Amazon Prime Air Drone levert zonnebrandcrème op MARS 2017

Het is nog steeds niet legaal om een ​​​​autonome drone een pakket te laten bezorgen in de VS, maar Amazon lijkt vastbesloten om het te laten gebeuren. Eerder deze week op de MARS 2017-conferentie die alleen op uitnodiging werd gehouden in Florida, heeft een geautomatiseerde drone een levering gedaan. Die drone maakte deel uit van de Amazon Prime Air-vloot en dit geldt als de eerste openbare demo van het systeem op Amerikaanse bodem.

Zoals uitgelegd door The Verge, was het een vooraf afgesproken levering en had 'de hulp van de FAA', maar de boodschap was duidelijk: Amazon wil dat Prime Air een werkende dienst binnen de VS wordt. Als het groen licht krijgt van de FAA, worden pakketbezorgingen van 30 minuten een realiteit.Verwant

  • Jeff Bezos plant Moon Delivery tegen 2020 Jeff Bezos plant Moon Delivery tegen 2020

De eerste Prime Air-levering vond plaats in december vorig jaar, toen Richard B. uit Cambridgeshire, Engeland, een Amazon Fire TV Stick en wat popcorn ontving. Maar in de VS verloopt de vooruitgang traag, aangezien Amazon beweert dat de FAA haar voeten sleept met het definiëren van regels en het geven van toestemming.

De levering van de MARS-conferentie is een positieve stap voorwaarts, aangezien het een openbare vlucht was en de FAA aan boord is. Maar de video van de levering maakt duidelijk dat Prime Air een vrij beperkte service zal zijn. Tenzij Amazon van plan is grotere drones te gebruiken, zal het assortiment producten dat wordt aangeboden voor autonome luchtbezorging ernstig worden beperkt door zowel de grootte als het gewicht. Je kunt een Echo Dot krijgen, maar kan hij een Echo op ware grootte aan?

De drone-bezorging geldt als de tweede verrassing die de MARS-conferentie dit jaar heeft afgeleverd. De eerste was Jeff Bezos die een gigantische mecha op het podium bestuurde en Sigourney Weaver channelde. Misschien zal Amazon Prime Air volgend jaar een werkende dienst zijn en zal Bezos in dat mecha-pak rondlopen op de conferentie.

Aanbevolen verhalen

Apple vervangt stilletjes iPad Air 2 door iPad van $ 329

Op de markt gebracht als de meest betaalbare iPad ooit, vervangt het de iPad Air 2 en gebruikt het dezelfde 64-bits A9-chip als in de iPhone 6s.

Vraag Alexa om je nu drank te brengen via Prime

Tienduizenden 'dagelijkse benodigdheden' zoals luiers, afwasmiddel - zelfs merlot - zijn beschikbaar voor gratis levering binnen twee uur door Alexa simpelweg te vragen om bij Prime Now te bestellen.

eBay neemt het op tegen Amazon met gegarandeerde verzending van 3 dagen

De veilingsite vernieuwde ook zijn homepage met gepersonaliseerde aanbevelingen.

Land Rover's Project Hero SUV lanceert een drone om reddingswerkers te helpen

Voor het Oostenrijkse Rode Kruis werd een speciaal uitgeruste Discovery SUV ontworpen.

Met de Prius Prime levert Toyota bijna de perfecte technische auto af

De automaker ontwierp eindelijk een hybride die er niet uitziet als een aardappel op wielen.