Amazon's iOS-app voegt op onverklaarbare wijze fotostickers toe

AOL

In februari voegde Amazon zijn product- en barcodeherkenningstechnologie, 'Flow', toe aan zijn iOS-shopping-app. De functie had zijn eigen zelfstandige app, maar door deze naar de hoofdapp te brengen, konden gebruikers items scannen met de camera van hun smartphone en toevoegen aan de lijsten van hun account. De nieuwste versie, gisteren bijgewerkt, heeft iets extra's toegevoegd: stickers. Je weet wel, degene die alle berichtendiensten en sociale media toevoegen. Behalve dat dit stickers zijn van daadwerkelijke producten waarop u kunt klikken om te kopen.

Om ze te vinden, open je de app, tik je op het camerapictogram rechts van de zoekbalk en zoek je de knop 'Amazon Stickers' links van de onderste balk. Dit opent een menu met stickers, geordend in categorieën, en iedereen linkt naar dat product op Amazon. Gemakkelijk. Zodra je de sticker hebt geplaatst, klik je op de 'i'-knop om naar de pagina te gaan. (De doorklikfunctie is uitgeschakeld wanneer u de afbeelding opslaat - en dan is het gewoon een gewone, goofy afbeelding met een grote witte rand.)

Het zien van de internettitan die snuisterijen van sociale media in zijn winkel-app probeert te integreren, is net zo grappig als bizar, vooral omdat de rest van de app is gewijd aan het afstemmen van prijzen of het toevoegen van items aan een koop-later-lijst. Je zou de app natuurlijk op je lege woonkamer kunnen richten en de sticker van een product erin kunnen laten vallen om te zien hoe het eruit zou zien, hoewel de dikke witte rand het lastig maakt om een ​​echt gevoel te krijgen. Het is geen erg elegante mix van Amazon's product-hunting-app en conversatiegimmick, maar als je naar rages moet zoeken voor nieuwe functionaliteit, is dat misschien beter dan helemaal niet proberen.