Amie Street Downloader maakt het kopen van muziek gemakkelijker

Een van onze favoriete muzieksites hier bij How-To Geek is Amie Street, en ze hebben een nieuwe downloader-app toegevoegd om het gemakkelijker te maken om je muziek van de site te halen. Hier zullen we deze nieuwe functie bekijken.

Amie Street-downloader

Nadat je de Amie Street Downloader hebt geïnstalleerd, word je doorverwezen naar de site waar ze een aantal gratis deuntjes aanbieden, zodat je hem kunt gaan gebruiken.amie-street-downloader-maakt-kopen-muziek-gemakkelijker foto 1

De downloader wordt geopend en biedt een eenvoudigere manier om uw downloads bij te houden en te kiezen in welke map u ze wilt opslaan. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere nummers en albums downloaden en ze automatisch toevoegen aan iTunes.

amie-street-downloader-maakt-aankoop-muziek-gemakkelijker foto 2

Dit is een geweldige nieuwe functie die ze op de site hebben opgenomen en die het ontdekken en downloaden van muziek gebruiksvriendelijker en leuker maakt. Nieuw in Amiestraat? Bekijk onze recensie en interview met de oprichters van de site.

Download de Amie Street-downloader

Amie Street Music-downloadsite

Meer verhalen

Lees Kindle-boeken op uw computer met Kindle voor pc

Heb je al een Kindle of denk je erover om er een te kopen? Vandaag kijken we naar een gratis e-reader-app van Amazon waarmee je boeken kunt kopen en lezen in de Kindle Store, en waarmee je je computer en Kindle gemakkelijker kunt synchroniseren.

Browsergeschiedenis bekijken op basis van host en datum in Chrome

Ben je het zat om door een wirwar van websites te bladeren om die ene website te vinden die je eerder hebt bezocht? Nu kunt u uw browsergeschiedenis bekijken op basis van host en datum met de History2-extensie voor Google Chrome.

Tekst automatisch vertalen in Google Chrome

Heeft u een snelle en eenvoudige manier nodig om een ​​onbekende taal te begrijpen tijdens het surfen op internet? Doe dan met ons mee terwijl we de Auto-Translate-extensie voor Google Chrome bekijken.

Repareer het valse UPS-trackingnummer-virus door uw machine opnieuw op te starten

Als jij of iemand die je kent onlangs is geïnfecteerd omdat ze werden misleid om een ​​nep verzendlabel in een e-mail te openen, dan is er een snelle en gemakkelijke manier om er vanaf te komen. Dit zijn tenminste de stappen die op onze testmachine hebben gewerkt.

Blogberichten maken en publiceren in Word 2010 en 2007

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig blogberichten te maken en te publiceren met de bewerkingskracht van Microsoft Word? Vandaag bekijken we hoe u kwaliteitsblogposts kunt maken in Word 2010 en 2007.

Laat Microsoft Security Essentials sneller scannen door bepaalde bestandstypen uit te sluiten

Microsoft Security Essentials (MSE) is het gratis anti-malwarehulpprogramma bij uitstek hier bij How-To Geek, omdat het weinig systeembronnen nodig heeft en effectief is. Hier hebben we een snelle tip waarmee uw MSE-scans sneller kunnen worden uitgevoerd door bepaalde bestandstypen uit te sluiten.

Installeer Ubuntu Linux eenvoudig met Windows met behulp van het Wubi-installatieprogramma

Je bent misschien op zoek naar een manier om Ubuntu Linux uit te proberen, maar houdt niet van het idee om een ​​partitie te maken, een langzame live-cd te gebruiken, of je hebt niet genoeg middelen om een ​​virtuele machine te draaien. Vandaag bekijken we het gebruik van het Wubi-installatieprogramma om Ubuntu met heel weinig moeite op uw computer te laten werken.

Google-vertaalkracht toevoegen aan Firefox

Bent u op zoek naar een snelle, probleemloze manier om webpagina's te vertalen? Dan wil je zeker eens goed kijken naar de Translate-extensie voor Firefox.

Windows 7-welkomstscherm voor altijd? Hier is de oplossing (misschien)

Volgens dit Microsoft Knowledge Base-artikel, als u uw bureaublad hebt ingesteld om een ​​effen achtergrond in plaats van een achtergrond te gebruiken, blijft uw systeem 30 seconden hangen tijdens het aanmeldingsproces.

Bureaubladplezier: verzameling winterbehang

Als je op zoek was naar een mooi winterlandschap om je bureaublad op te fleuren, dan wil je zeker een kijkje nemen in de Winter Wallpaper-collectie die we vandaag voor je hebben.