AOL's Alto e-maildashboard voegt Alexa- en Slack-integraties toe

E-mail, het is de grootvader van de berichten-apps. Dat betekent niet dat er geen duwtje in de rug nodig is in de tienerjaren... de tientallen... wat we dit decennium ook noemen. AOL's Alto is precies dat, een moderne e-mailclient die alle nuttige informatie eruit haalt die erin is weggestopt, en deze centraal plaatst in een Google Now-achtig 'Dashboard'. Tegenwoordig wordt het een beetje meer up-to-date, met haken in de alomtegenwoordige Alexa van Amazon en de werk-chat du jour, Slack.

Het gebruik van Alto met Alexa is ongeveer wat je je zou voorstellen. In plaats van door je e-mail (of dashboard) te bladeren voor essentiële informatie, vraag je de virtuele assistent van Amazon om het voor je te doen. De beschikbare commando's lijken behoorlijk gevarieerd met algemene verzoeken zoals 'Lees mij de belangrijkste e-mails in mijn Dashboard' (Alto bepaalt wat jij belangrijk vindt). Je kunt ook specifieker zijn, zoals vragen wanneer je volgende vlucht is. En dat allemaal zonder je thee en toast neer te leggen.Wat Slack-fans betreft, je kunt documenten, afbeeldingen en andere belangrijke bestanden binnenhalen zonder de app te verlaten (met behulp van slash-commando's). In de onderstaande demovideo kunt u zien hoe onze tevreden Alto-gebruiker een belangrijke presentatie naar een collega stuurt voordat hij op vakantie gaat, zonder zijn blik van zijn huidige chatvenster af te wenden.

Dit soort integratie is voor Alto duidelijk een manier om zich te onderscheiden van het groeiend aantal 'intelligente' inboxen. Niet in de laatste plaats de eigen Inbox-app van Google. Ik gebruik de laatste nu een paar maanden, en de hoeveelheid tijd en frustratie die het oplost door de manier waarop het mijn e-mail ordent is één ding, maar diepere functies zoals locatiegebaseerde herinneringen (die me vertellen dat ik melk moet krijgen als ik in de winkel), of gemakkelijke toegang tot mijn reisagenda maakt de e-mailapp een remedie voor in plaats van een bron van angst. Met meer integraties voor AOL's oplossing in 'de komende maanden', lijkt het erop dat Alto op schema ligt om Google te evenaren in zijn eigen spel.

Meer verhalen

GM brengt zelfrijdende auto's naar Michigan Roads

Een vloot zal spoedig door de straten van het grotere Detroit zwerven.

Digitale betalingen: waarom online retailers verder kijken dan creditcards

Hoe nieuwe digitale betaalmethoden het e-commercespel veranderen Online dingen kopen is tegenwoordig de standaardmanier van winkelen voor de meeste mensen. De ben...

Digital Signage: essentiële kiosksoftware om te ontdekken in 2017

Naarmate meer thuisgebruikers en eigenaren van kleine bedrijven digitale bedrijfsuitbreiding beginnen te verkennen, is een vraag die altijd naar voren komt de kwestie van het selecteren van...

Facebook Messenger krijgt kunstzinnige nieuwe camera

Facebook wil de 'tekst' uit 'tekstberichten' verwijderen.

De beste deals van de Wirecutter: Elac B6-boekenplankluidsprekers dalen tot $ 230

Er is ook een Blue Microphones Yeti en 'Watch Dogs 2'-pakketdeal.

Facebook gaat achter nepnieuws aan met nieuwe rapportagetools

Facebook werkt nu samen met externe fact-checking-organisaties om nepnieuwsverhalen te markeren.

Is het beter om een ​​wifi-kanaal met een hogere frequentie te gebruiken?

Als u problemen ondervindt met uw draadloze router, kunt u de instellingen aanpassen om de prestaties te verbeteren, bijvoorbeeld door een ander kanaal te kiezen. Maar zijn sommige kanalen inherent beter dan andere? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

President Obama ondertekent de Consumer Review Fairness Act in de wet

Het statuut voorkomt dat bedrijven klanten straffen voor slechte recensies.

Geek Trivia: De originele streepjescodes waren geen rechthoeken, maar?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Pakketten verzenden zonder uw huis te verlaten

Als je een brief verstuurt, hoef je er alleen maar een postzegel op te plakken en in de brievenbus te plakken. Maar het verzenden van een pakket is een heel ander beestje. Het goede nieuws is echter dat u het comfort van uw huis nog steeds niet hoeft te verlaten als u dat niet wilt. Hier leest u hoe u het postkantoor volledig kunt overslaan en: