Amazon Prime Day omvat op 11 juli China en India

Getty Images

Amazon's Black Friday-achtige evenement voor de zomer zal voor de derde keer terugkomen. Op 11 juli houdt de e-commercegigant de derde jaarlijkse 'Prime Day' en deze keer zullen meer mensen kunnen profiteren van alle aangeboden deals. Om te beginnen duurt het evenement 30 uur in plaats van de gebruikelijke 24 uur en begint het op 10 juli om 21:00 uur. Daarnaast lanceert Amazon het evenement voor het eerst in China, India en Mexico, die pas onlangs zijn toegevoegd aan de lijst van landen waar de Prime-service van het bedrijf beschikbaar is. Mensen in de VS, het VK, Spanje, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk, Canada, België en Oostenrijk zullen zoals altijd kunnen deelnemen.

De naam is een dode weggeefactie dat je een Prime-lid moet zijn om die dag te profiteren van de deals. Maar als je toch $ 99 per jaar voor de service betaalt, is het een aardig extraatje. Zoals bij elk groot winkelevenement, zul je ongetwijfeld veel onzindeals tegenkomen, maar je zult ook goede kortingen vinden op verschillende gadgets en elektronica.Hoewel het evenement zelf pas op de avond van 10 juli begint, zal Amazon tot die tijd elke dag exclusieve promo's voor Prime-leden onthullen. Je hebt vanaf vandaag toegang tot de eerste reeks promoties, waaronder toegang tot Amazon Music Unlimited voor 99 cent, 40 procent korting op Kindle Unlimited-lidmaatschap en 40 procent korting op Audible voor je eerste zes maanden op de audioboekservice. Misschien wil je ook op Alexa-exclusieve deals letten als je een Echo- of een Tap-luidspreker, een Fire TV of een Fire-tafel hebt, omdat deze meestal grotere kortingen bevatten dan wat je op de website zult vinden.

Aanbevolen verhalen

Pas op, abonnementsboxen: Amazon Prime Wardrobe is hier

Met een nieuwe bètaservice van de online retailer kunnen Prime-leden een doos vullen met kleding en accessoires en de items die ze niet willen gratis retourneren.

Amazon Prime Day 2017: wat u moet weten

Dit bericht zal dienen als een hub voor verschillende Prime Day-kortingen, dus houd deze ruimte in de gaten voor up-to-date nieuws en de allerbeste deals.

Uitbreiding laptopverbod kan ook binnenlandse vluchten omvatten

Naast binnenlandse vluchten worden ook tientallen luchthavens verspreid over Europa, het Midden-Oosten en Afrika overwogen door Homeland Security.

Dronepiloten in China moeten zich registreren bij de overheid

Dronepiloten in China moeten vanaf 1 juni hun machines registreren.