Amazon verkoopt Nokia 6 en Moto E4 met advertenties op vergrendelscherm

HMD Wereldwijd

Amazon lijkt erop gebrand zijn door advertenties gesubsidieerde 'Prime Exclusive'-line-up te laten groeien, omdat de tech-titan vijf meer ontgrendelde smartphones aan de lijst heeft toegevoegd. Een daarvan is de Nokia 6, het eerste Android-apparaat van HMD Global in de VS, dat je voor $ 180 kunt krijgen in plaats van $ 229 als je Prime-lid bent. Moto E4, die al ongelooflijk goedkoop is voor $ 130, heeft zich ook bij zijn Moto G-broers en zussen in de line-up gevoegd voor $ 30 minder dan de oorspronkelijke prijs. De Alcatel IDOL 5S, A50 en A30 Plus vormen de rest van de vijf nieuwe apparaten en brengen je respectievelijk $ 200 ($ 80 lager dan in de winkel), $ 100 ($ 50 lager) en $ 80 ($ 50 lager) terug.

De e-commerce website lanceerde de Prime Exclusive line-up in 2016 om abonnees van het lidmaatschapsprogramma de mogelijkheid te geven om betaalbare smartphones te krijgen voor nog lagere prijzen. Natuurlijk zijn het geen topmodellen, maar omdat ze ontgrendeld zijn, zijn ze perfect voor diegenen die niet gebonden willen zijn aan een tweejarig contract met vervoerders. Amazon kan ze voor maar liefst $ 80 verkopen, omdat ze worden gesubsidieerd door advertenties en aanbiedingen op het vergrendelingsscherm. Als dat je niet in het minst stoort, bekijk dan de officiële pagina van de line-up waar de vijf nieuwste apparaten al beschikbaar zijn voor pre-order. De Moto E4 wordt vanaf 30 juni verzonden, terwijl de andere vier op 10 juli worden verzonden.Vraag je je af welke telefoon je moet nemen? HMD's Nokia 6 draait op Android Nougat en heeft een 5,5-inch HD-scherm en een aluminium behuizing. Binnenin vind je een Snapdragon 430-processor, 3 GB RAM en 32 GB opslag met microSD-ondersteuning. De Moto E4, die we onlangs mochten uitproberen, is vrij basic met zijn 5-inch display, quad-core Snapdragon 425, 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Je kunt de Nokia-telefoon gebruiken met een AT&T- of T-Mobile-abonnement, terwijl de Moto E4 werkt met een van de vier grote providers.

Alcatel's A50 en A30 Plus hebben beide 2GB RAM, 16GB opslagruimte, 13MP camera aan de achterzijde en 5MP camera aan de voorkant. De laatste heeft een 5,5-inch scherm dat iets groter is dan dat van de eerste, hoewel de A50 nog een paar toeters en bellen heeft die een hogere prijs vragen. Ten slotte is de IDOL 5S van Alcatel, de duurste van de drie, wat chiquer met zijn gebogen glas en metalen ontwerp, 3 GB RAM en 32 GB interne opslag.

Aanbevolen verhalen

OITNB's Jessica Pimentel: Verrassend Geeky en Metal A.F.

De actrice die Maria Ruiz speelt in de originele Netflix-hitserie Orange is the New Black stopte bij PCMag's kantoren voor een uitgebreide aflevering van The Convo.

Nokia 6 gaat naar de VS voor $ 229

HMD Global, het Finse bedrijf dat nu eigenaar is van het merk Nokia, lanceert volgende maand zijn Nokia 6-toestel in de VS via Amazon.

Pas op, abonnementsboxen: Amazon Prime Wardrobe is hier

Met een nieuwe bètaservice van de online retailer kunnen Prime-leden een doos vullen met kleding en accessoires en de items die ze niet willen gratis retourneren.

De nieuwe Nokia 3310 is te basic voor 2017

Vergeet de hype, want met de nieuwe Nokia 3310 wil je niets te maken hebben.

Square Enix verkoopt Hitman Studio IO Interactive

Het Hitman IP wordt waarschijnlijk bewaard door Square Enix, waardoor IO Interactive overblijft als een getalenteerde groep ontwikkelaars die op zoek zijn naar een project.