar in 2017

David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

De Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro komt misschien al van pas bij videobewerking in Final Cut Pro X, maar wat als je een muzikant bent? Als je afhankelijk bent van Apple's Logic Pro X, zul je geduld moeten hebben. Het bedrijf heeft een AppleInsider-lezer laten weten dat Touch Bar-ondersteuning 'begin volgend jaar' in de audioproductietool zal arriveren. Het is niet zeker wat de aanleiding is voor het langere ontwikkelingsproces, maar het zou niet verwonderlijk zijn als het een kwestie van complexiteit is. Het is niet alleen een kwestie van een tijdlijnbesturing toevoegen en het een dag noemen -- Apple moet rekening houden met de vele, vele interface-elementen die je nodig hebt om albumwaardige nummers te produceren.

Wat de reden ook is, het begin van 2017 herinnert ons eraan dat het even zal duren voordat de functionaliteit van de MacBook Pro bruikbaar wordt in een reeks professionele apps. Adobe, Algoriddim, Microsoft en andere vroege partners zullen Touch Bar-ondersteuning hebben voordat 2016 voorbij is, maar het kan aanzienlijk langer duren voordat je kunt aannemen dat je favoriete creatieve software profiteert van de nieuwe hardware.Meer verhalen

10 snelle manieren om een ​​trage Mac sneller te maken

Macs kunnen ook langzaam presteren. Als uw Mac langzamer lijkt te werken dan zou moeten, kunnen de verschillende tips hier u helpen het probleem te identificeren en op te lossen. Net als bij een Windows-pc, zijn er veel redenen waarom een ​​Mac traag kan zijn.

De 3 eenvoudigste manieren om online of onderweg te videochatten

Videochat was ooit de toekomst. In 2001: A Space Odyssey moest de videotelefoon een ontzagwekkend voorbeeld zijn van toekomstige technologie. Welnu, die toekomst is hier - videochat is al vele jaren bij ons.

Dubbele bestanden zoeken en verwijderen op Windows

Dubbele bestanden verspillen kostbare ruimte op de harde schijf van uw computer - vooral als u een SSD hebt - en maken de back-ups van uw computer zonder goede reden groter. Hier leest u hoe u wat schijfruimte kunt vrijmaken.

Hoe u Click-to-Play-plug-ins in elke webbrowser kunt inschakelen

De meeste webbrowsers laden Flash en andere plug-in-inhoud zodra u een webpagina opent. Als u click-to-play-plug-ins inschakelt, laadt uw browser in plaats daarvan een tijdelijke aanduiding - klik erop om de inhoud daadwerkelijk te downloaden en te bekijken.

Wat is de beste manier om een ​​back-up van mijn computer te maken?

Iedereen verliest op een bepaald moment in zijn leven gegevens. De harde schijf van uw computer kan morgen defect raken, ransomware kan uw bestanden gijzelen of een softwarefout kan uw belangrijke bestanden verwijderen. Als u niet regelmatig een back-up van uw computer maakt, kunt u die bestanden voor altijd kwijtraken.

Hoe u de beste VPN-service kiest voor uw behoeften

Virtual Private Networks (VPN's) zijn echte Zwitserse legermessen als het gaat om privacyverbetering, censuurvermijding, anoniem delen van bestanden en meer. Maar niet alle VPN's zijn gelijk gemaakt en het heeft geen zin om te betalen voor functies die u niet nodig hebt. Lees verder terwijl we de ins en outs van het plukken verkennen

14 speciale Google-zoekopdrachten die directe antwoorden weergeven

Google kan meer dan alleen lijsten met websites weergeven - Google geeft u snel antwoord op veel speciale zoekopdrachten. Hoewel Google niet zo geavanceerd is als Wolfram Alpha, heeft het nogal wat trucjes in petto.

Microsoft beëindigt ondersteuning voor Windows XP in 2014: wat u moet weten

Microsoft beëindigt op 8 april 2014 de ondersteuning voor Windows XP, na 12 en een half jaar ondersteuning. Microsoft heeft bij verschillende gelegenheden zijn best gedaan om de ondersteuning uit te breiden, maar de deadline van 2014 lijkt de laatste.

Nest versus Ecobee3 versus Honeywell Lyric: welke slimme thermostaat moet je kopen?

Als het gaat om slimme thermostaten, is er een handvol om uit te kiezen, maar de grote drie die opvallen zijn de Nest, Ecobee3 en Honeywell Lyric. We hebben ze alle drie uitgeprobeerd om te zien welke de bovenrand heeft en waar hun kenmerken verschillen.

7 manieren om ruimte op de harde schijf vrij te maken op Windows

Harde schijven worden steeds groter, maar op de een of andere manier lijken ze altijd vol te raken. Dit geldt des te meer als u een solid-state drive (SSD) gebruikt, die veel minder ruimte op de harde schijf biedt dan traditionele mechanische harde schijven.