Amazon voegt eindelijk echte paginanummers toe aan de Kindle

Amazon-voegt-eindelijk-echte-paginanummers-aan-de-kindle-foto toe 1Een van de weinige klachten die iemand heeft over Amazon's Kindle is het ontbreken van echte paginanummers - en de nieuwste versie van hun software ondersteunt ze eindelijk.

Iedereen die een recente Kindle heeft, ontvangt de update binnenkort automatisch, maar je kunt het handmatig downloaden en toepassen als je dat echt wilt.

Onze klanten hebben ons verteld dat ze echte paginanummers willen die overeenkomen met de paginanummers in gedrukte boeken, zodat ze gemakkelijk passages kunnen raadplegen en citeren, en samen met anderen kunnen lezen in een boekenclub of klas. In plaats van paginanummers toe te voegen die niet overeenkomen met gedrukte boeken, zoals paginanummers in het verleden aan e-books zijn toegevoegd, voegen we echte paginanummers toe die rechtstreeks overeenkomen met de gedrukte editie van een boek.Er zijn een paar andere nieuwe functies toegevoegd, zoals openbare notities en verbeterde lay-outs voor kranten en tijdschriften, maar dit is waarschijnlijk de meest verrassende functie, omdat mensen er al heel lang over klagen.

Kindle-software-update versie 3.1 [Amazon]

Meer verhalen

Gebruik uw vaardigheden om grafieken te tekenen om een ​​gratis Chrome Cr-48-notebook te winnen

Google heeft vandaag aangekondigd dat ze samenwerken met een aantal ontwikkelaars van Chrome-webapplicaties om een ​​aantal van hun Chrome OS-notebooks te distribueren naar gelukkige fans. Toen merkten we iets interessants dat kan...

Gebruik BGInfo om een ​​database met systeeminformatie van uw netwerkcomputers op te bouwen

Als u bekend bent met BGInfo, kunt u deze sectie overslaan. Als u deze tool echter nog nooit hebt gebruikt, duurt het slechts een paar minuten om in te stellen om de gegevens vast te leggen waarnaar u op zoek bent.

Deze week in Geek History: Steve Jobs demonstreert de eerste Mac, Mythbusters komt in de ether en Dr. Strangelove dringt de populaire cultuur binnen

Het was nogal een wilde rit deze week in Geek History: Steve Jobs gaf een demonstratie van de eerste Macintosh-computer, de geliefde nerdshow die MythBusters de lucht in ging, en de iconische film Dr. Strangelove verscheen in de bioscoop en in ons collectieve bewustzijn.

Ylmf OS is een Linux-systeem in Windows XP-stijl

Heb je een familielid of vriend die terughoudend is om Linux te proberen omdat het zo anders is dan Windows? Nu kun je ze helpen die angsten en twijfels te verlichten met Ylmf OS, een Linux-systeem dat is ingesteld op...

iDOS laadt klassieke DOS-spellen op uw iOS-apparaat

Eind vorig jaar haalde Apple iDOS, een DOS-emulator voor iOS-apparaten, uit de App Store. Deze week kwam het terug met enkele aanpassingen die voorkomen dat je iTunes gebruikt om extra DOS-apps in te laden. Bekijk hoe u kunt werken...

MagicScroll is een minimalistische op HTML5 gebaseerde EPUB-lezer

Als u op zoek bent naar een verfijnde webgebaseerde EPUB-lezer, kunt u met MagicScroll boeken van internet lezen, uploaden vanaf uw computer en zelfs de boeken delen met uw vrienden.

De How-To Geek-videogids voor het gebruik van Windows 7-spraakherkenning

Heb je ooit de wens gehad om je computer te besturen, in Star Trek-stijl? Met de spraakherkenning van Windows 7 is het eenvoudiger dan u misschien denkt.

Snel meerdere IP-adressen toevoegen aan Windows-servers

Als je ooit meerdere IP-adressen aan een enkele Windows-server hebt toegevoegd, is het een enorme klus om door de grafische interface te gaan, omdat elk IP-adres handmatig moet worden toegevoegd, elk in een nieuw dialoogvenster. Hier is een eenvoudige oplossing.

FocusWriter is een platformonafhankelijke afleidingsvrije tekstverwerker

Bent u op zoek naar een goede tekstverwerker zonder afleiding met ingebouwde platformonafhankelijke goedheid? Dan is FocusWriter er een die je zeker eens van dichterbij moet bekijken.

Hoe maak je een back-up, verwissel en update je opgeslagen Wii-games

Of je nu een back-up wilt maken van je opgeslagen games omdat je er zo hard aan hebt gewerkt of je opgeslagen games precies wilt importeren zodat je niet zo hard hoeft te werken, we hebben het voor je.