Analoge desktopklok in Vista-stijl voor Windows XP

Een van de functies waar gewone gebruikers dol op lijken te zijn in Windows Vista, is de analoge klok van de zijbalk. Elke keer als ik naar iemands desktop kijk in een coffeeshop, gebruiken ze er een. Windows XP-gebruikers staan ​​niet in de kou met de ClocX desktopklok die op dezelfde manier werkt.

De klok ziet er echt gelikt uit, vooral als je een mooi uitziend thema kiest:Als u met de rechtermuisknop op de klok klikt, kunt u enkele van de algemene opties wijzigen en ook naar het optiepaneel gaan.

Het optiepaneel heeft heel veel verschillende opties waaruit u kunt kiezen ... merk op dat u hier de optie Vastzetten op bureaublad kunt gebruiken en Altijd bovenaan kunt verwijderen als u de klok onder alle andere vensters wilt.

vista-stijl-analoge-desktop-klok-voor-windows-xp foto 3

Op het tabblad Uiterlijk kunt u het thema wijzigen in een van de vooraf geladen thema's.

vista-stijl-analoge-desktop-klok-voor-windows-xp foto 4

Vanuit het rechtsklikmenu van de klok heb je ook toegang tot de functie Alarmen, die verrassend veel functies heeft.

vista-stijl-analoge-desktop-klok-voor-windows-xp foto 5

Als u op de knop Nieuw klikt, gaat u naar de Alarmeditor, waar u de standaardopties voor tijd, datum en herhaling kunt gebruiken, maar u kunt deze zelfs instellen om een ​​applicatie, geluid of zelfs een video te starten.

vista-stijl-analoge-desktop-klok-voor-windows-xp foto 6

Ik ben geen grote fan van dit soort klokken, maar het lijkt erop dat iedereen die ik ken er dol op is, dus hier ben je dan!

Download ClocX van clocx.net

Meer verhalen

Oplossing voor speciale mappen die terugkeren naar het standaardmappictogram in Windows Vista

Mijn inbox is overspoeld met mensen die vragen waarom de mooie pictogrammen in hun gebruikersmap steeds weer gewone mappictogrammen worden en wat ze kunnen doen om het te repareren. Nadat ik het eerste artikel over de map Muziek had geschreven, besloot ik om alle informatie in één artikel te stoppen.

Alternatief voor echte spelers

Ik was vandaag aan het browsen naar een website die eigenlijk vereiste dat ik Real Player geïnstalleerd had. Echte speler? Ik zou die vervelende Spyware/resource-zwijn zeker niet op mijn pc zetten. Toen herinnerde ik me dat ik een versie van QuickTime Lite had geïnstalleerd om sites te bekijken die dat nodig hadden, dus ik dacht dat er een coole zou zijn

Toon twee tijdzones in uw Outlook 2007-agenda

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Handmatig journaalboekingen opnemen in Outlook 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Maak pictogrammen voor afsluiten / opnieuw opstarten / vergrendelen in Windows 7 of Vista

Als je het nieuwe afsluitmenu van Windows Vista niet leuk vindt, ben je waarschijnlijk in de meerderheid. Een alternatieve optie is om pictogrammen te maken waarmee u uw computer kunt afsluiten, vergrendelen of opnieuw opstarten zonder dat u hoeft te rommelen met dat stomme pop-upmenu.

Vrijdagpret: Retro Nintendo-achtergronden

Ik ontving zoveel e-mails over de Super Mario Bros-achtergrond op mijn scherm in het Outlook Desktop-artikel dat ik dacht dat ik de rijkdom met iedereen zou delen.

Snelle tip: mappen verplaatsen in Outlook

Wanneer u al uw e-mailberichten in Outlook wilt categoriseren, gebruiken veel mensen Folders om dit te bereiken. Het traditionele slepen en neerzetten is een goede manier om ze georganiseerd te houden. Hoe vaak heb je jezelf er echter in de razende woede van je dag op betrapt dat je per ongeluk een map sleept?

XP: sluimerstand in- of uitschakelen

Moet ik mijn computer elke nacht uitzetten? Is het beter om het te laten overwinteren? Had ik hem op stand-by moeten zetten? Wat is de beste optie voor mijn computer? Ik krijg deze vragen de hele week als mensen vragen stellen over hun thuis-pc's. Ik geloof dat de jury het nog steeds niet eens is over wat het beste antwoord is.

Snel afspraken toevoegen aan Google Agenda in Firefox

Google Agenda is gewoon een geweldige agendatoepassing en voor velen van ons is het de logische keuze geworden. Het enige probleem is dat je de kalender moet openen om een ​​nieuwe afspraak toe te voegen. Er zou echt een eenvoudigere manier moeten zijn.

Pc-beveiliging: bescherm uw thuiscomputer eenvoudig gratis

Ik krijg de hele tijd vragen over de beveiliging van pc's voor thuis. Dus ik dacht dat ik mijn mening zou geven over verschillende methoden om uw pc te beschermen tegen virussen, spyware, enz. Ten eerste, ik onderschrijf in geen geval enige betaling voor beveiligingssuites, behalve in één situatie; en dat is als je oma een pc gebruikt. Ze groeiden