Amerikaanse groeten Pitchen Nick Offerman #DeviceLikeNoOther

LAS VEGAS - Ik geef toe, ik negeerde aanvankelijk verzoeken van American Greetings om naar zijn nieuwe #DeviceLikeNoOther te kijken. Wenskaarten maken geen deel uit van mijn normale beat, maar maken ze deel uit van de beat van een tech-reporter?

Toen de naam van Nick Offerman als woordvoerder werd genoemd, werd mijn interesse gewekt. De nu bebaarde acteur, vooral bekend van het spelen van de toen besnorde Ron Swanson in Parks and Recreation, is een van mijn favorieten. Ik ben altijd blij hem te zien opduiken in een project, en hij duikt op veel plaatsen op, van seizoen 2 van Fargo tot gastoptredens op NYPD Blue en een echt gedenkwaardige wending in het eerste seizoen van The West Wing als een milieuactivisten lobbyen voor een weg om wolvenmigratie te ondersteunen.Maar laten we het product uit de weg ruimen voordat we het interview ingaan. De #DeviceLikeNoOther is... nou ja, het is een wenskaart. Het soort dat je bij Duane Reade koopt, met een bijpassende envelop en een of andere vorm van sentiment. Maar deze ontwerpen bevatten enkele die op technologie zijn geïnspireerd. Ik vulde er een met een vliegende drone om naar mijn vrouw te sturen, terwijl Nick, nou ja, hij nodigde zijn vrouw, Megan Mullally, uit voor #NetflixAndChill. Je kunt ook kiezen voor een kaart met een hashtag gevolgd door een lege regel die door je hersenen moet worden ingevuld, of een kaart die zo eenvoudig en tijdloos is als 'Miss You'.

De kaarten in de serie zijn behoorlijk ingetogen qua design. Binnenin vind je geen afgezaagde sentimenten. In plaats daarvan krijg je een slogan of een interessante kunst op de voorkant, en voldoende ruimte binnenin om je geliefde een briefje uit je eigen hart te schrijven. Dus, de volgende keer dat je een recept ophaalt of een noodtoiletpapier laat rennen, stop dan bij het gangpad met de wenskaart en blader door de serie. Misschien vind je wat inspiratie om een ​​ouderwets briefje naar een geliefde te sturen.

Bekijk de beste foto's van CES 2017!

Aanbevolen verhalen

De grootste verliezer van het jaar was het Amerikaanse publiek

Iedereen werd gehackt, het internet werd een nog grotere beerput van haat en het vertrouwen in onze democratische instellingen is bezweken.

50 jaar LED's: een interview met uitvinder Nick Holonyak [Video]

De man die een halve eeuw geleden de eerste LED aanzette, praat er nog steeds over; lees verder om een ​​interview met LED-uitvinder Nick Holonyak te bekijken.

Old Spice Guy maakt aangepaste voicemailbegroetingen voor je telefoon

Tenzij je alle vormen van media hebt vermeden, heb je de Old Spice-man, shirtloos en achterstevoren op een paard zien rijden in tv-commercials - of meer recentelijk, overal op YouTube met hilarische reacties op echte mensen. En hé...