Amazon Prime Day 2017: wat u moet weten

De zomer is aangebroken en dat betekent dat Prime Day voor de deur staat, en dit jaar is het groter dan ooit. Het evenement zelf zal naar verwachting 30 uur duren, hoewel Amazon een hele week lang geselecteerde kortingen zal geven.

Amazon heeft nog niet aangekondigd wanneer het de Prime Day van dit jaar zal houden, maar we weten wel dat het in de tweede week van juli zal plaatsvinden. Vorig jaar viel het op 12 juli en het jaar daarvoor was het de 15e. Dit bericht zal dienen als een hub voor verschillende Prime Day-kortingen, dus houd deze ruimte in de gaten voor up-to-date nieuws en de allerbeste deals.Wat voor deals kunnen we verwachten? De populairste deals van vorig jaar waren $ 30 korting op geselecteerde Kindles, de Amazon Fire Tablet voor slechts $ 33,33, 20 procent korting op Amazon-magazijndeals en $ 30 korting op Echo-luidsprekers. Er was behoorlijk wat variatie in de aanbieding, dus de kans is groot dat iets je aandacht trekt. Zodra we weten welke producten in de uitverkoop zijn, houden we je hier op de hoogte van alle eersteklas koopjes.

In de afgelopen jaren heeft Amazon verdubbeld in het maken van zijn eigen hardware. Als je al verslaafd bent aan het Amazon-ecosysteem voor muziek en streaming video, is dit een uitstekende gelegenheid om goedkoop wat Amazon-uitrusting te pakken. Grote kortingen op onder meer Fire-tablets, Echo smart-luidsprekers en Amazon's selectie van Fire Sticks en settopboxen zijn vrijwel gegarandeerd.

Hoewel veel van de nietjes gedurende het hele evenement te koop zijn, moet je echt oppassen voor de duizenden Lightning-deals. Deze aanbiedingen met beperkte voorraad zijn het neusje van de zalm en bevatten vaak de hoogste kortingen die er zijn, dus serieuze koopjesjagers zullen vaak terugkomen. We zullen ze zeker in de gaten houden als een havik.

Verwant

  • 12 Dingen die u moet weten over Amazon Prime12 Dingen die u moet weten over Amazon Prime

Houd er rekening mee dat deze jaarlijkse verkoop exclusief voor Prime-leden is. Als u momenteel geabonneerd bent, komt u automatisch in aanmerking voor de beste koopjes. Niet-abonnees blijven echter niet in de kou staan. Start een gratis proefperiode van 30 dagen wanneer de uitverkoop begint, en u kunt profiteren van dezelfde aanbiedingen. Als de vraagprijs van $ 99 per jaar te hoog is, kunt u uw abonnement opzeggen voordat de proefperiode voorbij is.

Ga voor meer geweldige deals naar TechBargains.com.

Onze handelsgroep zoekt de beste deals en producten voor de PCMag Deals-posts. We werken onafhankelijk van redactie en advertenties en kunnen een percentage van de verkoop verdienen als je iets koopt via een link op de post. Als u geïnteresseerd bent in het promoten van uw deals, neem dan contact met ons op via commerce@ziffdavis.com.

Aanbevolen verhalen

Wat zijn virtuele assistenten en wat kun je ermee?

Execs van Alexa, Cortana en Google Assistant bespreken wat spraakgestuurde contextuele kunstmatige intelligentie (AI) voor bedrijven kan doen en hoe het landschap van digitale assistenten samen met AI evolueert.

De snelste ISP's van 2017: Canada

Vergelijk uw internetprovider met die in heel Canada en kijk welke de beste is.

Een dag met Apple's nieuwe iMac (nee, niet de Pro)

We hebben de afgelopen dag doorgebracht en veranderen met een van Apple's vernieuwde iMacs.

Apple HomePod vs. Amazon Echo vs. Google Home: Smart Speaker Showdown

Met HomePod plaatst Apple Siri in een luidspreker om het op te nemen tegen de Amazon Echo en Google Home. Laten we eens kijken hoe ze het tegen elkaar opnemen.

Amazon introduceert livemuziekevenementen voor Prime-abonnees

Amazon Prime-abonnees krijgen nog een extra stimulans om zich aan te melden voor de service: live-evenementen, grote artiesten, intieme locaties.