De AORUS X7-gaminglaptop heeft dubbele GPU's, is minder dan een inch dik

de-aorus-x7-gaming-laptop-heeft-dual-gpus-is-onder-een-inch-dikke foto 1

We hadden geen idee dat een bedrijf zoveel kracht in een echt slanke laptop kon stoppen, maar ze zijn erin geslaagd - met dubbele NVIDIA GTX 765M grafische kaarten, niet minder. 17,3-inch scherm, Intel Core i7, tot 32 GB RAM en dubbele SSD-schijven in een verpakking van 0,9 inch dik. We vermoeden dat de batterij niet erg lang meegaat.

Als je nog nooit van dit merk hebt gehoord, komt dat omdat het niet bestond vóór CES - ze worden ondersteund door Gigabyte, ongeveer op dezelfde manier als Alienware eigenlijk de gaming-laptopkant van Dell is. Dat is tenminste wat ons is verteld, we waren niet op tijd op hun persconferentie om het hele verhaal te horen.Toen we over deze laptop hoorden, was het eerste dat in me opkwam de koeling: hoe kun je in hemelsnaam een ​​laptop koel houden met zoveel hardware erin? Ze hebben 5 thermische leidingen, 4 ventilatieopeningen en 2 ventilatoren, en ze plaatsen het op de achterkant van de laptop om het uit de buurt van je polsen te houden. We vermoeden dat je waarschijnlijk niet direct achter deze laptop zou willen rondhangen, maar aan de positieve kant, met de strategische plaatsing van je koffiekopje, hoef je je geen zorgen meer te maken dat het koud wordt.

Het 17-inch scherm is een standaard 1080p-scherm, maar het ondersteunt ook maximaal 3 externe schermen met dubbele HDMI en Display Port - dus je zou er een normale gaming-desktop van kunnen maken als je dat echt zou willen. 802.11ac draadloos, anti-ghosting toetsenbord, macro's en eenvoudige ventilatorbediening zijn slechts enkele van de gamervriendelijke functies die dit ding inpakt.

de-aorus-x7-gaming-laptop-heeft-dual-gpus-is-onder-een-inch-dik foto 3

Heb je echt zo'n gekke laptop nodig? Waarschijnlijk niet, en het kost meer dan 2 mille, waarmee je een indrukwekkende gaming-desktop zou kopen. Maar goed, bij CES gaat het er niet om dat dingen praktisch zijn, toch?

AORUS X7 Gaming-laptop met dubbele GPU

Meer verhalen

Waarom hebben sommige netwerkstekkers covers en sommige zijn naakt?

Als je lang genoeg op kantoor blijft hangen, zie je een duidelijke trend in netwerkbekabeling. Sommige kabels hebben een afgedekte stekker en sommige kabels zijn naakt. Wat is het doel van de kleine stekkerafdekking?

Geek Trivia: Sommige planten gebruiken chemische signalen om wat tot hun verdediging te roepen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u bestanden veilig naar iemand anders kunt overbrengen met SFTP

We hebben eerder geschreven over het hosten van uw eigen FTP-server, maar gegevens worden in leesbare tekst overgedragen, waardoor het ongeschikt is voor vertrouwelijke bestandsoverdracht. In deze gids bespreken we de veilige versie van FTP - SFTP, en waarom het een uitstekende manier is om bestanden over te zetten naar andere mensen

Geek Trivia: Ruslands geheime Koude Oorlog-kaarten van wat nu de voorkeur heeft boven officiële kaarten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De volgende versie van Windows kan de terugkeer van het startmenu zien

Een van de meest voor de hand liggende en bespotte veranderingen in Windows 8 was de verwijdering van het Startmenu, maar er beginnen nieuwe geruchten naar boven te komen die erop kunnen wijzen dat Microsoft bereid is van gedachten te veranderen over deze 'klassieke' functie in de volgende versie van Windows.

Cassettebanden en andere oude media digitaliseren/back-uppen

Als je wat oude cassettebandjes hebt liggen, is het een goed idee om ze te digitaliseren en een back-up te maken voordat ze besluiten hun leeftijd te tonen en te stoppen met werken. In deze handleiding laten we zien hoe u uw oude collecties kunt converteren naar digitale bestanden en hoe u dit het beste kunt doen.

How-To Geek's Holiday Gift Guide 2013: boeken voor jongens, meisjes, geeks en bewuste robots

Een van de voordelen van de explosie van wetenschap en geekcultuur in de afgelopen jaren is een absolute vloedgolf van geweldige boeken die een beroep doen op alle geeky-interesses. Lees verder terwijl we geweldige boeken uitlichten voor elke nerd op je lijst.

Wat weerhoudt elke router op internet ervan mijn verkeer te snuiven?

De informatie die u vanaf uw computer verzendt, of het nu een e-mail, expresbericht of verzoek om een ​​webpagina is, gaat door tientallen internetrouters. Wat weerhoudt hen ervan om al uw verkeer op te snuiven?

Hoe mRemoteNG te gebruiken om al uw externe verbindingen te beheren

Heeft u ooit verbinding moeten maken met meerdere machines van meerdere typen (RDP, SSH, VNC en meer) tegelijk? Heb je gemerkt dat het opnieuw typen van de inloggegevens lastig is? Volg de HTG-tour van mRemoteNG.

Geek Trivia: Welk dier is waargenomen met stokken om prooien te lokken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!