Ambie Earcuffs Los het probleem met de zweterige oortelefoons op

Oortelefoons kunnen een stuk handiger zijn om te dragen dan hoofdtelefoons, vooral wanneer u onderweg bent. Maar ze hebben hun eigen problemen. Ze kunnen bij langdurig gebruik oncomfortabel worden om in uw oor te zitten, ze kunnen ervoor zorgen dat uw oren warm worden en gaan zweten, en ze hebben de neiging om omgevingsgeluiden te blokkeren en moeten gewoonlijk worden verwijderd om een ​​gesprek te voeren.

Volgens Nikkei Technology wil het Japanse bedrijf Ambie al die problemen oplossen met zijn nieuwe Ambie Sound Earcuffs. Het zijn oordopjes, maar ze zitten niet direct boven en in je gehoorgang.In plaats daarvan wikkelen de Earcuffs zich nauwsluitend om de rand van uw oorschelp (het buitenste deel van onze oren) met het geluid naar de gehoorgang gericht, maar zonder er direct contact mee te maken. Geluidslekkage is op hetzelfde niveau als een standaard set oortelefoons.

Dit nieuwe ontwerp maakt gebruik van een dynamische driverunit van het type dome van 9 mm en maakt het mogelijk om normaal te horen terwijl u ook naar muziek luistert of met iemand chat. De Earcuffs bevatten een microfoon en afstandsbediening op de kabel om handsfree te kunnen bellen. Ze wegen slechts 5,2 gram, wat betekent dat je waarschijnlijk vergeet dat je ze draagt.

Verwant

  • Pioneer lost probleem met opladen van iPhone 7 op tijdens het luisteren naar muziek Pioneer lost probleem met opladen van iPhone 7 op tijdens het luisteren naar muziek

Ambie is eigenlijk een joint venture in Japan, opgericht door het Amerikaanse durfkapitaalbedrijf WiL en Sony Video & Sound Products. Dat suggereert dat als de Earcuffs populair blijken te zijn, we Sony-versies zouden kunnen zien verschijnen.

De Ambie Sound Earcuffs kosten ongeveer $ 48 per paar en zijn verkrijgbaar in zes kleuren (grijs, groen, oranje, blauw, bruin en wit). Ze zijn sinds 9 februari in Japan te koop en waren prompt uitverkocht. Het ontwerp suggereert dat het toevoegen van een kleine batterij en het produceren van een draadloze versie mogelijk is, maar voorlopig zijn er alleen bekabelde versies beschikbaar (in backorder). Hopelijk vinden ze dit jaar hun weg naar de VS en Europa.

Aanbevolen verhalen

Hoe lossen we de problemen van het IoT-ecosysteem op?

Jaren geleden werd een Broadway-hit geboren - 'The Sound of Music'. Maria was een beginnende non die zich niet kon conformeren, die al het leven in zich op moest nemen en op de...

De beste oortelefoons (oortelefoons) van 2017

Geen fan van de massa die wordt geleverd met over-the-ear-koptelefoons? Bekijk de beste in-ear modellen die we hebben getest.